Copilasi martie-aprilie 2004 (79)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns malina_mircu spune:

Clau poate ajungem si noi in Arad in august, am vrea sa venim la Varadia la bunicii lui Cata... Dar nu suntem siguri.

Laura . in ritmul asta se poate intmpla din greseala cu brio. Si cum te simteai rau? Si eu vreau sa fac o pauza pentru ca sunt cam nervoasa si am colesterolul crescut, chestii care pot fi si de la pastile.

astazi sun englezii pe aici si in loc sa fac treaba stau pe net... am avut o prezentare - se pare ca afacerea merge ff bine si asta e super. la pranz mergem la masa cu toata echipa. Sa ma laud putin: ca am fost printre primii angajati intr-o echipa care acum numara 22 de oameni in Pitesti (12 pe IT si 10 pe customer support) + echipa din Anglia care s-a extins si ea?

pupici
Malina siDanutz (5 aprilie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Mai Malina, noi in august vrem sa mergem la Savarsin care e la cativa km distanta de Varadia Poate ne intalnim la ruga ...ce misto ar fi, chiar m-as bucura! Varadia e exact intre localitatile unde am eu neamuri

Laura, daca cumva veniti prin vestul salbatic sa dai de veste si vedem cum facem sa ne intalnim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

Yupii....dau bairam...virtual....azi am reusit sa terminam "cumparaturile" pentru casa, am luat si ultimele lucruri care mai trebuiau, respectiv gresia, faianta si usa metalica . Si culmea, ne-am mai ramas si ceva bani! Nu foarte multi, dar oricum, ne-am incadrat in buget.
Iar aseara cand am fost acolo montau deja usile de interior, camera fetelor era aproape gata (pusesera inclusiv parchetul), azi va fi aproape gata si dormitorul nostru (ma rog, mai e de dat culoarea si de facut mici finisaje), mai ramane sufrageria care in vreo 2 zile va fi si ea ok plus baia si bucataria unde e de munca, dar oricum, cam 2 saptamani mai dureaza totul!

malina, bravo voua ca ati reusit sa duceti firma acolo unde e! Si distractie placuta cu englezi .

Claudelu, bafta cu fetita, sa reusiti sa adunati cat mai multi bani! Si inca o data sanatate multa

mariana, te cred ca te-ai speriat, dar sunt copii, la varsta asta fac multe lucruri la care nu realizeaza consecintele. Trebuie sa stai tot timpul cu ochii pe ei. Sper sa nu fie nimic grav cu fetita, oricum ei cad si se lovesc frecvent la varsta asta.

Hai ca am fugit....o zi buna si ne mai auzim!

Mickyyy si cele 2 fete cucuiete: Malina Ioana (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34545" target="_blank">31.03.2004) Daria Maria (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58164" target="_blank">22.06.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebe2004 spune:

Buna. Numai de rele auzim zilele astea. Chiar am citit si de un puiut care a incetat din viata ieri. Dumnezeu sa-l aiba in grija. Clau, sper sa se faca ceva si sa reuseasca operatia. Cat chin.
Malina felicitari pentru integrare in grup.
Ce va mai pregatiti de concedii!!! Eu astept iarna pt asta. Vineri plec pana la Breaza sa-mi iau puiul acasa, ca nu mai pot de dorul lui. Laura, va duceti des s-o vedeti pe Daria? E bine?

Andreea, mami lui Alexandru (26 apr 2004)
noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Andreea, ne-am propus sa ne ducem la doua saptamani ( ea va sta pna pe 5 august, deci in total 6 saptamani) si ne incadram deocamdata (sambata se implinesc doua sapt de cand a plecat). Are rosu in gat de ieri, toti copii erau bolnaviori de o saptaman deja si era inevitabil sa nu se imbolnaveasca si ea. N-a facut febra, dar tuseste.
Bineinteles ca depinde de ea perioada cat va sta acolo. Ieri cand a vorbit cu noi la telefon a plans, deci daca va vrea acasa o vom lua cu noi, oricum o platim pe dadaca.
Mickyyy, bravo ! Ca v-ati incadrat in buget, ca iese cum vreti voi, ca e deja pe terminate !

bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

Fetelor, heeelp!

