Copilasi martie-aprilie 2004 (79)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ela76 spune:

'na seara!
Simo - baie ii facem doar seara, nici macar in fiecare seara. De-acum, ca au inceput caldurile, sigur va fi zilnica. Dimineata, operatiunea "baia" include stat pe colacel la wc, spalat pe maini, ochi, dinti si pieptanat (asta ramane in sarcina mea).
Ca vorbeai de plastilina - si la noi e problema cu bagatul in gura, nu atat a materialului, cat a degetelor murdare. Asa ca am inventat, ca sa zic asa, "plastilina home made" = coca din apa si faina. Sa vedeti ce succes are! Am "pacinte"/"folicele"/"ciupelcute"/"mingiute" etc. peste tot prin casa, inclusiv pe oglinda din dormitor. Avantajul e ca se curata usor, e comestibila si poate fi produsa in cantitati nelimitate. Chiar ma gandeam ca daca as vrea neaparat, as putea sa o colorez cu o picatura de colorant alimentar, ca se gaseste.

Am fost dupa-amiaza la dr. orl-ist, din pacate se pare ca are otita si vrand-nevrand ii dam antibiotic. Cica otita se face doar din cauza gatului. Probabil ca a facut ceva la gat si a trecut repede si la urechi. Pe ea nu pare sa o deranjeze nimic, insa bine ca a vazut doctorul, sa nu fi ajuns la faze dureroase. Asa ca inca vreo 2 zile voi sta cu ea acasa - ne facem de cap amandoua!
Gata, la nani cu mine, noapte buna!!

PS. Simo, ceva poze cu gemenii nostri? La Daniela mi-am pierdut speranta sa vad ceva de la serbarea de 2 ani

Ela si Cristina (21.04.2004)
Albumele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

Azi am avut o zi tare grea, dar si cu evenimente placute; de dimineata am iesit afara cu copilasii si am stat 3 ore si jum; ne-am intalnit cu 2 prieteni de-ai lui Stefan si s-au jucat tare bine copiii, iar noi mamicile am povestit, of course . Cand am ajuns acasa....surpriza...balta pe jos! ma inundase vecina de la et 2 (noi la parter); noroc ca vecinii de la 1 erau acasa si au lopatat la apa, ca altfel cred ca aveam nevoie de barca! Nu s-au intamplat mari daune, dar vreau s-o fac pe tipa sa plateasca pt nesimtire si iresponsabilitate; maine imi vine evaluator de la banca pt stabilire daune, iar apoi tipa va fi luata la bani marunti de catre firma asiguratoare.
Apoi Simon mi-a facut o criza de plans de ~ 45 min (nu am mai patit asa ceva!) de am crezut ca o iar razna! Mai pe seara a inceput Stefan cu crizele fara de motiv; eu sunt la dieta incepand de azi ; sunt fff obosita si am fff mult de munca!

Clau, te-am vazut; arati f bine, dragut-o!
Auzi, nu vrei sa ne descrii un pic meniul de la nunta ca m-ai facut curioasa ce papa de toata jena se poate da la o nunta!

Ela e mortala Cristina cu compresele! Ai avut o idee f faina; daca o sa am nevoie ti-o fur ; si un mare pt Cristinuta care stie sa aibe grija de mami! f bine ca l-a vrut pe tati! e o fata desteapta!

Andreea, lui Alexandru ca sa ii treaca bubitele!

Laura, ai suspectat sarcina si noua nu ne-ai zis nimic?!?!?! Daca ar fi fost sarcina era cu bucurie in casa?

Simona, Stefan nu mai baga obiecte in gura, dar baga mana! Si ma dispera! Si...asa e; esti datoare cu poze.

Fug in lumea mea "de poze". si noapte buna!

Mariana, Stefan (20.04.2004) si Simon (30.08.2005)

1 , 2 si 3
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Buna dimineata iubitelor ! Azi ma duc la banaca si pentru ca nu rezista fara sa va citesc va scriu de acasa la aceasta ora "draguta "

Andreea si Ela , multa sanatate puiutilor ! Sa se faca repede bine. Ela am inteles ca stai acasa, ti-ai luat concediu medical ? Mie de pe acum mi-e groaza de perioada cand nu v-o mai avea dadaca, Daria va fi la gradinita si evident se va imbolnavi...Bunicile noastre muncesc inca, eu nu prea pot sa-mi iau liber...Vom vedea, cred ca o s-o platesc inca o perioada pe dadaca..
Mariana, spre surprinderea mea, sarcina ar fi fost cu bucurie, cum spui tu. Sotul meu care acum cativa ani "nu voia copii imediat in primii ani de casnicie" a fost mai dezamagit decat mine. Ma rog, daca ar fi fost sarcina, ar fi insemnat ca am ramas peste pastile anticonceptionale si lucur asta mi se parea cam ...periculos.
Dar daca tot e de acord, poate renunt la pastile.
Intru mai tarziu ca acum trepideaza sotu langa mine.

bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebe2004 spune:

Buna dimineata!
Azi am si eu un calc liber.
Mariana, ce frumos o fi la voi in MM. Nu am fost niciodata, dar mi-as dori.
Ela, aveti grija cu racelile astea. Sanatate multa. Noi am scapat sau asa zic eu. Am iesit aseara si i-am luat sandalute copilului si papuci de plaja. In casa avea niste totosi cam grosi si mereu se incalta cu papucii mei. Acum e tare mandru de ei. Si e asa simpatic cu ei in picioare.
Sa aveti o zi buna.

Andreea, mami lui Alexandru (26 apr 2004)
noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

Neata si de la noi.

Ca de obicei...n-am timp de forum, dar am intrat sa va salut !
ela, sanatate multa Cristinei, sa-i treaca repede repede otita!
bebe, ma bucur ca ati scapat de bubite.
mariana, spor la dieta....si eu tre sa fac ceva in privinta asta....atatea sunci n-am avut in viata mea , mi-e si groaza sa merg la mare!
laura, succes daca va hotarati pentru un al doilea bebe !

Mickyyy si cele 2 fete cucuiete: Malina Ioana (31.03.2004) Daria Maria (22.06.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malina_mircu spune:

Ela vorbisem de 35 de euro / camera/ cu MD si AC - camera de 2 pers
+ 7 euro camera tripla
Noi pana acum nu am avut probleme din cauza tantzarilor, dar avem plase aproape peste tot (mai avem 2 geamuri si o sa punem si la acelea)
Ela pupici la Cristinutz si sa va treaca repede.

Miky felicitariiii!!!!! Acum o sa va chinuiti cu amenajarile. Mult succes. Sotul meu a stat de capul lor si nu am avut de loc intarzieri (mai ales ca eram presati de eliberarea celuillat apartament), dar in general muncitorii parca nu stiu ce sa mai faca sa intarzie.
Stim pe cineva care deja are o luna intarziere si tot mai dureaza.

LA MULTI ANI pt toate Elenele si Constantinii! cu intarziere.

Andreea vezi sa nu fie bubitele si de la caldura. Danutz a facut in spital pe spate intre omoplati intr-o noapte cand a fost prea cald. si acum iar s-a iritat.
Iar pe la gat se inroseste imediat daca transpira. Bine ca nu aveti nimic

Clau pupici. Si distractie placuta in continuare.

Laura eu nu am probleme cu kg dat burtica tot am - trebuie sa ma apuc de facut gimnastica ca altfel nu se poate.

Mariana si daca nu sunt pagube mari e dernajant. Si abia e aranjat apartamentul.
cu crizele de plans... Danutz mai face inainte de somn sau daca se scoala brusc si nu a dormit suficient. Poate era prea obosit.

Simo Danutz nu baga mana in gura, dar ii mai da un rand de masele si acum toata ziua le scarpina, inclusiva afara cu mainile murdare. si le baga de se scarpina si pe omuletz.

pupici
Malina siDanutz (5 aprilie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malina_mircu spune:

Noi am mers la homeopat sa ne dea tratament pt
- alergii alimentare (desi nu am prea mai avut probleme in ultima vreme)
+ rinita (care noua tot ni s-a parut a fi si pe fond alergic)
+ antiasmatic (o luna le facem in paralel si pe cel homeopat si pe cel de la spital si apoi vedem).
Laura iti spun daca o sa vedem rezultate.

In rest.. ne ducem si noi la un chef sambata.. Revederea sotzului de 10 ani. La anu' am si eu... Ce repede a trecut timpul, parca ieri eram in liceu. Si aveam 10 kile mai putin si mancam orice
Ma inscriu si eu in clubul celor care au mare chef de dans.

Miky ai doua 'scuze serioase' pt sunculitze.

pupici
Malina siDanutz (5 aprilie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nedda spune:

Simo, in acelasi set cu plastilina avem si tot felul de forme si alte chestii: stampile imprimate cu diverse animale, ustensile de taiat si intins, figuri geometrice etc.
Sa stii ca ideea Elei de a substitui plastilina cu coca facuta din faina si apa nu e rea deloc. Eu n-am probleme cu Lara, n-a prea bagat in gura nimic, nici cand era mica si nici acum.
Dar, vorba ta, poti sa incerci sa le iei Miei si lui Lucas plastilina si daca o baga in gura mereu le-o dai mai tarziu, peste cateva luni.

