Mamici de iulie-august 2006 (53)
Raspunsuri - Pagina 7
map spune:
luiza eu am avut problema ta in primele luni de sarcina. Cred ca mai bine de patru luni nu am putut sa pun gura pe carne. Nu stiu de ce, creierul meu refuza carnea pur si simplu. Apoi am inceput sa manac la gratar de pui asa bine facut si incet incet ammancat dar nici acum nu manc decat de vre-o 3-4 ori pe saptamana, nu zilnic.
Oricum acaum mananca fructe si legume, in perioada asta bebe are nevoie de foarte multe vitamine, mie asa mi s-a spus. Este tocmai sezon de capsuni care nici arat de mult zahar nu au. Vin cireselele, visinele. Eu visine nu am si tare mult imi mai plac. Aici nu se gasesc, poate asa pe la un magazin turcesc daca mai ai noroc. Dar acre ca naiba nu bune ca acasa.
Monica si 27+
Amabella spune:
aoleu, monica, mi-ai adus aminte de cirese si visine! imi ploua in gura la propriu! abia astept sa apara, dar nu am vazut inca nici coditza de cireasa, desi mai e putin si se termina mai. stii ca exista si cirese de mai, nu la fel de bune ca alea din vara, dar cirese. inca nu am vazut. daca cineva vede, sa imi spuna si mie, va rog.
luiza 32+ si mic si iubit
ticker bebe meu
anasia spune:
amabella,am vazut cirese in moghioros ieri,romanesti, dar nu erau prea grozave si nu mi-am luat nici eu, cred ca aveau mai multe zile la activ;chiar e targul pt bebei la sf lui mai? eu stiam ca este in sept altul, tot expobebe?ce bine ar fi, ar pica la tanc;
map, e cumplit ca trebuie sa alegi intre bebei, partea proasta e ca pana la sf sarcinii s-ar putea sa se absoarba de la sine si ramai...se intampla la fiv, mai ales, asa am citit;
anasia 29+
miti2004 spune:
fetelor, nu stiu ce m-as face fara voi !!!
intr-adevar am mancat f multe fructe, mancam cam 1 kg de struguri, destul de multe portocale, kivi, mere, de vreo 2 sapt am dat-o pe piersici si prune...asta pt ca de obicei nu prea mananc frcute si am zis sa aiba bebe vitamine...si in plus de toate acestea multa ciocolata si alte tampenii...si cu toate astea in 29 de sapt m-am ingrasat doar 10 kg, d'aia nici nu prea am tinut cont de ce mananc
mikiion mie tocmai invers mi-a zis doctorul meu, pana marti sa mananc tot asa de multa ciocolata si dulciuri, sa mananc ca de obicei ca sa nu influentez testele...cred ca e ala de 2 ore, ca a zis ca-mi ia sange de 2 ori...
pana marti, de fapt pana vinera viitoare cand o sa aflu rezultatul o sa o raresc bine de tot cu dulciurile si o sa incerc sa stau cat mai relaxata...
fetelor, inca o data saru'mana pt suport,
va tin la curent,
si aveti grija de voi ca suntem toate aproape de marele final,
miti 29s+2
Amabella spune:
quote:
Originally posted by anasia
amabella,am vazut cirese in moghioros ieri,romanesti, dar nu erau prea grozave si nu mi-am luat nici eu, cred ca aveau mai multe zile la activ;chiar e targul pt bebei la sf lui mai? eu stiam ca este in sept altul, tot expobebe?ce bine ar fi, ar pica la tanc;
nu e expobaby, e un targ care mi se pare ca se cheama Kidex. incepe pe 31 mai si se termina pe 4 iunie si e la romexpo. incearca sa vezi site-ul kidex.ro. cu www, of course.
ticker bebe meu
angelli spune:
Ahhaaahaha Mikiion ce tare a fost cu intorsul.Nici la mine nu cred ca s-a intors bebele, tot pe lateral il simt cum mi-a spus la eco.Si nici o contractie nimic, e bine e rau? Dar uterul meu cind incepe sa sa pregateasca?
