Mamici de mai-iunie 2006 (87)
Raspunsuri - Pagina 4
LYLY809 spune:
Fetele care sunt inca gravide ar trebui sa stie ca au aparut pe piata ciresele de mai si capsunile romanesti... mai mici si mai parfumate...
Azi am ras un kil de cirese, maine dimineata sunt mot in piata sa-mi mai iau vreo 2!
Tot azi mi-am intrebat doctorul daca crede ca am vreo sansa de travaliu scurt. Conteaza cat a durat la mama? A ras de mine...Surprinzator, m-a intrebat cate kilos am luat, si, cand i-am zis ca 11, a zis bine, ai sanse mari. Nu am vazut legatura, dar, ma rog...
Va doresc un minunat weekend placut, mamici, bebei si gravidutze!
Lacri 37+3
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10051;28/st/20060601/dt/-4/k/fba6/preg.png
Samburica
Album echo si burtik
Roxana Claudia spune:
Lacramioara merci de pontul pentru capsuni..Abia asteot dimineata!
Pana atunci ma chinui ingrozitor! Pe langa faptul ca sunt umflata din nou..ma doare si afurisita de masea. Stie careva vreun leac macar pentru una din suferintele mele??
Luana draguta povestea; of dar ce te-ai mai chinuit pana la cezariana aia...Bine ca acum esti bine si esti acasa langa micuta ta!
Roxana 38sapt si Catalin
POZE CU MAMI SI BEBE
Steluta spune:
Gata, am pus si povestea nasterii Horei pe site. Super-haioasa... Am ras impreuna cu mama, de nu mai puteam!!! Dar vorba Lacramioarei, cum poti spune ca Hora era urata??!!
Steluta 35s+.
raalucutza spune:
in primul rand......ELA felicitari!adib....si tie!
RAALUCUTZA39s+1zcuRAUL CELESTIN
VoichiV spune:
Luana si Hora, bine ati venit acasa!
Luana, abia asteptam sa intri pe forum sa ne povestesti. Stiam ca ma poti scoate din starea asta de apatie si de asteptare in care ma zbat de cateva zile. Povestea nasterii Horei este minunata si va doresc tot binele din lume, asa cum il doresc tuturor fetelor de aici
VoichiV37+
poze burtica si Maria Alexandra http://pg.photos.yahoo.com/ph/vvoichita/my_photos
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10054;104/st/20060603/dt/7/k/0029/preg.png
iulyp spune:
Luana e super tare povestioara ta. Ai un stiiillll. Am ras de m-a apucat tusea si sa ma fi vazut cum tuseam si ma tineam de burta sa nu-mi pice. Multi pupici Horei si peste cateva saptamani sa ne mai spui daca o mai vezi urata, ca daca o sa spui ca da atunci tabaram toate pe tine cu.
Neda incearca sa te linistesti. De ex. si eu la prima sarcina abia percepeam miscarile bebelinei. Erau zile intregi in care nu o simteam absolut deloc si seara ca sa pot sa ma culc incepeam sa inghiontesc burtica la greu sa simt si eu pe acolo un semn de viata ceva si abia intr-un final i se facea fi-mii mila de mine si catadicsea sa imi aloce o impunsatura firava. Si sa o fi vazut de pe la 4 luni in ce Speedy Gonzales se transformase si asa a si ramas, ca un Duracell. So.....
la gagice si somn usor, chiar si insomniacelor.
Aura(35+) mamica Nicoletei
POZE
iulyp spune:
Lacri te iau la. Pai cum e posibil sa dai vesti d-astea la asa ora? Pai de unde imi iau eu acu cirese? capsuni sa zic ca am mai halit sapt. asta si nu mi se facu asa pofta, da cireseeeeeeeee.
Ooooooooooooooooooffffffffffffffffffff si pana maine cat mai e, si daca nici nu gasesc in piataaaaaaaaaaaa maine dimineata..........
O sa ma ai pe constiinta
Aura(35+) mamica Nicoletei
POZE
angelica_g spune:
LUANA, BINE ATI VENIT ACASA!!!
Maaamaaa!!! Noroc ca am citit ca si celelalte fete au ras cu lacrimi, ca am crezut ca am luat-o razna!!! Daca citeam povestea ta acum 5 zile (cand nu puteam sa rad din cauza operatiei - muream de durere si cand tuseam) cred ca acum eram dusa... Nu stiu ce anume m-a amuzat mai tare, povestea, stilul povestirii, seninatatea povestitorului?! Cert este ca m-am distrat copios (si bb dormea in bratele mele dar nu s-a trezit de cat de tare ma zdruncinam de atata ras)!
FELICITARI! Luana, Bun venit, Hora!
Am scris si eu de dimineata povestea nasterii Sarei, acum nu mai sunt asa de sigura ca pare interesanta sau educativa, dar totusi v-o trimit! Imi spune cineva vreo alta varianta de postare ca sa nu mai scriu un cearsaf pe mesaj??!
Multam!
poze mami,...,Sara
poze baieti
Irina, cu Robert (apr '97),Razvan (oct '03)si Sara 10 zile