Clubul optimistelor zăbăuce rrrăăău! (20)!
Raspunsuri - Pagina 10
krelia spune:
Pupili la feteee!!
Ce bine e...ce biiineee...ca e cald afaraaa....iote optimismul cum rasare ....maia les cand iti iei o fustitza noua
Sunteti bine, sanatoase??
Noi ieri l-am sarbatorit pi nashu'...gratare..mici...salamuri..cashcavale..alea alea..beuturi....acu, astept ziua copilului ...pey ce..ast anu e sarbatoare?
(ah, si am aflat ca iubi meu imi cauta inelush invartecush ...dragu' de el...si cica...cand sa vina in petit...hihihiih )
Ma duc la un tutiun...ca e musai.....
No more kinky stuff! Soon to be a married woman!
26 august 2006
daniela_daneza spune:
aparu KreliaBine ai mai venit pe la noi...nme mai ti-i minte...glumesc...ia o cafea ca merge cu ...sa porti iubita fusat cea noua..
Dany
'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"
krelia spune:
Danie, cum sa nu ...io va port cu mine in gand...sa stii ...chiar daca nu sunt omniprezenta
Sarum'mana de cafeu ..mmm..ce bun e!!
Uf..abia astept sa se intoarca Cumile a mea...plina de bronz!
26 august 2006
diadaniela spune:
Neata!
Am trecut sa va salut si fug la treburi.
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
fannna2003 spune:
neatza optimiste...beu o cafa ,trag un tiutiun...si sa vad ce s-a mai scris pe-aici...revin
Elena
chatonel spune:
dani_dan, nu-mi trecu gitul, ba chiar e umflat in stinga-dreapta, ca ieri era numa pe stinga, acu se echilibra.
Aseara fuseram la si mai trasai si niste asa ca e normal sa se revolte fiara din ceru gurii si sa ma ia la rost, nu?
krelia, vad ca te distrasi bine, nu asa, si-acu stai creanga cu okii prin vitrine, sa ghicesti ce inelus va gasi viitoru mire?
georgi, ai dreptate, e musai sa o scoata din peisaj pe baboasa, ca altfel cine stie ce strimbe mai baga!!! Ce praji faci?
impreuna, vin si io cu tine, in cort :) da nu in fata blocului
Toulouse, la ville rose
georgi75 spune:
Bravos may fete...Am avut si noi o Elena pe-aci si n-am fost in stare sa-i mzic LA MULTI ANI...
Fannna scuze.Uite iti urez acum LA MULTI ANIsi tot ce iti doresti..Nu te superi, nu?
Chatonel fac prajitura 20.Fug afara ca ia uite cat e ceasul...Bai la voi cum e ca la noi sunt deja 30 de grade afara....
Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate
Georgiana-mami de Stefania(2,3 ani)
Avem si POZE
daniela_daneza spune:
catre servici, ca deja m-a prins caldura din urma....
Pupici si mai ne auzim !
Dany
'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"
krelia spune:
quote:
Originally posted by chatonel
krelia, vad ca te distrasi bine, nu asa, si-acu stai creanga cu okii prin vitrine, sa ghicesti ce inelus va gasi viitoru mire?
iti dai seama ...azi cel putin s-a depasit pe el insusi, intrebandu-ma pe ce dejt se pune inelu' ...iar io am auzit o gramada de variante...si totusi cred ca o sa-l port pe inelarul drept..pt ca...dk il iau pe masura inelarului stang, ca sa-l trec apoi pe dreptul, va trebui sa-l largesc putin......
distractie, daaaa...beui si io o BR si cum plecai de la nasi, ma lua un somn fratilor..de nu putam tine okii deschisi ..halal antrenament!
26 august 2006
chatonel spune:
ma doare buuurrrtttaaaaaaaaaaa.... adusera colegii cirese de la ei din curte si fura buuune rau! Mai sint inca, da nu putui sa le termin, desi ma croi cu nadejde pe ele!!! Unele pietraose, inca nu foarte coapte, deci nu foarte dulci si altele mai micute da coapte tare si duuulci!!!!
krealia, da, e ok pe inelaru drept.
Fanna, La multi ani!
georgi, aci e ok, creca sint 22-23°C, o sa fie spre 25 la prinz...
fugi si fa praji, ca tipa fetele de pofta :)
Toulouse, la ville rose