Mamici casnice (46)
Raspunsuri - Pagina 11
Dana_ch spune:
Da BIa cum vrei tu,numai sa fii multumita,ca reclamatii nu primesc.
Bey MIha deja il inseli pe Banderas sau ti-a tras plasa?
Poze cu Lucas
mariussimiuc spune:
Bate cineva la usa...oare cine e?Antonio Banderas?
Ma duc sa vad...da nu mia vin inapoi...Poate maine!!
Va pup
Miha si Robert (18 nov 2004)
Omuletul pentru care se merita sa incerc sa fiu un om mai bun
Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!
georgi75 spune:
Bey fete...Ia uite de ce nu pot io dormi la ora asta...Dana ai prins fata soata? Ca sunt asa intr-un suspans...
Si ia uite la Miha... s-a retras cu Antonio Banderas....Sunt geloasa....Nu mai viu pe la voi...
Hai ca glumeam.Viu maine.Adica azi ca ia uite cat e cloaca...
Noapte buna.
Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate
Georgiana-mami de Stefania(2,3 ani)
Avem si POZE
ange spune:
Bimilit,dana_ch,mariussimiuc,sunteti criminaleeeee!!!
4 pagini numai cu voi 3
messenger nu alta! sau chat?
daca stiam ca sunteti "pupeze" de noapte veneam si eu.Am stat la tv la un concurs tembel de protv...
CRISMIR spune:
Fetelor sunteti criminale,nu a-ti avut somn bag de seama
Lamuriti-ma si pe mine pe ce loc a iesit al nostru la Eurov?
dulce fetele,pe maine!
Mirela si Robert Cristian(19 octombrie 2004)
http://community.webshots.com/user/crismir100
http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001 1 anisor AICI
andora spune:
Neata ca nebuna , ian luati d'acilea si
LA MULTI ANI SARBATORITILOR DE ASTAZI!
si toata dragostea de ziua lor
Si care sunteti sarbatoriti fie-va mila si di mini si aruncati si-aici o gura de palinca doar-doar mi-o mai rtece maseloiu' cu abcesu' Ma plang si io ca la ora asta n-am cui pe aici.... hiar, ce sa fac sa ma dezumflu, ca luai Ketonal de durere dar cred ac rtc pe antibiotic
Asadar vaz ca fugiti care mai de care cu Banderasi si Jean-Clauzi, pai Nck Cage al meu de ce a lipsit de la apel? A propos, v-am zis ca fostul meu sef semana izbitor cu Banderas? Dar le-it! Si mai avea si coada, noroc ca e un super om cu super sotie ca altfel am indragosteam.
Tre sa citesc sa vad ce mi-ati mai zis, stiu ca vroiam sa va mai zic ceva dar am uitat, ieri m-a apucat trebaluitul aud e tot si n-am mai intrat....
Hai ca va pupacesc si va doresc o super duminica cu multa beuturaaaaa si distractie pe masura.
Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes - Carl G. Jung www.andora.bravehost.com/" target="_blank">
site,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea
andora spune:
Mirela, zise sotul ca pe locul 5
Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes - Carl G. Jung www.andora.bravehost.com/" target="_blank">
site,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea
Dana_ch spune:
buna dimineata,
poftiti la cafea
Camii noi am strigat dupa tine,dar nu ai auzit.
La multi ani Elena
Poze cu Lucas
andreea_tx spune:
buna dimineata si de la mine.
sunteti mortale!n-avusera-ti somn?sau ce? ca scrisera-ti o gramada.
petrecere frumoasa pentru cele ce aveti sarbatoriti astazi
aaaaa.... uite acum vazui avem o elena(mami adita).
la multi ani si la multi bani.