Mamici casnice (46)
Raspunsuri - Pagina 13
Bimilit spune:
alina , da pe unde ai umblat draga?ce-ti face colegu? cum se simte?
va tzuc si mai vin......
PS cum e vremea la voi? la mine e innorat si sufla vantu.
Bianca - soacra cu DOUA nurori!
diadaniela spune:
Alinuto ,aici esti? eu te biciuiam pe la optimiste.
fetele ,mai avem putin si Moeciu scrie pe noi.
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
Bimilit spune:
flavia!!!!!!!!!!!!!!!pe unde esti? te refaci dupa smotruiala de ieri?hai la o cafea.
mai vad ca suntem cam adormite asa ca mai dau eu un rand de , si .
Bianca - soacra cu DOUA nurori!
osna spune:
doamne ,nu sunteti normale.
in primul rand bonjour ca azi m-am trezit tarziu,abia mi-am terminat cafeaua la ora asta matinala
la multi ani sarbatoritei de azi!!!!!!!!!
la mine este a 3-a zi de ploaie.vecina parca ai zis ca-mi trimiti soare,dar cred ca te-ai razgandit.
hai ca v-am pupat
alexa si mami spune:
va pe toate fara exceptii.
La Multi Ani! Constantin si Elena
bi, colegu' e f bine, in afara faptului ca nu poate face nici un fel de efort. a fost chiar la serviciu, gata vacanta. multam de intrebare:)
dana, de ce ma biciuiai? am luat si eu o pauza de scris cu treburile prin casa, dar v-am citi pe fiecare zi, parol:)))
la noi e ciudat rau cu vremea. noaptea ploua de rupe si ziua e un soare de poti merge la plaja. e bine atita timp cit ne putem face de cap.
bey, abia astept Moeciu. cica pe 8 iulie mergem si la mare, o tinem lant cu distractiile.
stau pe faza cit doarme cupilu'
alexa
georgi75 spune:
ca la socrosenieeee....
Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate
Georgiana-mami de Stefania(2,3 ani)
Avem si POZE
diadaniela spune:
Alina ,unde la mare mergi?
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
alexa si mami spune:
dana, a vb colegu' cu o cunostinta care are o agentie de turism in buc, si tipa l-a sfatuit sa mergem in jupiter, la hotel delta. nu am fost niciodata in jupiter:(
alexa