Mamici de iulie-august 2006 (53)
Raspunsuri - Pagina 9
adelapop spune:
REF RH 8 SI DR MEU A ZIS CA NU E CAZUL SA FAC VCCINUL LA 28 APTAMANI? DCI NU L6AM FACUT
DUPA CE NASC O SA FAC
30+
quote:
Originally posted by mamanati
Buna burticute,
Sper ca nu m-ati uitat. Abia de tin pasul cu voi la citit.
Cristina_Ioana, ma bucur ca totul e bine acum la voi. Bravo lui Luca ca e baiat cuminte si ascultator!
Crissa71, bine ai venit in club! Sarcina usoara si bebe sanatos!
Taty, eu merg la aqua aerobica. Nu stiu cit de mult o sa ma ajute la nastere, dar ma simt super bine si astept fiecare antrenament cu nerabdare. Si lui bebe cred ca ii place, ca sta cuminte toata ora si dupa asta doarme vre-o 2-3 ore.
Miti, iti tin pumnii sa fie bun testul de glicemie.
Acvi, si alte buritci cu RH -, voi ati pus vaccinul de gamaglobulina la 28 sapt.? Sau il faceti doar dupa nastere?
Amabella, nu asculta babele. Si la mine in sarcina trecuta toate babele erau gata sa puna capul pe trunchi ca voi avea baiat si tot fata era asa cum a zis si echograful.
Saracuta de MIshi, prin ce trece si ea. Sper sa mai stea bebe cumintel in burtic. Buli, ma gindesc si la tine!
Sabana, eu cred ca nu e bine sa pui aer conditionat la bebe in camera.
Mikiion, sa nu te superi pe mine, dar tare m-a amuzat mult faza cu pozitia aia super sexy. Angelli, cred ca sotului tau o sa-i placa.![]()
Nati cu burtica de 28 fix.![]()
July25 spune:
quote:
Originally posted by motzata
July draga tu nu stii ca faci treaba mai buna cu stainii decat cu rudele?Iar eu am vb chiar serios ca voi naste cu dr de garda aici nu este ca in Ro.Merg intr-adevar la o moasa dar nu voi naste cu ea ci cu cine va fii de garda.Imi rau pt tine ca ai trecut prin asa momente si eu as fi fost ca si tine ca nici eu nu am experienta.
motzata
de la mine. Multumesc pt.simpatie. Ai dreptate. Mai ales cu rude ca ale mele. Majoritatea.
July25 30+
Maria si
Andrei (30.11.1996)
Amabella spune:
buna dimineata! mama, ce matinala sunt! nu ma recunosc. da' sa stiti ca ma duc la loc in pat dupa ce scriu, ca parca imi mai trebuie putin somnic...
crissa, si eu am patit la fel ca tine cu mesajele, de fapt noi toate, numai ca prost este ca nu suntem anuntate ce se intampla, ca sa stim si sa nu mai fim frustrate ca nu ne apar mesajele. iata si fenomenul: pana la 10 mesaje inclusiv esti moderata, adica ti se citesc mesajele de catre moderatori, sa vada daca sunt ok, si de aia dureaza mai mult pana apar. dupa ce ai trecut de 10 mesaje, apar imediat ce le-ai scris.
absolut tampita faza cu glow-ul. pe mine nu culoarea ma deranjaza, ci intensitatea, ca am lasat si eu cat era acolo, adica 5, nu am modificat ca am zis ca asa o fi mediu, ca de aia e pus by default. da' se pare ca nu era mediu. si cum nu am putut sa dau preview... iata ce stralucitoare sunt! acum o sa ma vedeti de la distanta. cred ca o sa ma apuc sa scriu mesaje de cate o propozitie, sa acumulez din nou puncte si sa mai fac o incercare. nu mai scriu eu un singur mesaj pentru toate burticile carora am sa le zic ceva, ci cate unul pentru fiecare!
si dup-aia mai consum 600 de puncte ca sa vad daca imi convine alta intensitate, dar tot asa, ca orbul, fara sa verific. poate am noroc. daca nu... ghinion din nou.
luiza
32+ si
mic si iubit
ticker bebe meu
Amabella spune:
quote:
Originally posted by mamanati
Amabella, nu asculta babele. Si la mine in sarcina trecuta toate babele erau gata sa puna capul pe trunchi ca voi avea baiat si tot fata era asa cum a zis si echograful.
