Mamici casnice (46)
Raspunsuri - Pagina 12
Danelutza spune:
Buna dimineatza si multzumesc de cafea.
Mamaaaaa dar ce v-azi messengerizat pe capitoliul asta, uau, am cetit tot.
Cuscra vra sa zica ginerica e tunsulica, nu mai are zulufashi, lasa ca-i cresc Isabellei, vad ca inceput sa se incretzeasca cite un pic pe la spate. Si... spune repede, a venit Banderas asta noapte sau tot cu cuscrul ....
La multzi ani mamei tale
Gata, dispar, nu ma mai lasa Isabella sa scriu....
LA MULTI ANI PENTRU ELENA, CONSTANTIN
La multzi ani Elena ! fetitza lui Adita, sa cresti mare ingeras, si sa sufli azi in cele trei luminarele
Isabella de la 6 la 10 luni
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre
Daniela si principesa ISABELLA (5 iunie 2005)
Poze cu ingerasul lui mami
mariussimiuc spune:
Buna dimineata!!!
Bey,am avut un vis cu Antonio Banderas....
Cuscra,multumesc pentru urari!!
Miha si Robert (18 nov 2004)
Omuletul pentru care se merita sa incerc sa fiu un om mai bun
Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!
Bimilit spune:
Buna dimineata!!!!!!
Dana merci de cafelutza.tare bunaaaaa.
mai , dana si miha da voi cat dormitzi draga? ca io acuma m-am trezit.hai , ca pe miha o inteleg .sigur a trezit-o banderas.
va tzuc si mai vin.........
Bianca - soacra cu DOUA nurori!
diadaniela spune:
La multi ani la sarbatoriti!
Georgi ,in sfarsit azi noapte pe la 2,30 am prins soata.
Am stat la Eurovision ,mi-am facut o mie de draci din cauza de finlandezi ,of course,si dupa da-i alergatura dupa om prin casa. Da' l-am prins!
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
georgi75 spune:
Salutari si de la mine.Se vede treaba ca si pe voi v-au marcat figurile finlandezilor de n-ati putut dormi azi-noapte...
Dana ma bucur ca l-ai prins.M-am linistit.
LA MULTI ANI SARBATORITILOR DE AZI printre care si socroshenia mea.Ma duc dupa amiaza pe la ea sa-i urez si sa-mi dea gaina(fara aviara 0
Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate
Georgiana-mami de Stefania(2,3 ani)
Avem si POZE
diadaniela spune:
Bianca,ghici?
Georgi ,acu' e bine ,da?
Andora,Mihai a luat locul 4 .
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
diadaniela spune:
Bianca,daaaaaaaaaaaaaaaaa!
Dana