Mamici de iulie-august 2006 (53)
Raspunsuri - Pagina 8
Taty spune:
Fetelor, voi faceti ceva exercitii ca sa va pregatiti pt nastere? Si care ar fi recomandate?
Mie mi s-a intimplat o chestie: un os de la bazin ma doare ca si cum ar fi luxat, mai ales la urcat scari schiopatez, o fi normal?
Tatiana,
30 sapt
miti2004 spune:
draga Taty eu nu fac exercitii si e f rau, ar trebui sa fac miscare... si chiar asa, nu ne-ai spus daca o sa ai bebe baietel sau fetita !
,
miti 29s+2
Amabella spune:

of, am incercat si eu sa imi adaug efectul glow la numele de utilizator si am otinut ce vedeti!
asta pentru ca nu mi s-a dat nici o posibilitate de preview. si acum nu stiu ce sa fac ca sa il scot. stie cineva? pumpkin, a.cicel, ma puteti ajuta? 
luiza
32+ si
mic si iubit
ticker bebe meu
Taty spune:
Miti, bb al nostru e o fetita jucausa caci vorba unei fete de mai sus, ea oare cind se mai odihneste daca face aerobic cit e ziulica de lunga? Bine, uneori e linistita si parca incep sa ma impacientez...prefer sa o simt ca sa stiu eu ca e bine.
Stii cumva ce exercitii sunt recomandate in perioada asta ca sa ne pregateasca mai bine pt nastere? Eu sunt tare lenesa in ultimul timp si prefer sa stau pe net decit sa fac plimbari....
Amabella spune:
anasia, lyly809, multumesc pentru pontul cu ciresele!
luiza
32+ si
mic si iubit
ticker bebe meu
map spune:
Taty exista ceva carti cu exercitii pentru gravide si DVD-uri, cel putin eu am laut o carte dar daca obosec asa de tare si o ia inima la galop nu pot sa le fac. Asa ca prefer sa merg la plimbare, merg ce merg, ma mai opresc dar nu obosesc chiar asa de tare.
In ceea ce priveste durerile de bazin se pare ca-s normale pentru ca ligamentele se relazeaza, se mai deplaseaza oasele bazinului ca pregatire a organismului pentru nastere. Am avut si eu dureri de bazin si mai apar din cand in cand. Din fericire nu tin asa mult dar cand apar doare ca naiba. Dar macar le stiu semnificatia acum asa ca nu ma mai sperii ca la inceput.
noapte buna la burtici!
Monica si
27+
mamanati spune:
Buna burticute,
Sper ca nu m-ati uitat. Abia de tin pasul cu voi la citit.
Cristina_Ioana, ma bucur ca totul e bine acum la voi. Bravo lui Luca ca e baiat cuminte si ascultator! 
Crissa71, bine ai venit in club! Sarcina usoara si bebe sanatos!
Taty, eu merg la aqua aerobica. Nu stiu cit de mult o sa ma ajute la nastere, dar ma simt super bine si astept fiecare antrenament cu nerabdare. Si lui bebe cred ca ii place, ca sta cuminte toata ora si dupa asta doarme vre-o 2-3 ore.
Miti, iti tin pumnii sa fie bun testul de glicemie.
Acvi, si alte buritci cu RH -, voi ati pus vaccinul de gamaglobulina la 28 sapt.? Sau il faceti doar dupa nastere?
Amabella, nu asculta babele. Si la mine in sarcina trecuta toate babele erau gata sa puna capul pe trunchi ca voi avea baiat si tot fata era asa cum a zis si echograful.
Saracuta de MIshi, prin ce trece si ea. Sper sa mai stea bebe cumintel in burtic. Buli, ma gindesc si la tine!
Sabana, eu cred ca nu e bine sa pui aer conditionat la bebe in camera.
Mikiion, sa nu te superi pe mine, dar tare m-a amuzat mult faza cu pozitia aia super sexy. Angelli, cred ca sotului tau o sa-i placa.
Nati cu burtica de 28 fix.
crissa71 spune:
anaisa si muuh multumesc mult pentru amanunte!Sunteti de treaba!Oricum nu-i de neglijat subiectul...daca doamne fereste se-ntampla ceva sa fii informat si sa actionezi la timp, zic eu!
Oricum vad ca nu s-a mai repetat faza...sper sa fie totul o.k. pana la urmatoarea vizita la ginecolog adica pe 1 sau 2 iunie.
In legatura cu miscarile bebeilor....da si eu prefer sa se miste decat sa n-o faca, macar asa stii ca totul e o.k. Bebele meu are zile cand doarme ca un nesimtit si ma lasa sa ma perpelesc....si zile cand imi sta inima ce suturi poate sa traga!Asa vrea el sa ma fiarba...de-acum ...dar dupa?!..Cred ca ma simte ca sunt usor impresionabila si panicoasa si-si spune..." ia s-o fierb eu un pic pe-asta sa simta si ea ca traieste!NU?!"
Cu calciul si eu stau f.prost desi beau lapte in fiecare zi,mananc cereale, mai putin fructe...stiu ca nu e bine dar...suport un anumit tip de mere pe care le gasesc rar,as manca capsuni multe, multe dar sunt tare scumpe ca si perele!Caise si piersici n-am vazut pana acum si nici nu stiu daca as putea sa mananc.
Am incercat sa iau Fe(glubifer complex):pe langa faptul ca-mi dadeau dureri de cap, ameteala, in doua zile am facut o constipatie de toata frumusetea.Am zis mai bine decat sa ma stresez cu crampe si contractii si sa declansez ceva..mai bine atat cat e fierul in sange e bine...si am renuntat!O fii bine, n-o fi, asta e!
O problema de internet cred:am scris cele doua mesaje de azi la ora 14 - 14.30 si au aparut pe forum la 20 seara!!cel putin eu atunci le-am regasit, desi una dintre burtici mi-a raspuns imediat ca si cum ar fi citit deja mesajul pe care eu nu-l vizualizam!!In fine...Big deal!!
In rest despre noi, ce sa va mai spun...pe masura ce va citesc mesajele ma mai bag si eu in discutii daca am ceva de zis interesant sau constructiv...
Va pupacesc pe burtici.
Sa fiti frumoase burticoase!
crissa71
mamanati spune:
Amabella, eu stiam ca nu e posibil sa-ti schimbi glow-ul. Trebuie sa acumulezi iarasi punctajul necesar sa sa poti schimba culoarea. Da chiar e aiurea nu nu e nici o posibilitate de preview.
acvi spune:
Nati,eu am facut de 3 ori pina acum dozarile ..acum aveam emotii pt ca daca ieseau tb sa fac acel vaccin..din moment ce nu au aparut nu fac nimic(decit sa ma rog sa nu apara!!)..dupa nastere lui Alex i-au facut analiza de singe la citeva ore de la nastere sa vada RH lui pt a vedea dace e sau nu nevoie de vaccin..acum cred ca o sa fie la fel.
GAbi
.