Ai nostri ca brazii (ian-feb 2005) - 17

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Bubu, a mai zis ieri dupa mine MAMA, dar nu imediat ci doar dupa ce repet eu de cateva ori.
Incet, incet vom ajunge unde trebuie.

Eu sunt chiauna si nu am chef de nimic, in special de gatit...

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Va multumesc tuturor fetelor care mi-au urat sanatate! Nu pot sa zic sa sunt complet refacuta, dar sunt pe drumul cel bun. Am facut si un eco si Slava Domnului nu sunt probleme mari cu organele. Urmez un tratament pt 10 zile si sper sa cedeze disconfortul. Datorita virozei ma mai supara teribil gatul si o ureche. Of... dar, las' ca trece!
Kris, draga mea, noi nu prea mergem in Sebastian. De regula Matei merge acolo numai in timpul saptamanii (si ieri a fost) cu bona. In week-end preferam parcurile mai mari, cu verdeata mai multa. Daca vrei, m-as bucura de ex sa ne vedem in Carol. Da-mi un PM daca poti azi sau maine dupa-amiaza. Bia arata excelent tuns asa! Ce noroc ai ca a stat cuminte la tuns!
Draga Anda, ma bucur sa aud ca vocea ta a fost auzita de o tara intreaga comentand Eurovisionul. Eu din pacate n-am reusit sa-l urmaresc pana acum. Daca am noroc sa adoarma odorul mai devreme azi (si daca ma asa sotul), voi incerca sa ma uit si sa te ascult. Sunt convinsa ca faci treaba buna si iti tin pumnii pt diseara!

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)
De Florii si de Pasti
Gradina Botanica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Am incurcat rau de tot borcanele imi cer scuze! Vladut are 9,100 kg si 75 cm, Daniela, Oana voi aveti dreptate!

Am sa pun poze mai recente azi sau miine, sper. Acum ma chinui sa il hranesc pe Vladut si nu vrea sa manince Nu mai vrea sa manince masa de legume, nici nu stiu ce sa ii mai fac - nu mai vrea nimic!

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/my_photos

Poze de la Mot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

Simona scumpa, de ce iti ceri scuze, important e ca este bine copilul?

Dana si Simona, nu stiu daca la voi e cald, ca aici este foarte cald si cred ca din cauza asta nu mai mananca nici al meu bine. Desi la pranz a mancat un borcanel din comert cu fasole verde si carne de boeuf si un compotel de mere. Deci bine. Are si el momente, ieri a ciugulit soldatei cu crenvust pe ei si atat. Plus laptele. La voi e cald?

Dana, sanatate scumpa si sa sti ca toti copiii trebuie sa faca fite la un moment dat, altfel nu-s copii. Asta ca sa te incurajez, au perioade si perioade, acum sunt cuminti, a doua zi incep show-ul si ii tine ceva tip, dupa care se vor linisti.

Crinuta, ne luam de mana, nici eu nu am chef de nimic, e casa plina de jucarii, dar m-am pus sa fac o ciorbita de pui ca vine al meu flamand de la munca.

Kris, ii sta tare bine asa, si o sa ii faca bine cu caldurile. Dar tu unde esti? Vrem sa te vedem si pe tine.

Oana si Seb
(10.01.2005)

"Dragostea adevarata este o limba pe care surzii o pot auzi si orbii o pot vedea"

POZE
1 2 3
4 5 POZE MARTIE-APRILIE MAI

SUNT MANDRA DE ECHIPA MEA FAVORITA! STEAUA, SUNTEM ALATURI DE TINE!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Kris, ce bine ii sta Biancai tunsa asa! Ce fata cuminte, a stat la tuns! Chiar, tu unde esti sa te vedem tundata?
Apropo, si eu m-am tuns , pai au venit caldurile si deja nu mai suport...

Anda, ma bucur sa te aud la tv. Succes!

Toata lumea se uita la Eurovision???

Despre noi un pic: Vlad spune la banane "baba", iar azi l-a strigat pe tataie "taie", iar daca il intreb "cine e Vlad?" arata cu degetelul pe burtica lui...MihaT l-a invatat asta!!

Oana si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kita spune:

Ne uitam si noi la Eurovision; Tinem pumnii..........

Kita(Alina) si bebe Andrei (nascut pe 10 februarie 2005)
album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana maria spune:

Ne uitam si noi (am culcat cupilu') Hai Romania!!! Anda esti cea mai !!!

Ana Maria si Victor Stefan (15 12 2004)

Succes si s-auzim numai de bine!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kris spune:

Si noi ne uitam la eurovision, dar mai pe sarite. Anda esti tare placuta si sa stii ca de descurci bine, chiar f bine.

Fetelor, va multumesc ca ne-ati admirat noua coafiura. E tocmai bine venita pt caldurile ce se anunta, vorba OaneiC! Eu mi-am taiat doar varfurile si mi-am luat ceva din breton. Fetelor eu nu ma prea fotografiez, dar promit ca o sa postez si eu cateva .

Bubu05, sa-ti fie de bine!

Simona, asteptam poze noi. Bine ca nu m-am inselat.

HAI ROMANIA!

albume foto
Kris si Bianca Maria (26.01.2005) ora 14.00

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

Seb tocmai s-a muscat de buza cand a cazut acum, si ii curge sange o gramada, s-a umflat si e inchegat sangele, si il jeneaza si se mai si musca.:( Juma de buza, saracul.:(

Bubu, vrem poze!!!!! Felicitari lui Vladut pt noile cuvinte!!!

Oana si Seb
(10.01.2005)

"Dragostea adevarata este o limba pe care surzii o pot auzi si orbii o pot vedea"

POZE
1 2 3
4 5 POZE MARTIE-APRILIE MAI

SUNT MANDRA DE ECHIPA MEA FAVORITA! STEAUA, SUNTEM ALATURI DE TINE!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kris spune:

OanaC, sanatate multa lui Seb! Dar cum s-a intamplat? Dar nu doarme la ora asta? Cat e ceasul la voi? de la Bia pe buzisoara accidentata a lui Seb.

albume foto
Kris si Bianca Maria (26.01.2005) ora 14.00

Mergi la inceput