Mamici de iulie-august 2006 (53)
Raspunsuri - Pagina 3
miti2004 spune:
mikiion iti multumesc din suflet pt amanunte.
de cand am venit de la doctor sunt pe net si tot citesc despre asta...stiu perfect ca ma intelegi...am citit o gramada de grozavii, ca cica poate sa moara bebe subit, etc, cred ca si tu la fel cand abia aflasei...mie doctorul nici nu mi-a zis cat mi-a iesit la test, a zis ca a iesit mare, eu l-am intrebat daca e maximul si a zis ca da ...d'asta sunt si mai speriata ca nici macar nu mi-a zis valoarea...m-a trimis marti direct la spital sa-mi fac iar testul , mi-a zis parca ca or sa-mi ia de 2 ori sange ( asa am inteles eu ) si sa ma duc cu 15 minute inainte de expirarea timpului sa-mi ia sange...sincer, am inteles doar jumatate din ce a zis, nu pt ca am vreo problema cu engleza, doamne-fereste, dar pur si simplu nu mai auzeam nimic, eram deja cu creierii vraiste la ce e mai rau...
dar tu mancai multe dulciuri ? eu mananc destul de mult, nu f exagerat, dar mananc...
pana vineri cand ma duc iar la el sa-mi dea rezultatul analizei cred ca o sa innebunesc...
multumesc inca o data si astept orice sfat,
miti 29
Cristina_Ioana spune:
Pup fetele si va multumesc ca existati si ca va preocupati de mine
Mi-a fost tare greu sa nu pot sa vb cu voi niste zile, chiar vorbeam cu Mishi ca si ei ii e dor si ma intreba de voi toate....si ne plangeam bietele de noi una la alta ce minunatii se mai intampla prin spitalele noastre "minunate"
Adelutza, Amabella si Sabana, v-am dat PM cu nr meu de tel. sa il aveti just in case. E drept ca nu avem cum sa facem o lista cu toate nr,ca nu avem unde sa o tinem ca info private, dar macar sa prin PM sa stim cum sa ne gasim.
Adelutza, nu vreau deloc sa te ingrijorez, posibil sa fie B&H contractiile tale, ca la varsta asta a sarcinii mai apar. Treaba la mine a fost ca am avut niste contractii, dar pe care nu le-am perceput ca fiind dureroase, adica burta se mai intarea asa pur si simplu si mi-a zis dr ca se pot face modificari la col si fara sa nu mai poti de durerea contractiilor. Cu alte cuvinte sunt destul de parsive contractiile astea, asa ca io cred ca va fi totul ok cu tine daca te duci la control si eco si povestesti dr.
Dr T s-a intors in tara in final, din pacate nu puteam sa risc sa nasc prematur cu vreun rezident, mai ales ca eu fac cezariana.
Sabana, ai dreptate, mare belea cu dr astia. Nu sunt absurda, pot intelege ca au si ei viata lor si nu acuz pe nimeni de nimic, doar ca ma minunam eu asa ce ghinion pot sa am ca din 2 medici sa nu gasesc pe nimeni in caz de urgenta. Vreau sa-ti spun ca sotul era hotarat sa mergem la Euroclinic daca nu ajungeam la Vladareanu. Pai iubita mea, acum spun ca o sa nasc cu Vladareanu si sper sa nu se mai schimbe nimic, ca tare m-am saturat sa schimbi doctorii...e tare frustrant...
In fine, sa nu ne pierdem optimismul, ca asta e esential...refuz sa cad in depresii si temeri inutile. Cum o vrea Dzeu, dar simt eu ca o sa ne ajute sa fim bine si noi si bebeii nostri.
Tu ai grija cu umflatul, imi pare tare rau ca nu ai scapat de treaba asta urata de care si eu ma feresc, pana acum vad ca nu m-am umflat pe nicaieri, dar mananc aproape fara sare de vreo 2 sapt si beau aproape 3l de lichid pe zi. Tine-ne la curent cu ce mai zice dr
Amabella iubita, cred ca faci nani la ora asta, ca am vazut ca ai lucrat pe forum in tura de noapte Da-ne un semn cand faci oki Eu am dormit lemn vreo 12-13 ore cred, eram rupta si cred ca mai aveam in mine urme de diazepam si ce mi-au mai pus la spital, plus ca veneam dupa 2 nopti de nesomn.
Miti, imi pare tare rau prin ce treci, tinem pumnii sa nu fie cazul de diabet totusi. Bulinuta avea aceeasi problema, poate te mai sfatuiesti cu ea cand apare. Dar suntem optimiste, da?
Cristina +33 si Luca
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20727;87/st/20060708/dt/7/k/28ed/preg.png
map spune:
'neata fetelor,
am aparut si eusa va si sa va salut. Azi ma programare la cosmetica si nu m-as mai fi dus insa am ramas fara una din creme pe care o iua numai de la cosmeticiana asa ca-i musai. Este cam departe de mine,este unde locuiam inainte asa ca asta-i ultima data cand merg, trebuie sa caut alta in apropiere.
Ma enerveaza ca desi nu am facut cine stie ce, am mancat putinel si am stans numai niste rufe iar sunt cu inima in gat. M-am trezit relativ devreme ca bebe de la 6.30 avea deja program. Ieri toata ziua a sutat, nu stiu cand a facut nani ca de dim pana seara a avut ceva de treaba pe acolo Acum iar a inceput dar macar m-a lasatsa dorm bine.
miti am si eu o prietena in state careia i-a iesit testul de glicelie aiurea prima data. A repetat si i-au dat si acasa un aparat de masurat glicemia de cateva ori pe zi. Se pare ca fusase alarma falsa, totul a fost OK si bebe este bine acum, are deja 7 luni si este un nezdravan. si fruntea sus
Va urez o zi cat mai buna. Ies si eu un pic la aer ca-i tare placut afara.
