Copilasi martie-aprilie 2004 (79)
Raspunsuri - Pagina 25
malina_mircu spune:
si cum ati vazut in poze caruciorul a fost la mare moda. Nu-l mai folosiseram din toamna si acum s-a indragistit de el. Daca il luam numai in el statea ![]()
. Oricum a fost practic: am carat cu el bagaje, pe distantze lunngi nu ar fi rezistat, chair a dormit in el de mai multe ori.
pupici 
Malina si
Danutz (5 aprilie 2004)
Mickyyy spune:
Hop si noi....va pierdusem...nu mai gaseam subiectul, tocmai postase malina si-l readusese pe prima pagina, iar eu il cautam disperata pe la coada forumului, unde stam de obicei
.
Claudelu, sanatate multa fetitei prietenei tale
. Daca vrei sa postezi la umanitare, iti povestesc eu ce-i de facut
....am experienta....de vreo saptamana asta vreau sa fac si eu, da' ma tot razgandesc pentru ca situatia celor pe care vreau eu sa-i ajut nu-i atat de disperata (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=79217" target="_blank">Aici gasiti amanunte, asa a inceput totul, am reusit sa ne mobilizam si sa-i ajutam pe copii sa plece in tabara, insa intre timp cea mica e internata in spital, din fericire de data asta n-a fost nimic grav, oricum si ea si mama au nevoie de operatii, care teoretic sunt gratuite, dar stim si noi cum e in spitalele roamnesti, iar cum ei n-au bani nici macar de mancare, va dati seama ce lux ar fi spagile la doctori sau medicamentele necompensate). Am obtinut acordul mirelei sa postez cazul la umanitare, dar dupa cum spuneam nu ma grabesc inca, astept sa ajunga in situatia in care sa stiu concret de ce au nevoie si cum putem sa-i ajutam atunci.
malina, n-am mai trecut prin Pitesti de luni de zile! daca cumva reusim sa ajungem pe acolo (prea repede nu cred, ca suntem bagati pana peste urechi in amenajat apartament), promit sa dau un beep, poate reusim sa ne intalnim si noi. Chiar ca a trecut o vesnicie, prima si singura data cand ne-am vazut eram amandoua
, si de atunci au trecut mai bine de 2 ani
!
Hai ca am fugit.....nu mai reusesc sa-mi termin treburile la birou, ca aproape o treime din zi nu's aici, tot colind, ba prin magazine dupa materiale de constructii, ba pe la apartament pe la muncitori.
Mickyyy si cele 2 fete cucuiete:
Malina Ioana (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34545" target="_blank">31.03.2004)
Daria Maria (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58164" target="_blank">22.06.2005)
Claudelu spune:
Mickyyy multumesc pentru sfaturi, dar pana nu reusesc sa vorbesc cu unul dintre parinti nu fac nimic 
mariana tache spune:

(iar eu, la ore mici)
Laura, poti sa fi sigura ca la intalnirea noastra m-am gandit cand am vazut ca Malina si Andreea s-au intalnit. Tare imi plac fazele astea. Si cred si eu ca tine ca am avut o intalnire reusita si de atunci mi-esti muuuult mai draga
.
La GAlati nu ajungem in graba! Anul asta de rev vin nasii la noi; poate de rev 2008, sau mai repede in cazul in care ne fericim cu un nashic
(ca ne asteptam la vesti cu burti). Dar poate ajungeti voi la Cj, ce zici?
Acum imi fuge gandul la Ela. Oare ce-i cu ea? Imi propun sa o sun maine (sper sa nu uit!
)
Malina
; am observat caruciorul in poze; chiar m-am gandit ca ce fain ca-l mai puteti folosi.
Spor la treaba
pt bebe2
. Asteptam vesti bune!![]()
Clau, sa ne atentionezi daca reusesti sa deschizi ceva subiect la umanitate ca poate reusim si noi sa va ajutam.
intreaga noastra trupa! Fug la somn.
Mariana,
Stefan (20.04.2004) si
Simon (30.08.2005)
1 , 2 si 3 
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
mariana tache spune:
Am uitat sa va povestesc ceva.
Sunt tare, tare necajita. A facut Stefan cea mai mare prostie de cand s-a nascut.
Azi a fost afara cu bunica si cu putin timp inainte de a intra in casa a stat cu el la topogan. Acolo s-a intalnit si cu o fetita (1 an si jum.) din vecini cu care s-a jucat; ce a facut? a impins-o pe fetita de pe topogan ! da, a cazut pe scari si s-a lovit la cap (topoganul e inalt!); acum stau ingrozita si astept sa treaca 48 ore in speranta ca nu s-a lovit rau si ca nu va veni mamica la mine la usa sa-mi dea vreo veste proasta; sunt f speriata! nici nu vreau sa ma gandesc care pot fi urmarile! mi-e asa rusine de femeia aia! i-am zis ca-l pedepsesc si nu-l mai duc la topogan + nu am mai vorbit cu el vreo ora + i-am tras cateva ca n-am mai putut! oare ce sa ma fac cu el? 
Mariana,
Stefan (20.04.2004) si
Simon (30.08.2005)
1 , 2 si 3 
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
mariana tache spune:
Nu ma pot abtine si trebuie sa va mai zic ceva.
Tocmai am vazut ca la copilasii de iul-august 2004 au ajuns la subiectul 190

Noi, nici macar jumatate nu am prestat. (mi-ar trebui acum un emoticon prin care sa arat ca ma fac mica-mica)
Acum chiar ma duc la somnic!
Mariana,
Stefan (20.04.2004) si
Simon (30.08.2005)
1 , 2 si 3 
Sanatate Maxima!!!
LauraFlo spune:
Vai Mariana imi inchipui ce te-ai speriat ! Normal ca esti suparata si ingrijorata ! Ai sa vezi ca n-o sa se intample nimic grav. Copii la varsta asta din pacate nu-si dau seama de implicatii si sunt impulsivi.
Planificam noi o intalnire, doar n-o sa asteptam pana in 2008 !![]()
Veve, te pregatesti de petrecere ?
Dar deocamdata iti urez succes la reorganizat forumul.
bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004
malina_mircu spune:
Miky m-am uitat la subiectul postat de tine... Noi am mai tot dat haine la tatal lui Cata in parohie (ca sunt multi amarati rau de tot). Daca stateam in acelasi oras mai gaseam ceva si pt ei, ca eu sunt micutza si i s-ar potrivi din tricourile mele, daca nu fetitei macar mamei.
Clau sa ne tii si pe noi la curent cu Stefania.
Mariana sper ca totul sa fie bine cu fetitza. Copii cad de multe ori. Eu mereu sunt f atenta cand este la tobogan, mai ales ca e cam mototol
.
Recuperam la
acum ca suntem singurei, dar inca nu ne punem pe treaba cu
. Asteptam sa terminam proiectul asta la care lucram la servciu si apoi vedem. Iar din greseala nici o sansa ca iau pastilutze![]()
pupici 
Malina si
Danutz (5 aprilie 2004)
Claudelu spune:
Neata!
Aveam impresia ca am postat deja dar cred ca am inchis DC-ul repede ca a venit un coleg pana la mine si n-am apucat sa-i dau send...asa ca reiau 
Sunt fericita ca am facut deja un pas inainte pentru Stefania
Azi dimineata am primit primii 2 mil de lei de la o alta fosta colega...am inteles ca si cealalta colega a mea care ma ajuta cu colectatul banilor a strans ceva
Incet incet reusim sa o punem de o suma frumusica!
Cand ajung acasa am sa pun pozele cu Stefania pe yahoo si va arat si eu despre ce frumusete de copil vorbesc!
Mariana, sa stii ca ieri si Raul era sa aterizeze in cap din cauza unei fetitze care l-a impins de pe topogan...ei sunt impulsivi si nerabdatori! Ai sa vezi ca totul va fi bine cu fetitza si Stefan nu va mai face asa ceva 
Malina ce bine de voi ca mai aveti timp si de
...ne e dor si noua de timpurile de demult cand faceam ce ne taia capu...fuse-i lele cat ai fost 
Laura, aveti de gand sa veniti prin vestu tarii? 
LauraFlo spune:
Si noi si noi in recuperari...dar cand o sa vina Daria acasa o sa fim restantieri la somn ![]()
Clau, sotu are niste colegi cu care s-a inteles super bine prin vestul tarii...Mereu imi spune ca trebuie sa le facem o vizita, dar eu m-am cam opus...Acum in schimb am motiv : sa ma intalnesc cu voi
, poate reusim. Oricum sotu e in concediu din nou dupa 15 septembrie.
Malina, si eu aman decizia ( la al doilea bb ma refer ), dar la mine se poate intampla si accidental ca eu am renuntat de vreo doua luni la pastilute.
Ma simteam rau si am eliminat pe rand toate cauzele posibile ca sa-mi dau seama de la ce.
bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004