Clubul optimistelor zăbăuce rrrăăău! (20)!

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

va pup dulceeee, am baut cafeluta, acu' ne tiram afara ca nu mai e de stat in casa. e cald de turbezi, alexa sta in maieu si chiloti.
abia astept vacanta
revin cind o sa doarma alexa.

alexa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Salutare la optimiste!
Cu intarziere urez si eu LA MULTI ANI!!!!
Ieri am fost toata ziua plecata si cand am ajuns acasa am invatat putin...am fost sa-mi iau cadou pt ziua mea...un inel superb cu un safir in forma de lacrima si 3 diamante ...
Fug la invatat...ne auzim mai pe seara

==========
Corina
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_daneza spune:

Corina si Kreliasa stapaniti sanatoase inelele ..... ...Cori, safir si diamante .....

Chato, cred ca pun ca nu esti cuminte , ba te doare gatul si bei si mai si fumezi si maninci si cirese ( fara mine)........

Spor la invatat , studentelor si spor la treaba harnicutelor!

Am dat drumul la AC ...CE BINE ESTE.....

Dany

'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addinel spune:

salutare la optimiste! ce faceti, cuma fost in week-end? eu am bolit tot we, am luat o viroza nasoala si am stat la pat. acum nu am avut incotro si am venit la serviciu, dar nu prea sunt eu in apele mele. sper pana maine sa imi revin total.

pupici pe botici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fannna2003 spune:

multumesc de urari georgi,chatonel...pup si eu optimiste zabauce...nu m-am suparat...uite-asa se continua atmosfera de sarbatoare...

Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fannna2003 spune:

Unu evadeaza de la inchisoare. Intra intr-o casa si da peste un cuplu in pat. Ii cere tipului sa se ridice si il leaga de un scaun, apoi, in timp ce o lega pe femeie de pat, se apropie de ea, si o saruta pe gat, apoi se ridica si merge la toaleta. barbatul ii spune femeii: " uita-te la infractor! a stat multi ani la inchisoare si n-a mai vazut demult o femeie. Am vazut cum te-a sarutat pe gat. Dak vrea sex, sa nu te opui, sa nu tipi, da-i satisfactie, chiar daca iti este sila de el! e periculos, iar daca o sa se infurie, ne va ucide. Sa fii tare, iubita mea! Te iubesc! Femeia:Nu ma saruta pe gat, ci imi soptea la ureche. mi-a spus ca e homosexual si crede ca esti dragut, apoi m-a intrb daca avem vaselina in casa. eu i-am spus ca este in baie. Fii tare, iubi !

Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

Stiti de ce, nu?V-am gasit pe pagina 2....

Am venit de-afara.Am cumparat capsuni dar inca nu am facut praji pt ca nu a adormit maimuta.Si oricum nu va trimit...asa ca puneti-va pofta in cui. O mananc io toataaaaaa...

Krelia, Corina sa purtati sanatoase inelele.Si iubite bineinteles.

Fannna inca o data imi cer scuze ca am uitat.Dar stii tu vorba aia...mai bine mai tarziu decat niciodata, nu?

Addinelu si la tine si sa te faci bine repede.

Trendulici unde umbli fato?Ia sa dai raportul la mama ta si sa pregatesti fundu' sa-ti dau vreo 2 bice....Acu pe bune, iti doresc bafta sa rezolvi cu proful ala zabauc

Danezo ai grija cu AC sa nu imbolnavesti iar ciumafaia...

Chatonelule azi s-ar putea sa ajung pe la Valcea...Sic!

ca nush ce se tot agita fi-mea prin dormitor.Ma duc la ea.

Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate

Georgiana-mami de Stefania(2,3 ani)

Avem si POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addinel spune:

georgi, nu daaaaaaaaa ca si-asa am o durere de oase si de muschi ca de-abia ma mai misc. daca mai pui si biciul pe mine, ma ai pe constiinta

pupici pe botici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

Nu mai dau, gataaaaa. sa-ti treaca mai repede.

Dana tu o furasi de 2 ori...Si aci si la casnicute..Razi, ai? A plecat soata in Belgia?Esti singurica?

Hai bey ca m-ati blestemat.Nu mai adormi fi-mea.Imi trece si cheful de facut praji....Si mai tre sa fac si mancare...

Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate

Georgiana-mami de Stefania(2,3 ani)

Avem si POZE

Mergi la inceput