Monica si 27+
adelapop spune:
of ce de problemutze la mamicie noastre
am intrat la mamicile de mai iunie cand erau pe la 30 de saptamani si nu aveau problemele noastre, discutau despre carucioare, paturici etc
dar lasa ca ne facem noi mari si o sa fie totul bine, cqa doar suntel optimiste, nu cristina?
eu iaram fost la inot azi si burtica s_a intarit un pic, dar am observat ca se intareste si cand stau
miti ai grija de tine si fi tare
acvi nu te speria ca nu e dr in tara, ca nu te lasa medicii de garda sa patesti ceva. eu merg pe principiul ca toti asista la nasteri si vor sti ei ce sa imi faca la mom respectiv
decat sa ma crizez ca nu e dr mai bine stau calma si voi vedea atunci ce o sa fac
amabellasi pustoaica mea e fff activa, ma intreb ea cand mai doarme???
noi inca ne gandim la nume
maria va fi sigur dar mai vrem unul si suntem in mari bcautari
stiti cumva iosup a gresit vreun sex pana acum? ca toate babutzele ma zapacesc ca va fi baiat iar la eco iese fata
30+
Cristina_Ioana spune:
Adelutzo, parca tu imi ziceai ieri ca 2cm nu inseamna col scurt rau?
La voi cat mai era colul la ultimele masuratori, aveti idee?
Cristina +33 si Luca
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20727;87/st/20060708/dt/7/k/28ed/preg.png
norocuta spune:
Vin si eu macar sa va salut si sa urez numai bine tuturor de aici care au mari/mici problemute cu burticutele.
crissa71 bine ai venit in clubul nostru, nastere usoara si BB mancacios!
Eu incerc sa stau cat de cuminte pot, chit ca imi vin tot felul de idei inutile "de facut" prin casa. Intr-una din zile contractiile au fost mai puternice (dar nu dureroase), suficient cat sa ma sperii si sa stau in banca mea...ca nu se intampla nimic daca pe raftul no5 este dezordine sau praf pe mobila.
Apropos de Materna...scuze, nu am retinut care din fete spunea ca le ia "pe sarite", dar Dr. meu mi-a zis ca e foarte important ca o viitoare mamica sa-si asigure "bunastare" atat pentru corpul ei cat si pentru BB, care "ia singur" tot ce gaseste in corpul mamei...pe toata durata sarcinii si inca 6 luni dupa ce naste.
MissJJ spune:
Buna fetele!
Cristina_Ioana imi pare rau sa aud ca ai avut "aventuri" de genul asta. Iti doresc multa sanatate si lui baby sa asculte de mami si sa mai stea cuminte in burtica inca un picutz ca nu mai e mult.
Fetelor ma speriati cu diabetul asta gestational. Eu pap destul de multe dulicuri si mie inca nu mi-au facut testul asta de glicemie. Oare cand l-or face?
Ieri am fost la control la moasa. Mi-a zis ca tensiunea e ok, mi-a luat si niste sange ca sa verifice cica anticorpii si nivelul de fier din sange. Apoi m-am vazut cu una din moasele mai experimentate care a palpat burtica a zis ca baby e cu capul in jos i-am auzit si inimioara. Deci cu baby totul este ok numai ca nu reuseau sa gaseasca rezultatul la analizele mele facute la triplu test ala. Si au zis ca pan adata viitoare spera sa le gaseasca.
Normal ca am pierdut toata ziua pe acolo si am ajuns acasa odata cu Flo seara pe la 5 si ceva, rupta de oboseala am papat ceva si ne-am pus la tv si abia pe la 11 am reusit sa adorm dar pe la 6 fara un sfert dim m-am trezit dintr-o data ca speriata nu stiu dela ce si nu am mai putut adormi. Si acu sunt tare obosita si tahuie de cap. Merg sa mai stau in pat pana vine Flo de la servici poate mai atipesc macar ca imi cad ochii in gura.
Pupici la toate si mai intru pe seara!
------------------------
27+
Born free, now I'm expensive.
Poze
Lucrusoare baby
miti2004 spune:
fetelor, va multumesc tare mult pt incurajarile voastre
va dati seama ca aseara abia am atipit, m-am trezit de o mie de ori si de la 5 dimineata sunt cu ochii in tavan, desi ma simt f obosita.
daca mai afla cineva cate ceva despre cazuri reale si ce au facut mamicile in aceste situatii va rog sa-mi spuneti, ca ceea ce am gasit pe net m-a cam bagat in sperieti.
va pup, incerc sa ma mai bag un pic in pat ca e 6 jumate aici dimineata,
miti 29+
Cristina_Ioana spune:
Am vb cu Mishi acushica: a mai avut o noapte critica, cu contractii dureroase la cateva minute de credea iar ca naste, are fundu'tabacit de injectii, dar e vesela si optimista. Bebe a ajuns la 1500gr si spera sa ii dea drumul acasa, unde i-ar putea face mama ei tratamentul injectabil in continuare. Saracutza are 3 saptamani de stat in spital...
Va pupa mult pe toate.
Cristina +33 si Luca
letitzia spune:
la toate fetele, fruntea sus si nu va grabiti!
33+, http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;0;19/st/20060704/dt/8/k/bb09/preg.png