Ai nostri ca brazii (ian-feb 2005) - 17
Raspunsuri - Pagina 6
sirimie spune:
Flavia am uitat sa iti multumesc pentru aprecieri mai de mult!
Vacanta placuta! S-a facut chiar asa cald pe acolo?
Patricia, Oana, Daniela, Mihaela multumesc frumos pentru ideile de a prepara carnea de vita
. Le-am pus deoparte, am sa le aplic. I-am facut cu paste, mie imi place, dar Vladut nici n-a vrut sa deschida gura 
Crinuta sper sa iti treaca repede supararea.
Am pus poze noi (de fapt inca se incarca..)
Va dorim sa cresteti mari si frumosi! ![]()
Simona & Vladut (27 februarie 2005)
Poze la http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/my_photos
Poze de la Mot
sirimie spune:
Poze noi:
http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/album?.dir=9ce4scd&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/my_photos
http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/album?.dir=80f4re2&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/my_photos
Va dorim sa cresteti mari si frumosi! ![]()
Simona & Vladut (27 februarie 2005)
Poze la http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/my_photos
Poze de la Mot
oana cretu spune:
Crinuta, merci ca m-ai linistit ca o sa treaca repede!
Ceva te-a facut sa iti schimbi ideile despre viata, sa sti ca face bine sa te descarci uneori, sa auzi o vorba buna din partea noastra.
Bubu si Simona, multumim!
Simona, ai incercat sa il lasi nemancat inainte de masa de pranz cateva ore? Poate asa, de foame, va deschide gura. Eu mai procedez asa cu Seb, si cand vede ca ii pun farfuria la micround, incepe sa topaie si sa deschida usa la micround, stie ca e pt el. Si mananca. Am vazut si pozele, in primul rand vreau sa iti zic ca Vladut este foarte bine, nu ai de ce sa iti faci griji, chiar deloc. In al doilea rand ca e o minunatie de copil, m-a topit poza in care strange maimutoiul in brate, si m-a terminat (de ras) poza in care e in masina de spalat. Iar in poza asta seamana cu Codrin al lui Shobo.
Kris, felicitari pt stelute!:)
Oana si Seb 
(10.01.2005)
"Dragostea adevarata este o limba pe care surzii o pot auzi si orbii o pot vedea"
POZE
1 2 3
4 5 POZE MARTIE-APRILIE MAI
SUNT MANDRA DE ECHIPA MEA FAVORITA! STEAUA, SUNTEM ALATURI DE TINE!

BDana spune:
Intai vreau sa urez la muuuulti muuulti ani sarbatoritilor de azi si le daruiesc o
.
APoi vreau sa transmit Andei ca a fost de nota 20.
Sirimie Vladut este un copil foarte frumos si ok dezvoltat, asa ca, stai linistita. Sa sti ca si Cristi are mari probleme cu masa de pranz pe care nu o accepta, neam. Nu e din cauza caldurii ca aici inca nu sunt calduri sufocante. Ba chiar am incercat sa il tin si nemancat si tot degeaba. Mananca relativ bine dimineata si seara dar eu totusi nu sunt deloc impacata, mai ales ca a slabit destul de mult ![]()
Dana, mamica de Cristian
(13.01.2005).
V. Erica spune:
In primul rand, La multi ani ! tuturor sarbatoritilor de azi, sa fie sanatosi si sa se distreze pe cinste.
Ruxi e bine.
Sa va spun si voua deoarece mie mi-a fost de mare ajutor ideea pediatrei: cand avea 39 temperatura, i-am facut dus mai intai caldut, apoi am racit treptat temperatura (cat a suportat ea) si apoi i-am facut masaj cu ulei de masline si am imbracat-o. La o ora dupa dus arata mult mai bine, iar in noaptea aceea tempe nu s-a mai ridicat peste 38. A fost prima oara cand am facut dus copilului febril.
Dar, cel mai bine sa nu fie cazul.
Anda, mi-a placut comentariul tau atata cat am urmarit eu (adica putin, din pacate).
Nihil sine Deo!
Dana, Eric (27ian02) si Ruxi (10ian05)
ana maria spune:
Crinuta poate ca de fapt suferi de acomodarea departe de casa, desi esti cu familia ta draga se mai intampla si asa....
Si mie mi-a placut Finlanda

