Mamici de iulie-august 2006 (53)
Raspunsuri - Pagina 10
geliza spune:
Buna dimineata,
mai apar si eu dupa 3 zile de absenta...si mi-a luat 2.5 ore sa recuperez...eu sunt f obosita...am fost numai in chefuri de vineri pana aseara, iar acum as dormi...am inceput si eu sa ma umflu asa cate un pic...parca si burta mi-a crescut cam rapid...azi o sa merg la dr sa vad ce si cum....abaea astept concediul sa plec la mare si apoi sa intru in prenatal sa stau acasa sa ma odihnesc
Cristina Ioana, tinem pumnii sa mai stea Luca la mami in burtica...
Mishi, la fel iti doresc si tie si poate iti revii si mai vii pe-acasa sa mai vorbesti si cu noi...
Bulinutza, asteptam vesti si sanatate multa si tie
Crissa71 bine ai venit printre noi
Eliza
27+
si Mara (24 ian 2002)
ticker bebe
"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)
Amabella spune:
fetelor, am auzit ca exista un magazin cu mobilier pentru copii undeva pe decebal, pe langa zvon. stie cineva ceva de el? a fost cineva acolo?
luiza
32+ si
mic si iubit
ticker bebe meu
crissa71 spune:
Am revenit..Iarasi nu-mi apare mesajul scris acum o jumatate de ora..asta e!Sa nu va suparati pe mine ca revin cu cate doua mesaje pe acelasi subiect, sunt doua motive: 1.imi apar tarziu mesajele pe care le postez, am inteles de ce , nu-i problema; 2.uit ce am scris si ce nu...ma trezesc ca de fapt nu v-am spus esentialul si uite-asa tot scriu mai multe mesaje de cat ar fi cazul!!Batranetea bat-o vina!Zicea cineva ca nu sunt batrana deloc?!Uite dovada!Scleroza...Lecitina am voie sa iau?!Glumesc si nu chiar..stiu ca astea sunt si din cauza sarcinii..De fapt vroiam sa adaug apropos de marimea burticii:
- nu mi se pare ca ar mai creste cum zic astia ca acum ar trebui sa creasca vizibil...in lunile astea...(7,8,9).Nici nu am prea mare incredere in astia din Valcea!!!!De fapt cred ca asta e marea problema.Ei iti spun ca e bine dar cata incredere poti avea?!
In legatura cu umflatul si eu ma umflu dar nu foarte tare!Spatele ma doare daca stau mai mult in picioare sau merg, nu f.mult, de ex.pana in centru(10 min.) si tot asa, probabil ca si din cauza burticii care nu e asa de mare cum va spuneam!!
Deocamdata totul e acceptabil.Desi sunt aproape in luna a opta (fara 2 zile). As prefera sa fie burtica mai mare si sa am dureri mai mari de spate, decat sa fie ceva in neregula cu bebelacul!!!!
Ceea ce nu prea suport bine e caldura!!!Si a inceput de 2 zile ce ma fac mai incolo sau la nastere?!
Va pupacesc.
Astept comentariile voastre pe tema asta, daca aveti timp si chef.
crissa71
a.cicel spune:
25Miky
Sarcina usoara in continuare si sa ai un bb sanatos si cuminte.
Andreea
28+ 
POZE
Cristina_Ioana spune:
Pup fetele si va multumesc ca existati si ca va pasa de mine 

Ma simt nasol dar refuz sa cad in depresie, viata e frumoasa si am minunea in burtica, trebuie sa mai rezist putin.
Aseara iar am cronometrat la contractii, ma simt f nasol de la medicamente, imi dau tot felul de stari, ma naucesc asa.
Muuh, ti-am dat un mail(nu ai PM-ul activ).
Crissa bine ai venit, scuze de intarziere, sunt senila rau 
Sabana, saru'mana de PM, te anunt daca e ceva
Cristina +33 si
Luca
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20727;87/st/20060708/dt/7/k/28ed/preg.png
nicole25 spune:
buna fetelor
Cristina ioana ma gandeam eu ca e ceva cu tine de nu ai de nici o veste atatea zile.Bine ca Luca e baiat cuminte si a ascultat-o pe mami sa mai stea acolo la caldurica.
fata si stai cumintica in pat si ai sa vezi ca bb o sa stea cuminte cateva saptamani bune.
mishi si bulinuta multa sanatate si voua si va asteptam cu bine printre noi.
crissa 71 bine ai venit la mamici de iulie august.Sarcina usoara si o nastere si mai usoara.
mikiion super pozitia ce ti-a recomandat-o medicul pentru a se intoarce bb.
A.cicel daca nu e prea mare deranjul imi poti modifica i mie dnp pe 9 iulie?
Despre mine pot sa va spun ca m-am simtit foarte prost tot weekendul.Sambata si duminica am
si in plus de asta m-a tinut durerea de burta aproape tot timpul.Ieri am luat 4 pastile de no spa.Sambata am avut asa ca o durere de ciclu mai intensa iar ieri m0a durut si spatele foarte tare.
vineri a nascut o prietena a mea prin cezariana o fetita de 4.3 kg.I0au facut cezariana dupa ce s0-a chinuit 6 ore si ceva.Ea e foarte slabuta si ma gandesc de ce naiba nu i0au facut cezariana de la inceput?Si bineinteles ca doctorul ei era plecat si a nascut cu alt medic.Incep sa ma gandesc tot mai mult la o cezariana programata.
32+
nicholas
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20722;32/st/20060710/dt/7/k/1d96/preg.png
a.cicel spune:
quote:
Originally posted by nicole25
A.cicel daca nu e prea mare deranjul imi poti modifica i mie dnp pe 9 iulie?
Facut modificare.

Andreea
28+ 
POZE
nicole25 spune:
miki25
si o nastere cat mai usoara si un bb cuminte.
33+
nicholas
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20722;32/st/20060710/dt/7/k/1d96/preg.png
norocuta spune:
Amabella ti-am dat pe email o lista cu principalele alimente si continutul lor de proteine. Mesajul mi-a fost limitat de formatul impus de DC, daca nu e OK zi-mi, te rog, si ti-l mai trimit o data.
Femeile gravide au nevoie 38 grame de proteine/zi, iar femeile care alapteaza, au nevoie de un surplus zilnic de 11 grame de proteine.
Proteinele sunt foarte utile in procesul de crestere, de formare de tesuturi si de reparatie.
Cristina_Ioana spune:
Nicole iubita, imi pare rau ca te-ai simtit rau. Stai si tu cumintica mai mult.
Tare nasoala treaba cu prietena ta, eu stiu mai bine ca oricine cum e sa tot schimbi doctorii....mi s-a luat, daca ma crezi, sa nu fie cineva acolo cand ai nevoie, sa te bazezi pe oameni care se dovedesc a fi total nepasatori.
Sabana, nici eu nu ii pun lui bb aer cond in camera, avem 3 in restul casei, dar la el inca nu punem, mi-a zis o pediatra ca nu e bine. Oricum, daca vin caldurile alea mari mari, bate aerul din dormitorul nostru sau din living, daca lasam usa deschisa.
a.cicel- saru'mana pt modificare in listuta.
Fetelor, in ce saptamana se intra in luna a9-a, ca nu mai gasesc eu acum informatia ? Saru'mana anticipat pt raspunsuri. Tratez cu fimiu'nazdravanu'in fiecare seara sa mai stea acolo macar pana intram in luna a 9-a.
Cristinik, unde esti? Esti ok?
Cristina +33 si
Luca
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20727;87/st/20060708/dt/7/k/28ed/preg.png