Mikion sa stii ca pe mmine tare ma tenteaza exercitiile acelea, voi da drumul la MTV si voi sta cu fundul spre TV e super pozitia sus si jos! dar ce -i spun sotului?
Va pup
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20731;28/st/20060722/dt/8/k/3f0b/preg.png
anasia spune:
amabella, mercic pt informatii
crissa71, ti-am scris putin mai in urma legat de scurgeri, difera de lichid, acesta este transparent si nu se opreste din scurs, nu lasa pete(daca nu ma insel); dopul gelatinos este cu firisoare de sange pe el si este mai vascos daca pot sa-i spun asa; fetele care stiu mai bine ma corecteaza;scurgerile abundente sunt normale si sunt ok daca n-au miros sau culoare ciudata si nu sunt insotite de mancarimi;
miti2004, referitor la dieta, este mai stricta si la fructe, bulinuta mi-a spus ca are voie 300g de fructe pe zi, fara iaurt;
plec la plimbare in parc si mai devorez o inghetata;
anasia 29+
leistra spune:
Fetelor, eu nu am mai scris nimic zilele astea ca de ieri ma simt rau, mi-e tare greata, am bagat supozitoare contra greturilor, dar nimic, acum un paracetamol 1000, ca ma doare si capul si ma simt tare ametita, azi e ziua mamei mele si in viitor al fiicei noastre.
Nici eu nu am prea avut contractii, stau si ma intreb cand am sa incep sa ma pregatesc de nastere?
Of, ieri am cumparat ca sparta pepene, cirese, capsuni, struguri, dar nu prea ma pot atinge de nimic! amabella, nici eu nu prea am mancat carne in sarcina, acum mananc in mare parte pui si din cand in cand vita, dar nu mi-am facut griji ca sunt o devoratoare de fructe si legume si iaurturi de toate neamurile, de gen sunt cu tendinte spre verdeturi
eu va doresc in continuare un week-end placut si
http://photos.yahoo.com/adina_roberta
Muuh spune:
cristina_ioana bine ca esti mai bine acum. Ma bucur ca s-a rezolvat. Il rugam si noi pe bebe sa mai stea acolo la mama sa se faca si mai mare si mai grasun.
Amabella cauta pe internet despre alimentatia vegetariana sau vegana in timpul sarcinii. O sa gasesti acolo surse de proteine altele decat carnea.
anasia faptul ca mananci multa inghetata poate eventual semnaliza o usoara lipsa de fier. Adica doar daca te-a apucat asa brusc pofta si pana acum nu puneai gura si acum mananci tone.
July25 subscriu la parerea ta despre medicii ginecologi barbati - si eu am mai multa incredere in ei decat in femei, nu am o explicatie logica pentru asta dar asa simt eu.
criss fetele cu mai multa experienta spuneau ca in general lichidul amniotic curge tot odata iar pe de alta partea eu am citit ca in ultimele luni de sarcina scurgerile vaginale sunt mult mai puternice - fara semnificatii patologice. Iar despre faptul ca ti-a scris ca bebe are intre 1300 si 1600 a vrut sa fie "mai catolic decat papa" exista posibilitatea ca ecograful sa dea erori in ceea ce priveste greutatea copilului si doctorita a vrut sa isi ia aceasta precautie. De masurat la varsta asta de sarcina nu se mai masoara intrucat copilul sta acum cu capul aplecat si face o masuratoare din cap pana in picioare imposibila.
Miruna 30+
LYLY809 spune:
quote:
Originally posted by Amabella
aoleu, monica, mi-ai adus aminte de cirese si visine! imi ploua in gura la propriu! abia astept sa apara, dar nu am vazut inca nici coditza de cireasa, desi mai e putin si se termina mai. stii ca exista si cirese de mai, nu la fel de bune ca alea din vara, dar cirese. inca nu am vazut. daca cineva vede, sa imi spuna si mie, va rog.
ticker bebe meu
au aparut in piete de vreo 2 zile... eu am gasit si langa blocul meu, la o taraba, si in P-ta Veteranilor.
Lacri 37+5
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10051;28/st/20060601/dt/-4/k/fba6/preg.png
Samburica
Album echo si burtik