Nu mai postez la generale, ca iar imi sare tot poporu' in cap! Cu ceva vreme in urma postasem acolo un subiect legat de niste colegi de serviciu care nu-si fac treaba cum trebuie (e o poveste lunga pe care o gasiti www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=74292" target="_blank">aici). Ma rog, nu mai conteaza ce-a fost, ideea e ca cei 2 colegi de care ma plangeam acolo au plecat de "bunavoie" (primul si-a dat demisia acum o luna, al doilea ieri). Si aici e marea buba, al doilea care tocmai si-a dat demisia (nu stiu cat a fost de "impulsionat" sa si-o dea, pentru ca luni i-au fost explicate toate nereguluile si problemele care au aparut in departamentul lui iar marti baiatul s-a prezentat cu demisia, desi nu i-a fost ceruta si nici sugerata) si acum il doare la basca de tot ce se-ntampla. Are o gramada de dosare in neregula, unele vechi de luni de zile, are deconturi neinchise de milioane (vreo 20 de milioane nejustificati), ce mai, e varza toata gestiunea lui. Si la fel e si atitudinea, si ce daca nu am dus dosarul X in vama, ce poti sa-mi faci??
Si tocmai asta e problema, pe 18 pleaca si lasa in urma un haos total. Ce se poate face in situatia asta?
Stiu ca se poate desface contractul de munca cu nu stiu ce litera ("i" parca) care e destul de naspa - insa si in cazul asta trebuiesc facute nu stiu ce proceduri si justificari care nu mai ai cum sa le faci in 2 saptamani cat are el preaviz. Sau poti sa nu-i dai salariul pe ultima luna, iar e frectie la picior de lemn, ca pana acum are doar 2 zile lucrate din luna asta, deci daca-si baga picioarele nu pierde mare lucru.
Ce se poate face in cazul asta??? Dati-mi o idee, ca e prima oara cand am de-a face cu asemenea cazuri!!

Mickyyy si cele 2 fete cucuiete: Malina Ioana (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34545" target="_blank">31.03.2004) Daria Maria (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58164" target="_blank">22.06.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

Mickyyy, cred ca te-ar ajuta sa intrebi la ITM (http://www.itmbucuresti.ro/patributii.html), poate sa verifici si legislatia in vigoare. Trebuie sa existe o solutie. In final, daca nu se poate amiabil, inafara de lit. 'i' si recomandari proaste , il puteti da in judecata, penal sau civil dupa caz. Dar eu zic sa te sfatuiesti cu un inspector de la ITM intai.

Ioana cu Serghei (2 mai 2006) si Katja (30 martie 2004)

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina.c. spune:

quote:
Originally posted by Mickyyy

Fetelor, heeelp!Nu mai postez la generale, ca iar imi sare tot poporu' in cap! Cu ceva vreme in urma postasem acolo un subiect legat de niste colegi de serviciu care nu-si fac treaba cum trebuie (e o poveste lunga pe care o gasiti www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=74292" target="_blank">aici). Ma rog, nu mai conteaza ce-a fost, ideea e ca cei 2 colegi de care ma plangeam acolo au plecat de "bunavoie" (primul si-a dat demisia acum o luna, al doilea ieri). Si aici e marea buba, al doilea care tocmai si-a dat demisia (nu stiu cat a fost de "impulsionat" sa si-o dea, pentru ca luni i-au fost explicate toate nereguluile si problemele care au aparut in departamentul lui iar marti baiatul s-a prezentat cu demisia, desi nu i-a fost ceruta si nici sugerata) si acum il doare la basca de tot ce se-ntampla. Are o gramada de dosare in neregula, unele vechi de luni de zile, are deconturi neinchise de milioane (vreo 20 de milioane nejustificati), ce mai, e varza toata gestiunea lui. Si la fel e si atitudinea, si ce daca nu am dus dosarul X in vama, ce poti sa-mi faci??
Si tocmai asta e problema, pe 18 pleaca si lasa in urma un haos total. Ce se poate face in situatia asta?
Stiu ca se poate desface contractul de munca cu nu stiu ce litera ("i" parca) care e destul de naspa - insa si in cazul asta trebuiesc facute nu stiu ce proceduri si justificari care nu mai ai cum sa le faci in 2 saptamani cat are el preaviz. Sau poti sa nu-i dai salariul pe ultima luna, iar e frectie la picior de lemn, ca pana acum are doar 2 zile lucrate din luna asta, deci daca-si baga picioarele nu pierde mare lucru.
Ce se poate face in cazul asta??? Dati-mi o idee, ca e prima oara cand am de-a face cu asemenea cazuri!!

Nu stiu cum e la voi,dar mie la scoala nu mi-a dat cartea de munca pana nu s-a intocmit o foaie de lichidare,in care se arata ca n-am datorii fata de scoala,etc..Deci nu cred ca i se poate accepta demisia pana nu preda totul in regula.Irina si bb Ilinca(26 aprilie '04)
"Traim intr-un paradis al nebunilor."
Serafim Rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malina_mircu spune:

Ioana bina ai revenit !!! Felicitari pt Serghei sa fiti tot sanatosi si fericiti.

Miky cunosc senzatia.... si noi am fost putin si am lucrat ff mult, acum suntem multi si in afara de noi cei vechi care lucram cu simt de raspundere... ceilalti o intind de nu se poate. Mai ales ca ei nu au prins nici volum f mare de lucru, nici termene stricte...A fost o perioada de intretinere. Acum avem schimbare de varianta si sincer, sper sa poata sa se concentreze si sa facem fatza.
Noua cica ne dau bonus daca ne incadram in termene cu livrarea versiunii.

Ati vazut ca sunt devastate plajele?. Mare noroc am avut noi. si mare ghinon pt cei care au biletele acum.

Laura chiar voiam si eu sa te intreb ce face Daria... Sanatate multa si sa nu fie nimic serios.
Ca vad ca toti copii placi la bunici se imbolnavesc. Danutz este deja acasa este muciso bine ii curge un ochisor... bunicii au intrat in panica si l-au adus ieri acasa.

Andreea... Dumnezeu sa-l odihneasca pe puiutz.. Ce de cazuri triste .

Andreea orium ai rezistat eroic 2 saptamani, noi 2 zile am putut s astam fara sa ne ducem sa-l vedem.

pupici
Malina siDanutz (5 aprilie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

Malina, multumesc mult de felicitari si urari! Va doresc si voua sa fiti sanatosi, fericiti si cumintzi!
Pana acum am "activat" la "Odiseea sarcinii" ca, deh, sarcina era pe primul loc, dar acum ne-am mutat si cu Serghei la "scutece" asa ca scriem la doua subiecte!

Irina, nu stiu daca legal angajatorul poate sa nu iti dea cartea de munca sau sa nu ti-o completeze (incheie situatia). Tind sa cred ca nu e legal chiar daca multi o fac sau amenintza cu asta. Oricum o solutie in cazul lui Mickyyy trebuie sa existe, angajatul ala nu poate sa faca ce vrea el, sigur poate fi tras la raspundere cumva.

Mickyyy, poate ar fi bine sa intrebi la "Probleme legislative" unde poti primi un raspuns calificat si nu are cine si de ce sa "iti sara in cap" cum ai patzit la "Generale"!
Mult succes!

Ioana cu Serghei (2 mai 2006) si Katja (30 martie 2004)

pozici

Mergi la inceput