Mamici casnice (46)
Raspunsuri - Pagina 14
diadaniela spune:
nici eu n-am stat in Jupiter,da' am trecut pe acolo. e frumos.
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
Bimilit spune:
alina , eu am fost in jupiter si tot la Delta.mai, au conditii bune si papica e fff buna.e bine ca e fff aproape de neptun. noi doar dormeam si ne schimbam ( ca la hotel), iar in rest eram in neptun.
si noi cautam oferte , dar vrem ap la hotel .sper sa gasim ceva .
Bianca - soacra cu DOUA nurori!
Danelutza spune:
Aha, sintetzi toate la... socroshenii, rude apropiate...
Dana sa-tzi fie de bine pentru asta noapte. Vad ca tzi-a fost de folos Eurovisionul
Cuscra da-i cu visul, cum era Banderas imbracat, sau mai bine zis dezbracat ?
Svetlana eu tzi-am trimis soarele, dar vad ca tu cind imi trimitzi cite un pic de ploaia, cind e iar soare. Sau s-o fie speriat si el saracul de ploaia de la tine si vine retur cu viteza mare...
Giani dar tu pe unde umbli, ca parca nu tzi-am mai vazut ochishorii
Georgiana sa-tzi traiasca soacra, si sa ne spui tzi-a dat gaina cu aviaria sau fara ?
Bianca multzumesc de cafea, chiar aveam nevoie. Am dormit rau asta noapte si cind sa dorm si eu ca oamenii normali la prinz, dupa un chin cu perna de jumate de ora, am adormit. Dar... m-a trezit nebuna de vecina dupa 10 minute ca striga mitza prin curte. Ufff, parca nu poate gasi si ea unul s-o duca-n dormitor, toata ziua urla dupa motan.
Alina iaca eu nu te-am vazut ca ceteai din umbra, ca prea ai stat bine ascunsa.
Flavia tu pe cine sarbautoresti, ca nu te vaz pe aici... si iar sintem aproape de sfirsitul capitolului...
Isabella de la 6 la 10 luni
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre
Daniela si principesa ISABELLA (5 iunie 2005)
Poze cu ingerasul lui mami
diadaniela spune:
Unde-i ,ma, Cami?
Danelutzo ,de la Eurovision am ramas cu o durere de cap cat casa si multi nervi. Tare mi-a mai placut Mihaita! Imie o ciuda de mor ca n-a castigat. Mama ei de treaba!
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
Danelutza spune:
quote:
Originally posted by diadaniela
Unde-i ,ma, Cami?
Cred ca era pentru mine cafeaua, dar m-a botezat... nu-i nimic pentru asta... o sa-mi dea un miel, oaie ce-o fi
Isabella de la 6 la 10 luni
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre
Daniela si principesa ISABELLA (5 iunie 2005)
Poze cu ingerasul lui mami
ange spune:
bonjurica
ce "la multi ani" va treziti?
ori e sarbatoare astazi?
aseara m-am ocupat putin de mine.Mi-am facut baie,mi-am dat "mararul" jos de peste tot,masaj,creme alea,alea si la final zic:"ia sa-mi trag o crema autobronzanta pe picioare ca maine merg la piscina cu copii si sa estompez naibii vasele de sange sparte de pe picioare".
Zis si facut.Numai ca Robert se tot fatzaia prin baie pe langa mine.Si-a dat cu ruj,si-a^pus rimel pe tricou,si-a scris pe picioare cu dermatograful...Era un clown.mi-am amintit ca asa facea fratele meu cand era mic cu trusele maicamii de machiaj
Asta nu a fost nimic ca nu e prima oara.problema este ca si-a pus crema autobronzanta pe el(cand,nu stiu) si acum pe burtica,pe maine(e negru ca vecinu in palme) si pe picioruse are numai pete negricioase Zici ca e jegos.Peste 2 ore plecam la piscina
Imi aduc aminte ca "ira" a patit asa ceva cu copila ei si am ras sa ma stric de ea! Na,ca acum rad sa ma stric de mine
ma duc sa-mi trag cafeaua.
revin.
pup iu
ange spune:
wow bimilit
ai facut tu integrale si ti-a dat ca acum e ora la care ma scol?
te iubesc zau asa
senx.
Danelutza,tu sa-ti pui pofta in cui cafeluta e pt. "je"
Dana,cucu io mis.Nu fantoma.am facut ochi
diadaniela spune:
Cami ,esti de coma!
Dana
light spune:
Cami baga o poza cu Robert "bronzat"!
mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41618" target="_blank">Povestea-nasteriiwww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66122" target="_blank">Haideti sa militam PENTRU APLICAREA LEGII IMPOTRIVA FUMATULUI IN SPATIILE PUBLICE, sa facem ceva pentru copiii nostri!!! desene noi