Mamici de mai-iunie 2006 (87)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iulyp spune:

Angelica am citit povestioara nasterii Sarei. Frumusica fok. Multam de impartasirea experientei.

Aura(36+) mamica Nicoletei

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Si bv spune:

Felicitari Adib si Ela pentru fetita! Sa va traiasca si sa fiti mereu o familie fericita!

Alia, La multi ani! si sa-ti traiasca puisorii! (scuze pt intarziere).

Luana, mare figura esti! si mama zicea de fratele meu ca era urat la nastere, si sa-l vezi acum! e cel mai frumos!!!
Oricum, am vazut-o pe Hora si e o dulceata!

Virgi, am vazut-o si pe Luana ta frumoasa, sa va traiasca!

Angelica, sunteti o familie superba! ai niste copii minunati! Trebuie sa fii foarte mandra, felicitari!

Abia astept si eu sa-l vad pe Serghei al Ioanei!

Neda, iti urez si eu mult curaj, sa treci cu bine de emotiile acestea! Este bine ca ai ajuns la doctor la timp! Va doresc multa sanatate, tie si micutului! Vorba Papadiei, esentele tari se tin in sticlute mici! Ai vazut ea ce minunatii de fetite are?

Va pupa pe toate,
Simona

p.s. fetele, ma puteti sterge si pe mine din listuta, nu ma deranjeaza, eu oricum o sa intru sa vad ce mai faceti. Deja am invatat o gramada de la voi! Ma gandesc ca dupa ce treceti la scutece, chiar ca nu mai are rost trecerea mea in lista.

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolett2445 spune:

Salut, va scriu doar doua cuvinte,am nascut pe 15 MAI la ora 22si 30, cezariana de urgenta, tensiunea 18,19, 20, pericol de premclapsie ,totul a fos bine nu s/a intamplat nimik rau,doar ca m/am speriat eu ,am primit nota 9 anestezie totala la Pitesti spitalul judetean cu domnul dr.Ghica si doamna dr.Copaceanu, piticul meu s/a nascut cu 3500g, 52cm , nu prea avem laptic dar ne chinuim cu ceaiuri pt lactatie si tot ce e posibil,incercam,cam atat promit ca o sa revin cu amanunte, piticul doarme si e cumintel suntem prima zi acasa .curaj celor care vor naste curand,indiferent de dureri totul se uita atat de repede ca nu o sa regretati cand o sa va tineti in brate minunea, felicitari celor care ati nascut si la multi ani tuturor bebelusilor nou veniti

NIKOL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana79 spune:

NIKOLETT2445 sa-ti traiasac bebelushul. Sa fie sanatos si sa va bucurati de el.
Luana & Virgi v-am vazut printzesele. Sa creasca mari si sanatoase. Va invidiez ca va tzinetzi bebelushii in brate vreau si euuuuuuuu...dar cred ca mai trebuie sa astept..

Azi este al meu sotz liber asa ca nu o sa mai fiu pe forum, o sa stam cu el. Va pup si celor care urmeaza sa naste multa bafta.

Diana 37+ cu Nicole Evelyn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cocutica spune:

Nikol, felicitari pentru bebe mic. Sa iti traiasca! Sa fiti sanatosi si bucurosi.

Se pare ca inaintez in lista ...am niste emotii...dar prind curaj de cate ori va citesc pe voi, mamicilor

Cocutica 39 cu Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arleena spune:

nikolett2445 felicitari pt bebelutul tau si laptic din ce in ce mai mult....sa cresteti mari si sanatosi si ai grija la tensiunea aia....

fetelor....am o problema.....poate vreao mamica de baietel ma poate ajuta....
am cumparat pt alex al meu scutece Happy new born din alea cu decupaj pt buric( bine ca i-a picat lunea trecuta la 7 zile)...de sapt trecuta am observat ca se intampla cateodata cand face pipi sa se ude tot in lateral si pana pe spate tot...de tre sa-l schimb de hainute si 3-4 ori pe zi....am zis , bine...ii sunt mici(avea 55 cm la nastere) si probabil tre sa-i iau mai mari...astea cica erau pt 2-5 kg....am schimbat si marimea (3-6 kg) si marca...Pampers de data asta...si tot asa patesc cu el....ce d-zo sunt cu scutecele astea???nu ar trebui sa tina pipi in ele???sau nu le pun eu bine???chiar asa batuta-n cap sunt?
mama zicea ca sa am grija cum ii sta si putulica in scutec...cand patesc asa ceva...stau si analizez cum e pozitionat scutecul...cum ii sta putulica in scutec.....dar cred ca tre sa fie o explicatie mai simpla...dar mintea mea de inginer cauta o solutie logica....si nu o gasesc.....
HELP!!!!!!

de ALEX(2w)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriella spune:

Nikolett si Neda felicitari pt. bebelasi!!! sa va traiasca si sa va umple sufletele numai de bucurii!!!
Neda fi increzatoare, cu siguranta totul va fi bine.
Angelica g superba povestea Sarei, ai niste copii minunati, sa-ti traiasca si sa va bucurati de ei.
Virgi bine ai revenit acasa, frumusica foc printesa ta.
Ce o fi cu Raalucutza?...nu stie nimeni de ea?
Hai Ralucutza, bafta!!!
Si eu am vorbit azi cu medicul si se pare ca joi ma interneaza.

Adriella 39+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

Nikolett, felicitari!

Adriella, nastere usoara!

Si, nu in ultimul rand, Simona ( Si_Bv), in opinia mea faci parte din comunitatea noastra mai abitir decat multe alte persoane de pe listele de aici. Ai fost tot timpul prezenta, ai dat sfaturi, le-ai incurajat pe celelalte, nu esti doar un nume trecut pe o lista!

Lacri 37+6

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10051;28/st/20060601/dt/-4/k/fba6/preg.png
Samburica
Album echo si burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VoichiV spune:

nikolett2445 felicitari pentru bebelus si bine ati venit acasa. Nu te da batuta cu lapticul. O sa vina dar trebuie multa perseverenta.

VoichiV37+

poze burtica si Maria Alexandra http://pg.photos.yahoo.com/ph/vvoichita/my_photos

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10054;104/st/20060603/dt/7/k/0029/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abibrinza spune:

Nicol si Neda sa va traiasca puiutii.
Neda si baiatul meu e prematur si nu are probleme.Intr-o luna a luat mai mult de un kg.Va recupera si David.

Arleena, strange-i cu simt de raspundere.Ca si eu am patit la fel pana m-am desteptat.Putulica aseaz-o in sus inspre buric.Si sa te intreb si eu ceva.Putulica baietelului tau s-a decalotat?Eu sper sa nu ajungem la circumcizie.

Arabela si bebe Victor(22 aprilie 2006)

Mergi la inceput