Ai nostri ca brazii (ian-feb 2005) - 17
Raspunsuri - Pagina 5
kris spune:
LA MULTI ANI! CELOR CARE POARTA NUMELE SFINTILOR IMPARATI CONSTANTIN & ELENA!
SA FITI SANATOSI SI SA AVETI PARTE NUMAI DE BUCURII SI REALIZARI IN VIATA.! D-LOR SI D-RELOR LE DARUIESC MULTE MULTE 

albume foto
Kris si Bianca Maria (26.01.2005) ora 14.00
oana cretu spune:
E cu o ora in urma la noi. Ora lui cam asta e de culcare.:( S-a alergat cu verisoara lui si a cazut si s-a muscat de buza. Sper sa ii treaca! Gata, ma duc sa il culc. Revin.
Merci Kris!
La multi ani celor care poarta numele de Constantin sau Elena! 

Oana si Seb 
(10.01.2005)
"Dragostea adevarata este o limba pe care surzii o pot auzi si orbii o pot vedea"
POZE
1 2 3
4 5 POZE MARTIE-APRILIE MAI
SUNT MANDRA DE ECHIPA MEA FAVORITA! STEAUA, SUNTEM ALATURI DE TINE!

crinuta spune:
Oana, Seb a patit ca Rayan. O sa treaca in cateva zile.
Cine a castigat la Eurovision?
Eu am o stare f nasoala, vad totul sumbru in viata mea, mai putin Rayan care este lumina vietii mele....
Crinuta si
Rayan
kris spune:
Crinuta, Finlanda, din pacate
. Mie nu-mi place rockul. Romania a iesit pe locul 4.
albume foto
kris spune:
Crinuta, scuze nu am citit ultima fraza din ultimul mesaj. Dar ce s-a intamplat? Daca iti face bine, povesteste-ne. Poate te ajutam cu ceva, un sfat, o vorba buna...
Fruntea sus! si viata merge inainte. Cred ca toti mai trecem prin asemenea momente!

albume foto
sirimie spune:
Dana multumesc de aprecieri. Toata lumea spune ca Vladut arata bine, chiar daca e mai micut (dar sint copii de virsta lui si mai mici). Dar eu sint influentata de faptul ca e greu tare la masa..
Oana s-a facut cald, dar nu cred ca asta e cauza, am probleme cu masa de prinz de vreo 2 saptamini, nu mai stiu ce sa mai fac.
Orice mincare i-as face o refuza din start, ca si cum nu vrea nici macar sa incerce.
Sa ii treaca repede repede lui Seb rana la gurita!
Kris am vazut-o pe Bianca tunsa si cocheta
e o scumpa!
Anda ai fost la inaltime
! Dar ce ciuda imi e ca au cistigat finlandezii aia uriti.
Shobo si Vladut mai plinge cind se trezeste, cred ca viseaza urit, eu incerc sa il adorm din nou cind sint acasa. O idee: poti sa il pui sa se uite pe geam, s-ar putea sa se linisteasca mai repede asa, cind plinge si daca nu poate adormi la loc. Eu asa il linistesc pe Vladut cind e groasa rau..
Noi am fost la un botez azi, cu tot cu Vladut, ne-am intors pe la 11 noaptea, el era frint a adormit in masina. Nici nu l-am schimbat, acuma doarme cu pantalonii pe care i-a murdarit pe jos toata ziua, mi-a fost mila sa il mai chinui sa il schimb. Am sa schimb miine patul..
Voi ce ziceti de chestia asta de gripa aviara? Eu mai am putin pina sa cred ca situatia de fapt nu e deloc sub control.. M-am gindit sa ma feresc sa il mai las sa se joace in nisip pina trece isteria, de cind am auzit ca un copil de aproape 2 ani era suspect de gripa aviara pentru ca s-a jucat in praful lasat de gaini.. Voi credeti ca
sint exagerata
?
Noapte buna
!
Va dorim sa cresteti mari si frumosi! ![]()
Simona & Vladut (27 februarie 2005)
Poze la http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/my_photos
Poze de la Mot
bubu05 spune:
Crinuta, dar ce ai patit? De ce esti suparata? Uite un
de la noi!
OanaCretu, lasa, ca-i trece repede! Si voua un
. Nici eu nu m-am pozat, dar o s-o fac si va arat!
M-am enervat cu "finlandejii" astia...oricum Mihai a fost super!
La Multi Ani pt. toti ce poarta numele Sf.Imparati Constantin si Elena!
Oana si
Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz
bubu05 spune:
Kris, felicitari pt. stelute! La cat mai multe!
Oana si
Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz
crinuta spune:
Nu am patit nimic special, doar ca incep sa vad viata cu alti ochi...
Crinuta si
Rayan