Copilasi martie-aprilie 2004 (79)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nedda spune:

Ela, imi aduc eu aminte sigur ca n-ai zis nimic de pozele Larei si d'aia am crezut ca nu le-ai vazut. :) (Nu ca ar fi trebuit sa zici ceva dar chiar mi-ar fi parut rau sa nu le vezi tocmai tu care ma intrebasei de atatea ori de poze.)
Hai ca o sa pun cateva si de la ziua Larei. Trebuie sa caut macar una in care sa fie si fiica-mea si tortul. :) Cand a vazut Lara ca aprind lumanarica, a luat-o la goana. De suflat in ea, nici vorba, au suflat ceilalti copii. :)
De plastilina zicea Laura ca nu a gasit prea buna.

Daniela

Iubirea mea - LARA - 7 aprilie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malina_mircu spune:

Avem un car de nervi... Ne rezervasem cazarea la Vila 3 stele pe plaja, dupa ce am intrebat la agentie daca.
- este renovat - agentia DA
- este curat - agentia DA
- este camera mare - agentia DA
- este liniste - agentia DA

Aseara ne-am intalnit cu niste prieteni care au stat exact acolo si rezultatele au fost exact invers:
- este renovat - NU - mobilierul este vechi, baia murdara
- este curat - NU - mobilierul jegos (cand l-au sters a iesit carpa neagra), baia cu mirosuri aiurea, peretii spoiti, curatenia zilnica era numai teoretic.
- camera este de fapt inghesuita aveau 3 paturi in camera de 2
- liniste - NU - au trebuit sa sune la politie la 3 noaptea pt ca n puteau sa doarma (asta in conditiile in care cei vinovati de zgomot aveau localul gol).

Nu stiu de ce sunt oamenii asa....si i-am intrebar daca nu au conditii mai bune la hotel. si au zis ca nu Wellcome to Romania.
Incepem sa regretam ca mergem la noi... Preturile sunt mai amri decat afara si serviciile incerte. Daca nu era asa de aproape de internarea lui Danutz...

Ela se poate face in paralel, dupa o luna zicea ca se gandeste daca il scoatem pe cel alopat.

Daniela sper sa aiba efect, dar nu stim cum o sa ne dam seama. Probabil doar in timp.

Mariana nu ai mai revenit cu povesti. MM insemana Maramures? Ca nu am fsot niciodata... Vrem sa ajungem si noi o data.

pupici
Malina siDanutz (5 aprilie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Vai ce urat Malina !
Si eu am patit la fel: sun la propietara vilei si imi spune ca pretul e de un milion pe noapte, caut pe internet: prin agentie e 800.000. Sun din nou si ii spun doamnei ce pret era prin agentia X, raspunsul ei: " Pai trebuia si dvs sa negociati cu mine cum au negoaciat ei !" evident foarte suparata. Aproape ca mi-a inchis telefonul.

bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malina_mircu spune:

pe bune, ma uit la preturi si imi vine sa plang. sunt exagerat de mari, multe hoteluri sunt nerenovate (si chiar daca sunt de 3 stele sunt darapanate). La agentie te mint in fatza in prinvintza conditiilor... Acum nu stim unde sa mai mergem si ce sa facem.

acum vrem sa ne recuperam banii de la agentie...

Andreea poate tu stii mai bine care hoteluri sunt bune si care nu, care sunt renovate si care nu.. Ca nici nu mai stim ce sa facem.

pupici
Malina siDanutz (5 aprilie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

malina, cauta pe cineva din constanta sau de unde mergeti si trimiteti-l sa faca niste poze la vila aia....in care sa surprinda toate chestiile naspa de acolo. Si cu pozele-n brate mergeti si faceti scandal la agentie, exista OPC in caz ca nu va intelegeti amiabil cu ei.
Pe mine ma enerveaza la culme agentii, fie ca's imobiliari fie ca's de la agentiile de turism...de fapt toti vanzatorii in general....mint de-ngheata apele doar ca sa-si vada atins scopul, sa te faca sa cumperi de la ei, dupa care nu-i mai intereseaza nimic! Duminica eram la o terasa cu tot cu fete, o intreb pe chelnerita cat dureaza daca comandam ceva de mancare (ca era logic ca nu puteam sta mult fiind cu 2 copii mici dupa noi) la care tipa foarte draguta si serviabila ne spune 15 minute maxim, 10 chiar ca sunt 2 bucatari. Bineinteles ca au trecut 45 de minute de cand am comandat pana a ajuns mancarea.....timp in care nici macar nu ne-a mai bagat in seama, se facea ca nu ne aude iar intr-un final exasperata de intrebarile noastre mai ca nu ne-a luat la cearta....sunt bucatarii ocupati, aveti rabdare....ce pot sa fac eu!! Pai simplu...poti sa nu minti...da normal ca daca ne zicea 45 de minute nu mai comandam!!

Asta-i Romania....tara tuturor posibilitatilor!!!

Mickyyy si cele 2 fete cucuiete: Malina Ioana (31.03.2004) Daria Maria (22.06.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela76 spune:

Citesc si sunt cu atat mai hotarata sa ma orientez spre alte tzarmuri (si) in vara asta...

Ela si Cristina (21.04.2004)
Albumele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebe2004 spune:

Buna fetelor.
Malina, de hoteluri nu stiu prea mnulte, ca nu ma duc in Mamaia decat la plimbare. Stiu ca e renovat Hotelul Dacia, Victoria si aproape toate din Mamaia. Nu stiu preturi. Eu le vad renovate pe afara si la receptie. Ce o fi inauntru...
Noi mergem maine dimineata sa mai repetam un exudat faringian, eu si copilul. La primul, facut vineri i-a iesit streptococ betahemolitic de grupa A. Stiu ca nu e prea bun si sper sa fie o gresala de lab. Daca stiti ceva in leg cu asta, spuneti-mi si mie. Mi-e groaza sa fie adevarat.
Va pup.

Andreea, mami lui Alexandru (26 apr 2004)
noi

Mergi la inceput

uite un site cu Mamaia:
http://www.mamaia.com/
http://www.plaja.ro/mamaia.htm
http://www.hotelurimamaia.ro/

noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

Andreea, pe noi ne bate gandul sa mergem week-endul asta la mare , ce sfaturi ai pentru noi? eu am auzit ca s-ar strica vreme, altcineva spunea ca plajele sunt in curs de amanajare...merita sau nu sa fac cateva sute de km pana acolo?

Mickyyy si cele 2 fete cucuiete: Malina Ioana (31.03.2004) Daria Maria (22.06.2005)

Mergi la inceput

Salut. La noi e cald si super bine. Adica nu e canicula, ci doar bine de tricou si plaja. nu am auzit prognozele meteo. Lumea e la plaja deja. eu nu am avut timp pana acum. Daca veniti in we asta prindeti in Mamaia si targul de haine Timintex care e in multe hoteluri din Mamaia si Satul de Vacanta. Eu deja am facut cateva achizitii. Sunt preturi bune, haine facute de producatori romani. Ce lucruri frumoase fac romanii si noi tot din Turcia gasim prin magazine.

noi

Mergi la inceput