Mamici de mai-iunie 2006 (87)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amiss_zip spune:

Lacri si pe noi ne-ai terminat cu ciresele si capsunile. Ce facem noi pana dimineata? Trebuie sa inlocium rapid cu altceva! Cred ca pofta asta mie se trage si de la o sete mare pe care o am de ceva timp...si gandul la fructe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelapop spune:

pup toate noile mamici si ma bucur alaturi de voi la fiecare nastere
felicitari sa fiti sanatoase si bebei ,frumosi, si sanatosi

luana am ras cu lacrimi

am 2 intrebari: in momentul in care incepe travaliul mai simti frica??? sau nu mai ai timp sa te gandesti?

voi ati avut contractii pe la 30 de saptamani? ca eu al avut cateva zilele astea iar ieri am avut una de 45 de minute, pana am apucat sa cumpar nospa
VA ROG MULT SA IMI RASPUNDETI? E GRAV CE MI SE INTAMPLA,
ca voi pe la 30de saptamani discutati de carucioare si paturici si nu am gasit nici o fata cu probleme sau poate nu am citit suficient

30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelapop spune:

sin inca una:
KEGEL V-A AJUTAT?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulyp spune:

Adelapop eu ma zbat cu contractiile astea de pe la 28 sapt. Abia pe la 29 sapt. am reusit sa ajung la medic si m-a speriat tare rau atunci. M-a si internat in spital cu amenintare de nastere prematura.
Ideea e ca desi am facut o gramada de tratamente, pastilute, perfuzie, injectii contractiile persista si uite-ma ajunsa la 35 sapt. Deci fruntea sus.
Sfatul meu este sa stai la pat(desi eu simteam si inca le mai simt cel mai dureros contractiile la pat, atat ca intensitate cat si ca durata), sa nu te agiti, sa incerci sa stai relaxata. Si da pe mine m-au ajutat ex. Kegel, mai ales in timp ce mi se intarea burtica si statea asa minute in sir(da muuulte minute) exercitiile astea parca sa zic ca imi trimitea intaritura mai sus nitel si nu mai simteam asa apasare mare pe col. Acu poate razi de explicatia mea, si tu si celelalte fete da pur si sipmlu asa e. Si vorbeste neaparat cu dr. tau poate iti recomanda si altceva pe langa no-spa.
Multi

Aura(35+) mamica Nicoletei

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulyp spune:

Am uitat sa iti raspund la prima intrebare. In timpul travaliului (cel putin la mine) nu am avut timp sa simt frica. Mai degraba simti durerea si mai ales nerabdarea de a te intalni cu minunea din burtik.

Aura(35+) mamica Nicoletei

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana79 spune:

ALIA LA MULTI ANI!!! SA FI SANATOASA. SA AI O ZI DE NASTERE FRUMOASA SI PLINA DE BUCURII.

MARIA ( LUI IRINEL) CU OCAZIA IMPLINIRII PRIMEI LUNI DE LA NASTERE. SA CRESTI MARE SI SANATOASA.

Diana 37+ cu Nicole Evelyn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VoichiV spune:

Alia, La multi ani! Sa ai parte numai de bucurii si de impliniri!

Irinel, la multi ani pentru Maria. Cred ca deja e o domnisorica in toata regula

VoichiV37+

poze burtica si Maria Alexandra http://pg.photos.yahoo.com/ph/vvoichita/my_photos

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10054;104/st/20060603/dt/7/k/0029/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VoichiV spune:

wow! am intrat in top ten. Sunt pe locul 9... nu stiu daca sa-mi fie frica sau sa ma bucur. e putin din amandoua...

VoichiV37+

poze burtica si Maria Alexandra http://pg.photos.yahoo.com/ph/vvoichita/my_photos

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10054;104/st/20060603/dt/7/k/0029/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana Claudia spune:

Neata Diana79! Cum te mai simti? Ce mai face bebe?

Eu tot cu insomnii sunt, de data asta una totala din cauza unei masele! Asa ca bantui pe aici poate gasesc companie sa-mi treaca timpul mai usor.

Roxana 38sapt si Catalin
POZE CU MAMI SI BEBE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana Claudia spune:

Voichiv nici tu n-ai somn? Sa nu zici ca e din cauza stresului dinaintea marelui eveniment...

Roxana 38sapt si Catalin
POZE CU MAMI SI BEBE

Mergi la inceput