Mamici de iulie-august 2006 (53)
Raspunsuri - Pagina 6
map spune:
sabana legat de lipsa de calciu si eu fac cum zice medicul tau. Din alimentatia mea nu lipsesc niciodata branza, iaurt, lapte, oua. Din cauza predispozitiei mele spre ingrasare cauzata de hipotiroidie nu mi s-a prescris niciodata calciu pastile ci numai vitamina D2 pentru fixarea calciului pe care-l iau din alimente. Acum este drept ca de cand sunt aici nici vitamina D2 nu mi-a mai dat nimeni. Astept sa vad rezultatul analizelor si apoi vad ce-i de facut. Calciu fara analize nu am curaj sa iau ca stiu ca se fixeaza aiurea, ciocuri pe coloana, pietre la rinichi si asta nu as vrea. Sper sa gasesca astia ce este ca uite acum doar ce am taiat niste frunze la o flaore si gata a explodat pulsul...parca-i nebun. Ma plictisesc sa stau in pat ce naiba, mai fc si eu un alta ca asa is invatata
Monica si 27+
norocuta spune:
La multi ani Elena sau Constanta si tuturor burticutelor cu derivate de astfel de nume!
Sa aveti o zi de poveste si multi ani cu sanatate in care sa va indepliniti toate visele!
Nu stiu ce-i cu mine, ca in ciuda unor crampe in stomac ori nici alte motive de bucurie nu am...dar sunt intr-o stare buna ...ca imi pun singura semne de intrebare...daca sunt hormonii de vina sau au luat-o razna de-a binelea.
mikiion "bine cand se termina totul cu bine"...si-apoi m-ai bine-dispus cu "pozitiile" recomandate de medic, ca BB sa-si schimbe pozitia .
crissa71 si la mine BB se misca "mai greu" pentru ca crescut putin si nu mai poate face el tumbe, dar acum "suteaza" la greu sau nu stiu ce mestereste el acolo, ca ma gadila....ceea ce nu ma face sa il iubesc mai putin .
Map ai grija de tine cu portii duble de relaxare...ca abia astepta sa se joace cu tine si nu stii de cata energie ai nevoie.
Si eu am stat la Eurovision aseara (BB a dansat tot spectacolul) si ma asteptam ca Mihai sa ia un loc mai bun, nu Locul I, dar...a fost doar imaginatia mea...socata de succesul Irlandei pe care nicicum nu pot sa mi-l explic .
anasia spune:
buna, burticute!
LA MULTI ANI pt toate Elenele si Constantinii!
miti2004, nu stiu daca bulinuta are acasa net, la un moment dat scrisese ca nu are, acum nu mai stiu;trimite-i un pm si ii spun eu;
crissa71 am mai patit la fel ca tine, dar nu e o problema, e normal cu scurgerile sa fie mai puternice, daca nu sunt insotite de mancarimi si nu au o culoare mai ciudata;
cristina ioana, cristina ana cum va mai simtiti? cristina, pana la urma te-ai hotarat la vladareanu?
map, intrebai dc poti sa reduci din embrioni dc sunt mai multi; se poate prin procedeu chirurgical; chiar a fost o fata pe forum care avea trei embrioni, a facut o reductie si dupa o perioada scurta s-a absorbit singur inca unul, acum a ramas cu unul;
fetelor, mananc la inghetata ca o sparta, din aceea la vafe si capsuni cu kg, cred ca o sa ajung , dar nu ma pot abtine; acum mi s-a pus pata pe gogosi simple;pupici la toate
anasia 29+
Amabella spune:
Buna, fetelor!
Incep si eu cu "la multi ani!" pentru toate Elenele si toti Constantinii si derivatele lor! Sa fie sanatosi si fericiti!
Cristina_Ioana, nu am apucat sa dau de veste cand am facut oki, ca si ieri am fost toata ziua pe drumuri si nu am avut timp.
Unde credeti ca am fost? Sa cautam patut si carut! Am dat avansul la patut, care va veni vineri. E tare dragut si sunt foarte incantata de el. Cu carutul a fost mai greu, ca am gasit unul care ne multumea cam sub toate aspectele (mai putin faptul ca nu avea manere reversibile, dar am zis ca pot sa traiesc fara asta), era de la Graco, dar avea o problema peste care sotul meu cel carcotash nu a putut sa treaca: dadeau garantie doar 3 luni, in vreme ce toti ceilalti dadeau minim 6 luni. Si mie mi s-a parut suspect, dar am gasit pe net site-ul importatorului si asa aveau ei garantia. Am decis sa asteptam targul ala din 31 mai - 4 iunie, ca poate gasim acolo unul cu garantie mai mare, de la alt importator. Daca nu, va fi greu sa ne hotaram daca il luam pe asta de la Graco, sau unul de la Primii pasi, pe care l-am gasit in Miniblu, care e mai ieftin, dar are materiale de calitate mai slaba si e ceva mai greu.
Si am mai luat si un set de patut, cu plapumita (pe care cred ca o vom folosi tocmai la iarna, dar era prea draguta si nu am rezistat), o pernita care foloseste numai la aspect, ca oricum nu i-o vom pune sub cap si baldachin din ala numai in dreptul capsorului, ca era tare dragutz!
Si dupa 2 zile de umblat ca nauca prin oras, ieri am avut si eu contractii. Multe dintre voi probabil ca vor rade de mine, ca am avut in total vreo 3 contractii, dar dureroase, din care 2 au fost pe strada si m-au cam speriat, ca sa numai zic ce l-au speriat pe sotul meu, care vroia sa ma duca acasa si sa nu mai cautam ieri carut. Ceea ce nu am acceptat.
Si dupa toate cele, ieri am mai fost si la un botez, asa ca am ajuns acasa pe la 10, rupta de oboseala. Am avut si eu tentativa de a ma uita la Eurovision, dar nu am reusit. Am adormit, cu tot dansul lui bebe pe muzica de la tv.
In privinta umflatului, nu stiu ce sa mai fac! Mi-am dat jos verigheta si inelul de logodna, ca ma strang si abia le mai scot sau pun la loc. Si picioarele mi s-au umflat, dar nu am ce sa fac mai mult decat fac deja. Beau apa, mananc cat mai nesarat cu putinta, si cu toate astea, cand ma trezesc dimineata abia mai strang pumnii si ma dor talpile cand merg, de la apa care a fost retinuta pe acolo.
Hai ca deja cred ca v-am innebunit.
luiza 32+ si mic si iubit
ticker bebe meu
Amabella spune:
Cristina_Ioana, ti-am trimis si eu nr. meu de telefon pe PM.
ticker bebe meu
map spune:
norocuta merg acum sa mai stau in pat, ma uit la TV. Si pe mine m-a amuzat bebe ca s-a zbenguit tare la eurovizion. Ce era cel mai nostim este ca eu cand ziceam ca nu-mi place o melodie el dadea mai tare din manute si picioruse. Nu m-am lamurit daca facea asa ca era de acord cu mine sau ma dezaproba Si eu macar la locul 2 ma gandeam, nici acum nu-mi revin cate puncte au putut lua Rusia si Bosnia.
Monica si 27+
crissa71 spune:
Ceau mamici cu burtici!
Imi pare tare rau de fetele care au diverse probleme dar o sa vedeti ca totul o sa fie bine pana la urma!
La multi ani si din partea mea tuturor mamicilor cu numele de Elena si derivate!!Tot binele din lume sa va aduca ziua asta sfanta!
Vad ca nimeni n-are problemele mele!Sau poate nu ati avut timp sa raspundeti..Astea oricum sunt nimicuri pe langa ce au alte mamici(sper sa nu fie nimic grav!),oricum daca ati stii cate probleme mi-am facut pana acum ce va timp...n-am facut analiza aia, aoleu dar daca, ..aoleu dar de ce se-ntampla chestia aia, aoleu nu mai misca, aoleu dar daca ...In fine mi-a trebuit multa vointa sa nu mai gandesc negativ sa ma gandesc ca o sa fie totul bine...nu are de ce sa nu fie!!!Acum incep sa ma apropii de nastere,si au inceput alte intrebari, alte probleme...
Apropos de glicemie eu o am f.mica si nici asa nu ebine...Acum doua saptamani am lesinat de cateva ori..eram la lucru..imi luasem analizele si n-am mancat ceva dulce imediat..au venit aia de la policlinica noastra si noroc ca eram constienta ca vroiau sa-mi faca CA intravenos..!!!!!Imi declasau o nastere prematura !!Idiotii!!!Ca da contractii si eu si asa am avut ceva probleme in luna 5 de atunci iau nospa zilnic .Acum daca nu mananc ceva dulce incep sa tremur, ma sufoc...combinat bineiteles cu o tensiune f.mica(daca nu beau cafea e la fel de nasol!).
Hai gata ca v-am innebunit!Astept vesti bune de la voi!
Sa fiti frumoase si sanatoase!
crissa71
map spune:
anasia merci de raspuns. Chiar am mai intrebat si discutat cu cineva ieri daca se poate sau nu. Nici tipa nu auzise dar ne gandeam noi ca la cate minuni face medicina asta poate ca se poate...insa nu este asa simplu cred ca si in fond gandind ca viitoare mama stai si te infiori, la care din ei sa renunti?
Monica si 27+
crissa71 spune:
Am revenit cu o intrebare!(m-am tampit rau, nu stiu daca ma credeti..plec de la o idee si uit ce am vrut sa spun de fapt!), va cer mii de scuze!!!.
Ideea cu scurgerea asta ar fi cum faci deosebirea intre una normala chiar daca e ceva brusc si n-ai mai avut pana acum si dopul acela gelatinos care apare inainte de declansarea nasterii!???
Am mai citit pe forum, de exemplu, ca unele mamici au avut scurgeri de lichid amiotic treptat,fara sa-si dea seama ce se-ntampla!!!
Cum poti fii sigura ca totul e O.K?
Aveti ideea care-i diferenta intre toate fenomele astea?
Va pupacesc!
Sa fiti frumoase mai burtoase!
crissa71
Amabella spune:
A, si vroiam sa va mai intreb ceva. De la o vreme nu mai am DELOC chef sa mananc carne. Nu neaparat ca mi-e greata, dar pur si simplu parca nu intra. Iau o gura si nu imi vine sa mai termin. Poate e de la caldura, nu stiu, dar ma intreb: din ce sa imi iau proteinele pentru bebe? Ca nu pot sa mananc numai oua, ca imi omor ficatul, iar lactatele nu cred ca au suficiente. Cred ca ar trebui sa mananc cantitati industriale de branza si iaurt ca sa iau necesarul de proteine.
Voua vi se intampla asta? Mancati carne? Si daca nu, cu ce o supliniti?
ticker bebe meu