Ai nostri ca brazii (ian-feb 2005) - 17
Raspunsuri - Pagina 7
oana cretu spune:
quote:
Originally posted by V. Erica
Kris,.
Fetelor, ce ne facem cu caldura asta?
Ruxi deja s-a iritat de la caldura si am dat drumul la AC...
Nihil sine Deo!
Dana, Eric (27ian02) si Ruxi (10ian05)
Lasati cat mai subtire imbracati, asta practic eu momentan. Si ii dau cu apa din spary pe fata sa il racoresc. E groaznic, stiu.
Oana si Seb

(10.01.2005)
"Dragostea adevarata este o limba pe care surzii o pot auzi si orbii o pot vedea"
POZE
1 2 3
4 5 POZE MARTIE-APRILIE MAI
SUNT MANDRA DE ECHIPA MEA FAVORITA! STEAUA, SUNTEM ALATURI DE TINE!

crinuta spune:
Ferelor, aici sunt cam 37-40 de grade, si va fi mai rau....
Legat de viata, hm, mi-as dori o viata mai linistita si mai putin complicata.
Trec de la o stare la alta foarte repede, si tot ce vreau e sa imi gasesc linistea. Poate cer prea mult de la oamenii din jurul meu, nu stiu... sau poate imi consum energia aiurea...
Rayan nu a dormit azi noapte decat vreo 2 ore, iar dupa 2 a inceput foiala, nu isi gasea pozitie buna, plangea, vroia apa, iar se invartea de 100 de ori, iar plangea, iar adormea 5 minute, iar se trezea, vroia sa se dea jos din pat.... si asa pana dimineata.
Nu a facut niciodata asa ceva, nu inteleg ce a avut, mai ales ca nu parea sa il doara ceva...
Crinuta si
Rayan
crinuta spune:
Sirimie, apoi nu ma mai joc asa. Adica ma apuc eu sa vizionez pozele tale si ce vad: o mamica manechin.
pupici
Crinuta si
Rayan
V. Erica spune:
Crinuta, o viata linistita poate fi monotona pt unii. Esti sigura ca ti se potriveste? Oricum, eu iti doresc sa depasesti cat mai repede starea asta.
Nihil sine Deo!
crinuta spune:
Erica, merci.
Nu imi doresc neaparat o viata plictisitoare, nu cred ca mi s-ar potrivi, dar parca nu se mai termina problemele si grijile si am si eu nevoie de un respiro... ca totusi, sunt om...
Ce ma fac cu copilul asta care nu vrea sa adoarma, dupa ce ca nu a dormit toata noapte si nu ne-a lasat nici pe noi sa dormim, eu ca eu, dar sotul care la 8 incepe serviciul e frant....
Crinuta si
Rayan
kris spune:
Crinuta, si Bia de 2 nopti se foieste de nu-si gaseste locul potrivit. A supt de 10-15 ori si plus ceai inainte de fiecare supt. Astazi nici la pranz nu a mancat, doar a ciupit ca o pasarica. Si f surprinzator nu vrea sa suga si eu pana la ora asta nu am putut sa o adorm. Astazi cand am impartasit-o se pare ca preotul a lovit-o un pic la gingie cu lingurita. Doamne! oare nu va mai vrea sa pape lapte! Pt mine ar fi bine sa renunte singura la san! Ca prin ce o sa trec eu nu mai conteaza!

albume foto
Kris si Bianca Maria (26.01.2005) ora 14.00
kris spune:
Imi pare rau Crinuta pt ca Rayan nu se poate odihni! Sigur e de la caldura! Bia e tarea rea de caldura. Si la noi e f f f cald si s-a trecut brusc la temp de vara. Ce pot sa-ti doresc: decat sa te innarmezi cu multa rabdare!

albume foto
Kris si Bianca Maria (26.01.2005) ora 14.00
V. Erica spune:
Kris, nici Ruxi nu prea are pofta de mancare din cauza caldurii.
Crinuta, voi aveti AC in camera lui Rayan?
Nihil sine Deo!
bubu05 spune:
Simona, am vazut pozele cu Vladut, e dulce foc si nu mi se pare micut deloc!
Crinuta, poate si dorul de mama ta te face asa, mai ales ca te ajuta mult...curaj si putere! De Rayan ce sa zic...poate ca ii mai ies maselute sau caninii...si Vlad se mai foieste cateodata, acum 2 nopti s-a trezit la 2 si pana la 4 a stat cu ochii in tavan si vroia sa se dea jos din pat...
Oana si
Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz
crinuta spune:
Erica, Rayan doarme cu noi inca. Incercam sa il dezobisnuim dar inca nu avem succes, si ca sa raspund la intrebarea ta, da, avem AC in fiecare camera.
Chiar avem discutii pe tema asta, deoarece mie mi se pare prea frig, iar sotul moare de cald si eu il dau la minimum, el il da mai tare si tot asa.
Da, mi-e dor de mama, mi-e dor de prieteni si faptul ca sotul meu lucreaza mullllllt si cand vine acasa e frant ma dispera, deoarece as vrea mai mul;t timp pentru noi si nu il avem, iar o singura zi de weekend nu e de ajuns....
Crinuta si
Rayan

.