Copilasi martie-aprilie 2004 (79)
Raspunsuri - Pagina 24
malina_mircu spune:
nu am apucat sa citesc mare lucru, maine vinie englezii in vizita de lucru. si ati scris o gramada.
Miky inca o data felicitari pt Daria
. Mereu cand vad cat e de mare ma minunez ce repede trece timpul. Si pentru kilogramele pierdute. Cum merge cu apartamanetul?
Mariana bine ai revenit. Sanatate grabnica la baieti
Daniela succes cu gradinitza...
codritzu nastere usoara. DAnuzt nu misca decat ff rar, trebuia sa-i dau cate o palmutza ca sa dea si el un ghiont inapoi. Si aucm este linistit asa ca, daca nu se zbagntzuie prea tare inseamna ca nici afara nu o sa fie prea zvapaiat.
Simo sa ne ziceti cum v-ati distrat.
Simo la multi ani fericiti si plini de impliniri.
Andreea ce mai faci? ce bine ca scapati de pampers.
Laura pupici. Cred ca deja iti este tare dor de ea...Ca si noua ne este.
clau pupici lui Raul.
soleil pupici la fetitza frumoasa si creatza. Mi-aduc aminte ca ai fsot printre primele care au aflat sexul la eco din ala performant. Si uite acum ce fatitza mare. concediu placut.
pupici 
Malina si
Danutz (5 aprilie 2004)
bebe2004 spune:
Salut. Bine ai venit Malina. Sper sa ajungeti si in aug. ma delectez cu pozele.
Mariana, sanatate multa baietilor. Bine ca nu ati ajuns la injectabil. Eu asa am ajuns cu Alexandru. Nici el nu manca nimic cand a avut amigdalita, doar lapte si putin iaurt. Ii doare gatutul.
Andreea, mami lui Alexandru (26 apr 2004)
noi
malina_mircu spune:
Andreea merci pt pozele de familie pe care ni le-ai facut. Altfel iar nu aveam
. Venim si in august, dar sa vedem cum este vremea si unde ne cazam - ca sunt toate extrem de scumpe.
sa va zic ce a avut Danutz inainte sa plecam la mare. Ca sa stiti si voi cum se manifesta.
Simtome 39.5 - 40 de garde o zi, nu a cedat cu nimic dacat pana la 39.2. Diagnostic herpangina (noi am crezut ca sunt puncte de puroi pe amigdale). Tratament de la spital ceclor pe gura + antitermice. A doua zi febra a disparut in schimb nu mai putea sa bea nici apa (puntele incepusera sa sa intinda in toata gura). Am mers la dr de fam si ne-a dat tratament: injectabil ampicilia 3 zile(ca sa evite suprainfectarea) + stamicin + glicerina cu stamicin badijonaje. Se pare ca este de la nisip sau de la mainile bagate in gura (are acest prost obicei de cand ii dau maselele).
si bine inteles ca i-am tras dr de la spital injuraturile de rigoare pt tratamentul dat, dupa el cica trecea de la sine de la aerul de mare. 