Nati cu burtica de 28 fix.![]()
mamanati, cred ca altcineva zicea ceva de sex si babe, ca eu stiu sigur ca e baiat, indiferent ce mi s-ar zice. pe langa faptul ca la toate eco isi arata putza si am chiar si poza cu ea, eu am facut amniocenteza si scria acolo negru pe alb ca e xy. asa ca pot sa zica babele ce or vrea.
luiza
32+ si
mic si iubit ticker bebe meu
July25 spune:
quote:
Originally posted by crissa71
crissa71
Draga crissa71, nu mai vb.prosti ca mananci bataitza.
In primul rand NU ESTI DELOC BATRANA. Sunt si alte fete pe net care sunt insarcinate si au cativa ani buni peste varsta ta. Bine ca te-a binecuvantat Dumnezeu cu un bb. Nu conteaza la ce varsta. Fara sa vreau sa ma dau de religioasa, tu nu ai auzit de nasterea Sf.Ioan ? Mama sa l-a nascut cand nu mai avea nici o speranta, cand ii trecuse de mult timpul de a fi mama. A fost o minune asa cum este o minune venirea pe lume a oricarui bb. Tu esti chiar tanara.La punctul doi...iar vb.prostii. Cum sa ne fie scarba? Nu suntem femei? Nu trecem toate peste asemenea aspecte neplacute legate de sarcina? Se intampla sa ai cateodata secretii mai abundente. Chiar si dintr-o data. Poti sa faci o analiza pt.secretie, poate este vreo nesuferita de candidoza, pentru a te linisti.
Cu privire la miscarile lui bb.si eu am fost in aceeasi situatie cam acum 2-3 saptamani. Bebelina mea misca f.usor si destul de rar. La dr.nu am mers pt.ca ma astepta cu rezultatele unor analize pe care nu le aveam inca si nici nu ma puteam duce doar pt.ca aveam eu impresia ca fii-mea nu mai este asa vioaie, pt.ca de miscat misca. Dar dupa cateva zile a reinceput gimnastica si m-am linistit.
si sper ca nu te-am plictisit.July25 30+
Maria si
Andrei (30.11.1996)
July25 spune:
quote:
Originally posted by mikiion
Fetelor asa ca sa va distrati. Copilul meu e neintors. Si vorbesc marti cu unul din cei 5 doctori care ma supravegheaza acum. Cred ca era ceva cu supravegherea copilului inainte de nastere. Si il intreb daca aici in Canada nu exista posibilitati de intoarcere a copilului, manual. Si imi da o foaie. Imi explica sa fac exercitii.....In ce constau ele, sa stau cu fundul in sus , ca un catel, cu fundul spre o sursa de muzica calma, data foarte tare, si sa misc fundul in sus si in jos. am fost asa socata ca nu am inteles de loc ce vrea sa spuna cu asta.Cica copilul se va indrepta spre sursa de muzica si se va intoarce. O sa incerc de maine sa fac si sportul asta.... Si o sa va tin la curent.
Mihaela 34+
http://cf.pg.photos.yahoo.com/ph/mikiion1/album?.dir=e149
mikiion, super tare faza cu datul din fund pe muzica si inca din pozitia asta.

July25 30+
Maria si
Andrei (30.11.1996)
a.cicel spune:
quote:
Originally posted by Amabellaof, am incercat si eu sa imi adaug efectul glow la numele de utilizator si am otinut ce vedeti!
asta pentru ca nu mi s-a dat nici o posibilitate de preview. si acum nu stiu ce sa fac ca sa il scot. stie cineva? pumpkin, a.cicel, ma puteti ajuta?