Ela, sanatate si pupici dulci pentru Cristina.
Si acum hai sa "te cert": pai eu pun poze cu Lara dar daca tu nu le vezi de ce sa mai mai chinui? M-am omorat eu pe-aici (special pentru tine!!:)) sa pun poze cu Lara balerina si poze de pe la Viena si tu nici nu le-ai vazut. (Glumesc acum fiindca imi aduc aminte ca perioada aia a fost una aglomerata pentru tine si n-ai prea fost on-line.)
Dar hai ca ma mai chinui o data si o sa pun niste poze de la ziua Larei. Promit s-o fac inainte de a implini ea 3 ani! :))

Laura, chiar va ganditi la o surioara sau un fratior pentru Daria? Eu inca n-am curaj. De fapt nu-s convinsa ca mai vreau un copilas.

Andreea, sanatate lui Alexandru! Sa ne zici daca e mai bine.

Malina, chiar sunt curioasa daca o sa aiba efect tratamentul homeopat dat lui Danut. Sa ne zici cum evolueaza.

Clau, ai fost foarte eleganta in rochia neagra.
Dar iar te-ai tuns s-au mi s-a pare mie?

Micky, felicitari pentru apartament. Sa-l stapaniti sanatosi!

Mariana, succes la slalomul printre crizele copiilor si dieta si munca si toate cele! Sper sa-ti pastrezi nervii intregi fiindca ai ceva de lucru cu toate astea.

Daniela

Iubirea mea - LARA - 7 aprilie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela76 spune:

Daniela - Sa stii ca pozele cu Lara-balerina le-am vazut si cred ca am si zis cat de frumoasa e! (sau am ramas doar la stadiul de gand?! parca am scris, totusi). Pe cele cu Viena cred ca le-am ratat. Dar chiar tu m-ai provocat cu ceva poze de la ziua Larei, hehe, asa ca treci la chin! Cred ca e foarte atractiva trusa aceea cu plastilina si forme, nu stiu daca o fi si pe aici, inca nu m-am uitat.
Mariana - of, ce neplacut sa te apuci sa usuci totul prin casa, plus peretii pe care raman pete, eventual. Bine ca e cald afara si se usuca totul mai usor. Vecinii mei de la parter au avut probleme cu o teava exact cand afara ploua mai tare si era frig, nici nu aveau pe unde sa usuce covoarele. Recunosc ca eu nu prea m-am confruntat cu crize de plans. O singura data, cand era mica-mica (2 luni cred), a plans o jumatate de ore intr-una. Intr-un final am constatat ca se iritase la fundulet si o ustura rau de tot. Fara motiv nu prea plang ei - ii jeneaza ceva, sunt super-obositi sau mai stiu eu ce.
Tu zici de Stefan ca nu sta linistit? Trebuie sa o fi vazut pe a mea aseara cum facea, ziceai ca bause vreun RedBull, ceva. Spor la treaba, pupa flacaii, sa te lase ssa lucrezi!
Andreea - ce bine de voi ca puteti fugi imediat la plaja! Cum mai e la 'munci'?
Laura - mi-am luat medical, ca n-are cine sa vina sa ne ajute (e greu cu bunicile, la ele e cu "programare"), deci am inceput serviciul de-a dreptul glorios. Constat ca m-am dezobisnut sa stau toata ziua acasa, iar pe Cristina o vad ca are nevoie de mai multa joaca decat ii pot eu oferi - duce un pic dorul gradinitei.
Cat despre bb2, eu zic sa opresti cat mai repede pastilele, ca sa pregatesti organismul si sa-i faci surprize placute sotului
Malina - mult succes cu tratamentul! Se pot face in paralel? Mersi si pt preturi, sunt cam aceleasi de anul trecut. Inca ma gandesc unde sa mergem, inclin spre Croatia, dar n-am strans prea multe informatii deocamdata.

Multumim de urarile de sanatate, incercam sa ni le insusim!
A, am primit un link frumos poate va place si voua: aici

Ela si Cristina (21.04.2004)
Albumele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

am lecturat scrierile voastre; acum trec la treaba!
Pove mai multe diseara!

Mariana, Stefan (20.04.2004) si Simon (30.08.2005)

1 , 2 si 3
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput