Copilasi martie-aprilie 2004 (79)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

Buna seara, dragutelor!

Nu prea am timp de povesti, ca sunt prinsa f tare cu niste poze si prelucrari video, dar nu pot sa nu trec macar sa va salut.
Am citit ce minunii ati scris despre agentiile de turism si m-am crucit.

V-am zis ca am avut inundatii; am fost despagubiti de catre firma asiguratoare cu muuuuult mai mult decat m-am asteptat; si au fost f promti si f draguti; va spun asta pt cazul in care vreti sa va faceti asigurare pe bunuri (mobile/imobile) si nu stiti unde; va recomand cu caldura BT asigurari; inainte de a face asigurarea am prospectat un pic piata si de ei mi-a placut cel mai mult la oferte; iar acum mi-au castigat de tot inima prin modul in care au actionat.

Bun; ma duc in lumea mea.

Va si sa aud de la voi numai de bine!

Mariana, Stefan (20.04.2004) si Simon (30.08.2005)

1 , 2 si 3
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Buna dimineata !

Copii vostri viseaza urat ? Ieri noapte, Daria dormea singura, a tipat dupa noi, ne-a povestit ca venea furnica s-o muste, am linistit-o cu greu, am luat in pat cu noi, dar cum reusea sa atipeasca cum iarasi visa si se trezea....asta de la 3 pana pe la 6 ; s-a speriat foarte tare nu o puteam linisti nici cum, s-a intins pe pieptul lui Marius si nu vroia sa coboare de acolo, saracul nici nu putea sa respire.....

Aseara, nu am vrut sa risc si m-am culcat cu ea, dar din nou am facut noapte alba, s-a trezit de o suta de ori, nu a mai plans , dar l-a chemat si pe taica-su cu noi in pat sa ne pazeasca cica...a stat doar lipita de noi...

Pana acum , daca se trezea noaptea, striga dupa noi, dar nu plangea si adormea imediat la loc, habar n-am ce-o fi in mintea ei....

bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malina_mircu spune:

am rezolvat cu agentia, ne-am luat banii inapoi (cu penalizari de 10% cf contractului). Daca voiau sa-si pastreze reputatia nu ne luau penalizari... Dar se pare ca nu ii intereseaza acest aspect neglijabil. A bagat in ele ca nu s-a chemat dezinformare, ca gusturile nu se discura, notiunea de confort si curatenie sunt discutabile in funtie de persoane. Ca de ce ii credem pe prietenii nostri, ca de ce nu ne-am dus intai sa vedem si apoi sa ne plangem .

am zis merci ca ne-am facut nervii acum decat acolo.
pana la urma am luat la Majestic, daca nici aici nu sunt conditzii...

Mariana bine ca ati rezolvat repede, suprinzator pt o firma de asigurari, ca de luat banii ii iau repede, de dat este mai greu.

Ela asa sa faci, ca nici noi nu mergeam la noi daca nu se imbolnavea.

Miky asa este... Toti iau comisioane degeaba.
Mai plecati pe vremea asta? Ca si fratele meu se duce la mare, in ciuda vremii.

Laura noaptea nu avem probleme.... Dar la pranz daca nu doarme suficient se trezeste f prost dispus (poate chiar viseza). Dar nu mi-a spus nimic de genul asta.

Andreea merci de informatii. Nu stiu ce este cu streptococul ala, dar daca iese la exudat e mai usor de tratat daca va face si o antibiograma. Probabil de aceea facea des rosu in gat.

pupici
Malina siDanutz (5 aprilie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebe2004 spune:

uraaaaaa. am calculator la servici, nou, nout.

Andreea, mami lui Alexandru (26 apr 2004)
noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SimoV spune:

Malina, imi pare rau de patania cu agentia de turism... Tare ma necajesc cand aud chestii dinastea... Sper ca Danutz sa se insanatoseasca repede.

Laura, ai mei nu viseaza, dar am citit ca la 2 anisor multi copilasi viseaza urat. E f. bine ca ai stat cu ea, saracuta...

Daniela, multumesc de info despre plastilina. O sa le iau sa vedem ce iese. Dupa cum ii cunosc eu, ne jucam 5 minute si le-o confisc...:)

Noi plecam maine undeva mai la nord de noi cu niste prieteni, cam la 200 km de noi. AM inchiriat o casa pe malul unui lac si stam pana luni. Sper sa avem vreme buna si sa se distreze bine copiii. Azi sunt ocupata, am de spalat, de facut niste cumparaturi, de impachetat, etc. Maine dimineata mergem la Gymboree (cursul ala de gimnastica/ zbengiala) si apoi vrem sa plecam cat mai repede.

Weekend placut tuturor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Andreea ma bucur ca in sfarsit ai unelte de lucru...pe DC !
Simona, drum bun, vreme frumoasa si distractie placuta !

Sa aveti un week end insorit si odihnitor iubitelor !

bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nedda spune:

Simo, drum bun si sa aveti vreme frumoasa tot weekend-ul! Va pupam!

Daniela

Iubirea mea - LARA - 7 aprilie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

Buna seara!

Simo, sa aveti drum bun, timp frumos si sa va relaxati la maxim!

Andreea, super ca ai calculator nou; dar cum netu` cum stai?

Laura, Stefan a avut o perioada cand se trezea f des noaptea in urlete crunte, dar acum s-a calmat. La noi au fost mai multe cauze: vis urat, dintzi si nasterea lui Simon. Dar niciodata nu mi-a povestit ce a visat; dragutza de Daria! ce speriata poate sa fie! ce interesant ca a inceput sa-ti povesteasca visele; avem si noi un prieten de varsta lui Stefan care a inceput cu treaba asta (intr-o zi ne-a povestit ca a visat "mamutzica" care l-a intrebat "unde-i casa mea?" ); sper sa treaca repede speriatul Dariei!

Malina, bine ca ati scapat doar cu atat; ca vorba ta: daca ajungeati acolo si aveati surpriza era muuuult mai rau. Iar cu BT asig: intr-adevar au fost surprinzator de seriosi; mie imi plac la BT f mult si serviciile bancare; asa ca au nota *10.

Trebuie sa fug la treaba!
si o duminica faina va doresc!

Mariana, Stefan (20.04.2004) si Simon (30.08.2005)

1 , 2 si 3
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

Neata si de la noi!

Mariana, ma bucur ca ati rezolvat-o frumos cu cei de la societatea de asigurari. Si noi am fost fortati sa ne facem asigurare cand am cumparat apartamentul (ne-am fi facut oricum, dar probabil nu atata de repede) insa aveau doar cateva societati de asigurare agreate, sunt curioasa daca cei pe care i-ama les noi or sa fie la fel de ok in caz de probleme, desi eu sper sa nu am niciodata ocazia sa aflu

Malina, bine macar ca v-au dat banii inapoi, pacat ca's magari si pastreaza comisionul.

Laura, stiam ca viseaza dar Malina niciodata nu mi-a povestit ce anume, insa avea nopti cand se trezea plangand si abia abia o linisteam. Pupici Dariei, sa-i treaca repede repede cosmarurile.

Am fugit la o cafea.....ma reintorc cu povestiri de la mare (daca mai am timp), ca am fost, bineinteles

Mickyyy si cele 2 fete cucuiete: Malina Ioana (31.03.2004) Daria Maria (22.06.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.mattei spune:

va rog mult dati mai departe

un bebelus de 10 luni foarte bolnav, internat la spitalul Emilia Irza,
are
nevoie urgent de transfuzii. Are o grupa rara, 01, RH negativ. Daca ai
aceasta grupa sangvina si vrei sa ajuti acest sufletel, te rog sa iei
legatura cu tatal copilului, Catalin Lupascu, la nr de telefon:
0723-232.147.

Donand putin din sangele tau daruiesti viata unui bebelus! Te mai rog
sa
trimiti mesajul la cat mai multi prieteni, asa sansele copilului de a