Cred ca numai daca il schimbi, mai poti modifica ceva. Din cate stiu eu nu se poate scoate. Cel putin asa discutau la un subiect pe tema asta.
Andreea
28+ 
POZE
a.cicel spune:
Neatza
La mine e prima zi de concediu... si abia m-am trezit. Deocamdata sunt in concediu de odihna, si apoi imi iau prenatal.
Sper ca am facut toate modificarile la listuta. Daca mai e ceva, sa imi spuneti. Sper sa nu fi uitat nimic.
burticutzele.
Andreea
28+ 
POZE
mamaluidavid spune:
`neatza
Revin si eu dupa cateva zile pauza in care am fost ocupata cu schimbatul mobilelor si curatenie.
Cristina-Ioana saracutza,ce spaima ai tras
,acum esti bine?
De cateva zile am si eu contractii B&H cam puternice,cel mai aiurea e cand am vezica plina ![]()
Miercuri merg din nou la control,sunt tare curioasa daca am dreptate si s-a inotrs bebelina cu capul in jos,de cateva zile o simt mai altfel,cred ca se pregateste de marea intalnire 
Vineri a trebuit sa merg de urgentza cu David la spital,m-am speriat rau de tot cand s-a trezit si l-am vazut cu urechea cam de 3-4 ori marimea normala
,rosie si fierbinte.
L-a muscat nu stiu ce insecta
,din fericire nu a fost deloc grav,era tare haios,ca un soricel din desene animate cu urechea asa mare.
Acum urechea e aproape de normal insa bineinteles ca a luat virusi de la spital,de ieri e mucos, azi a si tusit 
Sper de data asta sa ma ocoleasca raceala,e ultimul lucru de care am nevoie acum,mi-e tot mai greu,burta e imensa,am si luat mult in greutate,spatele ma doare rau de tot,picioarele,genunchii nu ma mai tin,sa mai continui? 

Gata ma duc sa ma intind,nu mai pot sta in sezut.
Va
si mai vb
Stefania 29 +
cu Patricia
David (24 dec 2004)
Poze cu noi
crissa71 spune:
Neata burtici!
Sa aveti o zi buna si frumoasa...se anunta tare calda...ce ne facem daca o s-o tina tot asa?Ma gandesc la maternitate evident, la nastere...va dati seama ca in maternitati e jale??!!!Cel putin in valcea e crima!Ce saloane cu 2 paturi, curataneie si aer conditionat?Doar pt. chestia asta (ar trebui sa te simti om si nu animal), as veni sa nasc in Bucuresti!Dar nu stiu unde, nu stiu cine m-ar mai putea primi...In fine..Nici nu vreau sa ma mai gandesc la asta acum!
In alta ordine de idei....July 25:nu stiam Povestea cu SF.Ioan, dar ma rog ideea era ca pe langa marea majoritate dintre voi sunt mai coapta!Noi astea mai coapte intarim regula.Asa daca o luam religios si Sf.Ana a nascut-o printr-o minune pe fecioara MAria...Tot greu a ramas insarcinata!
Amabella mersi de mesaj.
M-ati adoptat destul de repede, va multumesc pt.asta burticute!
O intrebare: voi cat de mare aveti burtica?Eu o am cam mica!!La ultimul ecograf a zis ca-i bine, ginecologul a zis ca-i bine...dar altele am vazut ca o au mai mare...Nu stiu de ce depinde! Sunt in 31 de saptamani si 5 zile.Are importanta cat e mare?Am auzit ca nu prea are dar oare o fi bine?Inrebari, intrebari...
Daca aveti timp si chef poate raspundeti la asta!
Va pupacesc.
Sa fiti frumoase si burticoase!
crissa71

Cica copilul se va indrepta spre sursa de muzica si se va intoarce. O sa incerc de maine sa fac si sportul asta.... Si o sa va tin la curent.