Mamici de mai-iunie 2006 (87)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns 26octombrie spune:

io zic sa le stergeti pe fete, iar daca una va intra din noi, cu mare placere isi va relua locul, nu? asa cum vin fete noi si acum, pe care le felicit si le intampin cu bucurie!, tot asa le vom primi si pe ele daca revin.

Luana si Hora

Hora Lucia
Lisboa 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

Luana, bine ai venit acasa!

Foarte frumoasa povestea ta, m-am veselit mult la ea, sa scol cupilu din somn si mai multe nu, de tare ce radea ma-sa cea inconstienta!
Iti urez lapte-n tzatze cat mai mult, rabdare si odihna si o Hora sanatoasa, cuminte si papacioasa (ca frumoasa sigur este, indiferent ce prostii spui tu pe aici!)

Ioana cu Serghei (2 mai 2006) si Katja (30 martie 2004)

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana spune:

Luana, esti de coma. Pe bune ca am ras ca proasta, desi nu-mi arde... am copii bolnavi..
Foarte frumos, sanatate la puiuta...

Sa ne pui poze sa ne dam cu parerea, io stiu ca nu-i urata, mai ales daca a fost maricica la nastere, chiar e bella

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Steluta spune:

In primul rand:
FELICITARI, ADIB si ELA!! SA VA CREASCA MARE PRINTESICA!!! RECUPERARE USOARA SI MULT LAPTIC ELEI!!!

Luana, multumim pentru povestea nasterii Horei!!! O sa o aranjez si o voi pune pe siteul cu povestile mamicilor!!

Camelia, nastere usoara!! Iti tinem pumnii!!!

Steluta 35s+.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mai_iun2006 spune:

Fetelor, v-am respectat dorinta si le-am mutat pe o lista separata pe gravidutzele care ar fi trebuit sa nasca pana acum si nu au dat nici un semn de viata. Pe unele puteam sa le sterg definitiv, sunt 2 persoane care au 3 postari pe acest FORUM si acelea in octombrie si noiembrie 2005, deci, slabe sanse sa mai dea vreun semn de viata.
Raalucutza e cap de afis acum, prima pe lista graviduzelor in asteptare.

Luana, bey, stiam ca esti zuzi, dar chiar sa zici ca Hora era uratzica Na, ia trei .... de la mine!

Neda, imi pare rau pentru ce se-ntampla si suntem alaturi de tine. Ce aiurea, sa mergi si acum la servici! Cum stai cu glicemia? Sper ca nu stau eu prost cu neuronu', parca tie ti-am dat lista cu IG-urile...

Lacri 37+3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mai_iun2006 spune:

Fetelor, nu stiu cum sa adaug povestea Luanei ( criminala, am ras cu lacrimi de m-au apucat contractiile) la adresa aia cu geocities...
Daca stie cineva cum, sa-mi zica si mie, sau, sa pofteasca la aparat!

Lacri 37+3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zax spune:

Luana, draga de tine

Am ras cu atata pohta de era sa nasc paici, nu gluma. Ma bucur ca sunteti bine si iti urez multa sanatate tie si Horei.

zax 36+ bebe Tudor

Poze si Povesti

Voinicel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arleena spune:

luana felicitari pt bebita ta si sa fie sanatoasa si sa te bucuri de ea.....sa sti si mie mi s-a parut uratel alex al meu....in prima zi il tot analizam si am ajuns la consluzia ca arata ca smeegal ala din Stapanul inelelor...acum si-a revenit si seamana cu mine

de ALEX1w4d

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana79 spune:

Luana tare haioasa povestea ta. Sa-ti traiasca bebelusha si sa va bucuratzi de ea. Abia astept sa-mi vad si eu fetitza.
Avetzi grija de voi si numai bine.

Diana 37+ cu Nicole Evelyn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abibrinza spune:

Luana esti mortala!Victor nu s-a trezit cand am ras dar mult nu mai avea.Sa-ti traiasca printesa!Mai stiu si alti parinti care au spus ca au copilul urat la nastere si dupa aceea s-a facut o frumusete.

Ela si Adib , felicitari!

Camelia, iti tinem pumnii!

Arabela si bebe Victor(22 aprilie 2006)

Mergi la inceput