Mamici casnice (46)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ange spune:

bag,bag.
acum e in cada la inmuiat.apoi trec sa-l frec cu peria ca mi-e rusine sa ma duc asa cu el la cursul de inot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

lasa ,drada ,copilul ,ca e moda sa fie bronzat.

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

mai , cami , m-am gandit ca daca nu e colegu sa-ti aduca , cafelutza la pat ,sa-ti fac eu una virtuala. de ispravile lui Robert.chiar asa nu ne pui o poza cu el?

danelutza uite aici si pt tine, dar fara cofeina ca ai mai baut azi vreo 2.

Bianca - soacra cu DOUA nurori!

Mergi la inceput

moama,in hal scriu,da' mie lene sa mai editez.

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

cami, pune in cada vanish pt rufe colorate si lasa-l pe robert o ora la inmuiat .

Bianca - soacra cu DOUA nurori!

Mergi la inceput

Bianca,azi esti in verva!

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

cami, nu cred ca's zuzu da' n-am vazut reteta de la praji cu ananas. pliiiiiiiz, o vreau si eu, ca arata tare bine si mai zici ca a mincat si maia, e clar ca e buna.

alexa

Mergi la inceput

bey ,de nu m-ati spart cu prajiturile astea. nu stiti ca eu tre' sa mai slabesc? si colac peste pupaza m-a pus si barbatu' azi sa-i fac o praji.

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Pai daca a dormit pana la pranz mi se pare normal sa fie in verva... Nu ca mine care dorm din trei in paispe.Da-mi place!

Miha si Robert (18 nov 2004)

Omuletul pentru care se merita sa incerc sa fiu un om mai bun

Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!

Mergi la inceput

ai dreptate Miha! eu sunt zombi ,ca m-am culcat pe la vreo 4 si la 8 a dat copilul desteptarea.

Dana

Mergi la inceput