Ana Maria si Victor Stefan
(15 12 2004)
Succes si s-auzim numai de bine!!!
kris spune:
Simona, sunt minunate pozele cu Vladutz! Dar si parintii lui sunt fotogenici. Iti multumesc pentru aprecieri!
Nici Bia nu prea a vut sa manince astazi la micul dejun, dar eu i-am lasat pe tava mancarea si vad ca se serveste singurica. Se mai joaca si mai maninca. Ce-i drept dupa ce am venit de la impartasit i-am dat sa pape laptic de la mine.
V Erica, ma bucur ca Roxi e mult mai bine!
Liviana, iti multumesc
pt invitatie, poate in alt week.

albume foto
Kris si Bianca Maria (26.01.2005) ora 14.00
Flaflo spune:
Buna dimineata, vad ca sinteti tare obosite dupa Eurovision! Ca-i slaba miscarea pe aici! Noi tot cu musafirii, Bia este la bunici, ieri am facut treaba in curte (tuns iarba, gard....), iar pe dupamasa am tras un gratar! Bineinteles ca exact cind eram cu farfuriile pline, a inceput sa ploua! Bun! Stringem repede tot, ne mutam in casa, dupa 5 minute iar soare si senin! Urasc vremea asta schimbatoare!
Ne-am uitat si noi la Eurovision, dar parerea mea personala este ca atita vreme nu exista un sistem de punctaj care sa noteze calitatea muzicii, este o farsa!
La multi ani, Elenelor si Constantinilor!
Anda, felicitari pentru comentariu, l-am savurat de la cap la coada!
Vreau sa-ti spun ca nici nemtilor, nici francezilor nu le plac ritmurile orientale, nu acesta e motivul pentru care Turcia a primit 12 puncte. In Germania traiesc 6 milioane de turci (in Franta nu stiu numarul, dar sint multi si acolo) care se vede ca au fost tare harnici!
Crinuta, ia un time-out si incearca sa-ti revii! Si eu sint la fel, citeodata ma ia si pe mine starea asta fara un motiv anume!
Sirimie, frumusel foc Vladut! Iar faza cu masina de spalat e de milioane!
Oana Cretu, nasol cu cazaturile astea! Si Bia are genunchii juliti, dar la gurita nu a reusit inca sa se loveasca!
Sa-i treaca lui Seb repede si sa nu ramina vreo urma!
Kris, tot inainte cu stelutele!
Offff, ma duc si eu ca s-au trezit musafirii, asa ca: pune masa, stringe masa! Aici e o vreme de rahat, habar nu am unde sa-i scot azi!
Va pup si va doresc o dumineca placuta!
Flavia si Bianca
Bia veselia
V. Erica spune:
Kris,
.
Fetelor, ce ne facem cu caldura asta?
Ruxi deja s-a iritat de la caldura si am dat drumul la AC...
Nihil sine Deo!
Dana, Eric (27ian02) si Ruxi (10ian05)
oana cretu spune:
Buna dimineata!
Pt mine, si asa sunt chiauna, ca ai noapte in loc sa dorm faceam altele...
Flavia, merci, si eu sper sa treaca, ca mai are un semn de cateva luni pe picior!
Curaj cu musafirii in continuare!
Dana, ma bucur ca Ruxi e bine. Si aici se poarta chestia cu baia cand are temperatura, dar pediatrii nu recomanda. Dar am inteles, depinde de pediatrii. Important e ca Ruxi e bine.
Kris si Dana, nu stiu ce sa mai zic cu nemancatul. Adevarul e ca daca nu vrea si nu vrea, nici Seb nu mananca, dar nu asa, in fiecare zi. Ati discutat si cu pediatreele?
Ana Maria, ma duc sa caut si eu melodia Finlandei, ca-s tare curioasa ce e de capul ei. Zici ca ti-a placut, ca m-a derutat emoticonul care l-ai pus?![]()
Oana si Seb 
(10.01.2005)
"Dragostea adevarata este o limba pe care surzii o pot auzi si orbii o pot vedea"
POZE
1 2 3
4 5 POZE MARTIE-APRILIE MAI
SUNT MANDRA DE ECHIPA MEA FAVORITA! STEAUA, SUNTEM ALATURI DE TINE!