si e sef de sectie la sugari.
pupici 
Malina si
Danutz (5 aprilie 2004)
Mickyyy spune:
Seara buan si de la noi.
Am reusit sa imi adorm pitici si profit ca nu-i tati acasa si bantui pe forum
.
Malina, am vazut pozele de la mare
, primiti in petit
? Din 2 zic eu ca e greu sa nu-i placa nici una ![]()
Oricum, mi s-a facut asa o pofta de mare.....cred ca dau o fuga week-endul viitor (chit ca iar imi scaote peri albi barbatul cu cate placi de gresie am fi putut lua cu banii pe care ii cheltuim un week-end acolo
).
cat despre apartament...incet da sigur avansam. Azi am mai spart cateva zeci de milioane pe cada, chiuvete, robineti si alte maruntisuri pentru baie si bucatarie. A mai ramas gresia si faianta de cumparat...si cu asta ...gata banii nostrii....nu stiu cu ce o sa il mai si mobilam
, da' noi sa fim sanatosi, ca in timp le-om rezolva pe toate. Si am avut noroc de mesteri, nici mie nu-mi vine sa cred, i-am gasit pe net, nerecomandati de nimeni, si am avut mana superbuna! De fapt raman la parerea ca cineva acolo sus ma iubeste
. Ca altfel nu-mi explic cum naiba am reusit sa le facem pe toate intr-un timp atat de scurt si fara nici un ajutor, avem si 2 copii maricei, am reusit sa luam si credite, sa luam si casa, sa o si aranjam. Daca mi-ar fi spus mie cineva acum 3 ani jumatate (imediat dupa divort) ca voi ajunge unde sunt azi, as fi zis ca-si bate joc de mine.
In alta ordine de idei...inainte sa ma apuce prea tare melancolia....vrem sa ne laudam nitel: Daria a cerut si a facut singura kk la olita
!! Asta fara ca eu sa o fi pus vreodata inainte pe olita, ea nici macar nu are olita ei. Am prins-o sambata cand striga la mine "ca ca ca", am dezbracat-o repede, am pus-o pe olita malinei si in 2-3 minute era gata! Ba mai mult, si duminica era cat pe ce sa faca tot la olita, a spus fata "ca ca ca", am pus-o pe olita, dar cum se tot foia si baga mana inauntru am zis ca are chef de joaca doar si i-am pus pampersul la loc.....in nici 5 minute a facut darga de ea kk in pampers 
.
Asa ca daca mai sunt mamici care inca nu stiu cum sa-si dezvete copii de pampers, trimiteti-i la noi la un curs intensiv....ii rezolva Malina imediat
. Acum, mai in gluma, mai in serios, se vede foarte mult influenta Malinei in comportamentul dariei, e mult mai "precoce", vorbeste mult pentru varsta ei, in picioare super bine, da cu spatele, alearga, plimba carutul de jucarie, se ridica singura atunci cand cade, deja ies la plimbare cu ea in parc de manuta si merge singura zeci de metrii (lucruri pe care malina nu le facea atat de devreme, la un an abia facea cativa pasi singura, in nici un caz nu alerga), mai nou face si la olita, si multe altele. Si ce-mi place cel mai mult la ele, ca se joaca impreuna, se iubesc si se alinta de ti-e mai mare dragu sa le privesti! Poate sunt si eu subiectiva (vorba ceea, fiecare cioara-si lauda puiul), dar oricum, nu pot decat sa-i multumesc lu Dumnezeu ca mi-a dat asemenea copii extraordinari (pe care io in inconstienta mea tot am incercat sa-i "refuz" de fiecare data
).
Nah ca am zis ca scap de nostalgie...si mai rau m-a apucat. Am fugit la somn pana nu va puneti toti mainile-n cap si urlati la mine sa ma opresc! Nu de alta, dar toate avem copii, si toti sunt speciali, iar ai mei sunt mai breji prin simplu fapt ca's "ai mei"!!
Mickyyy si cele 2 fete cucuiete:
Malina Ioana (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34545" target="_blank">31.03.2004)
Daria Maria (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58164" target="_blank">22.06.2005)
Claudelu spune:

Nu m-ati uitat nu?![]()
Mai rar pe aici dar jur ca am motivare
Sunt super super aglomerata, o tona de probleme ivite asa cat ai pocni din degete, puls plecarea lu sora mea in Italia (din nou
), plus ca pe ai mei i-a apucat iar renovarile si am fost de le-am cumparat gresia si faianta, plus o veste super super trista, nu stiu daca e bine ca o spun, ca mai avem o gravidutza printre noi, dar trebuie sa ma descarc
Azi am aflat ca fetitza unei prietene a fost diagnosticata cu Rhabdomyosarkom occipital dreapta intraspinal si metastaze LK (cancer al tesuturilor moi ale capului)Fetitza are doar 8 luni. Sunt de mai bine de o luna in spital in Germania...eu am aflat abia azi desi parca simteam ca ceva nu e in regula ca n-a mai dat nici un semn de viata, dar mi-a fost jena sa o deranjez..offffffff 

Am aflat ca tratamentul la care e supusa acum micuta e in jur de 20.000 de euro iar operatia si tot ce va urma se invarte undeva in jurul a 100.000 euro
De unde atatia bani?
Ea mi-a fost si colega de servici si azi am umblat sa strang bani de la colegi...sper sa reusesc sa strang ceva, oricat de putin, vorba putin cu putin se face mult
In rest umblu de nebuna sa rezolv tot ce pot eu rezolva, mai si muncesc pe langa
si uite asa trec zile in sir fara sa deschid DC ...unde-s vremurile de demult cand aveam timp? 
AM si eu o veste ...am scapat de PAMPERS 

A fost foarte foarte usor, sincer nu ma asteptam la Raul sa coopereze atat de bine!
Nu am scapat definitv, noaptea ii mai pun dar e din ce in ce mai uscat..treptat vom scapa si de asta
Raul e acum in faza DE CE
Doamne cata rabdare iti trebuie sa auzi toata ziua "aia de ce face asa, aia de ce e acolo, aia ce e, afara ce se intampla, ala ce face"
E tot in faza asta de vreo luna si ceva si tot speram sa scapam repede de DE CE-u asta dar slabe sanse, e indragostit de el ![]()
In rest la noi toate bune si frumoase, asteptam cu drag concediu pe care unii vor sa mi-l strice dar ne-am promis sa nu le dam satisfactie, asa ca am zis ca plecam undeva nu conteaza unde si inchidem telefoanele...cred ca plecam doar noi doi, asa intr-o mini luna de miere ca sincer de mult n-am mai avut timp daor de noi si ne e dor sa ne petrecem in liniste ...suntem egoisti oare?
Codruta, nastere usoara! 
Mariana, sanatate multa baietilor 
Andreea si Malina ma bucur ca v-ati intalnit 
Simo, concediu placut 
Soleil, frumoasa foc printesa ta
Acum ma uit la stiri si iar m-a napadit grija
vad ca la Valencia a avut loc un accident de metrou si sunt 10 romani raniti, iar varul meu si familia lui sunt in Valencia...sper ca ei sa fie bine ...offffffffff
Va pup si mai revin io 
mariana tache spune:

Fetelor, sunt in mare graba, caci mor de somn.
Vreau sa va dau o veste mare: ieri noapte l-am culcat pe Stefan fara pampers
; s-a trezit pe la 7 si a cerut olita, iar apoi a adormit la loc pana la 8.30. In seara asta am repetat figura. Sper sa nu am vreo surpriza, dar orice ar fii nu mai dau inapoi. Am baiat mare! 
Malina, bine ati revenit. Ma bucur ca v-ati simtit bine si ca Danutz a fost cuminte. Am vazut si pozele; asa mare mi se pare Danutz! e tare frumos! Imi place cum arata hotelul unde ati stat; pot sa te intreb cat v-a costat concediul?
Ma bucur tare ca v-ati intalnit Adreea si Malina 
; e tare fain ca se distrug barierele astea de distantza si ca ajungem (incet dar sigur!) sa ne cunoastem si in viata reala!
Copiii mei sunt bine. Azi au si mancat, iar Simon nu a mai fost marait.
pt toata lumea! Somn usor!
Mariana,
Stefan (20.04.2004) si
Simon (30.08.2005)
1 , 2 si 3 
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
mariana tache spune:
Mickyyy si Clau, va salut si
cu drag! Tare bine mi-a facut sa mai citesc vesti si de la voi. Hihihihihi ce ne mai laudam toate cu pampersul!
Mickyyy, Daria e tare de tot la faza cu ca-ca! Bravo, domnisoara! Ma bucur tare pt voi ca aveti atatea realizari 
Asa ma simt si eu: super implinita - am 2 copii minunati, un sot minunat, o casa si o afacere; si peste toate astea avem sanatate si ne putem bucura de tot ce avem!
Clau, felicitari lui Raul pt cooperare si reusita! Sanatate micutei de 8 luni; asemenea vesti ma fac sa plang; e groaznic cand un copilas e bolnav! si cand aud cate una dintr-asta ma gandesc ce norocoasa sunt ca ai mei copii sunt sanatosi; nici nu stiu cum sa multumesc lui D-zeu pt asta.
Sa ne zici unde plecati in concediu.
(acum chiar ca plec la somn!)
Mariana,
Stefan (20.04.2004) si
Simon (30.08.2005)
1 , 2 si 3 
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
LauraFlo spune:
Buna dimineata !
Peste mormanul de hartii de pe birou imi fac si eu loc sa va scriu ...v-am citit, dar timp de scris nu am avut...
Mickyyy, ma bucur ca totul merge bine cu amenajarea apartamentului, dar mai ales cu bebelusele tale ...Felicitari pt progrese si mai ales pentru modul fericit in care s-a schimbat viata ta !
Malina, superbe poze ! Intalnirea ta cu Andreea mi-a adus aminte de intalnirea mea cu Mariana...Ce bine a fost, nu-i asa Mariana ?
Clau, imi pare tare rau de vestile proaste pe care le primesti.Un
de la noi pentru ca iti faci griji. Oricare dintre noi si-ar dori o prietena ca tine !
Mariana, ma bucur ca flacaii tai sunt mai bine ! Cand veniti pe la Galati ?
Sa multumim pentru tot ce avem si sa ne rugam sa fim sanatosi ! Suntem deja bogati, nu-i asa? Le avem pe comorile noastre copiii, avem o casa, un serviciu, suntem iubite si iubim, sanatoase si toti ai nostri sanatosi !
bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004
Claudelu spune:
Neata!
Ia uite ca apar din nou! ![]()
Laura si Mariana, aveti dreptate, sa-i multumim lui Dumnezeu ca avem copilasi sanatosi si ca noi suntem sanatosi si putem sa le oferim dragostea noastra!
De la aflarea vestii sunt intoarsa pe dos...numai la prietena mea si la micuta Stefania ma gandesc
Au inceput sa se stranga banutii, ma tot gandeam sa fac cumva sa dau de Razvan (tata) sa-i spun de subforumul umanitare de pe DC, sa icnercam sa mediatizam cazul Stefaniei, dar cand e omul e in pragu disperarii nu stiu cum reactioneaza la astfel de propuneri...nici nu stiu ce sa fac, de fapt as face orice numai sa ii pot ajuta cumva...incerc sa ma pun in pielea Roxanei...eu as accepta orice ajutor, din orice loc/om/situatie ar veni, numai sa vina...dar eu gandesc asa, ei nu stiu....
Va multumesc ca-mi sunteti alaturi!
malina_mircu spune:
in primul rand Claudelu sanatate fetitei prietenei tale. 
sa speram ca rugaciunile parintilor ei vor fi ascultate.
Multmim de aprecieri
. Pozele sunt superbe pt ca a fost totul f bine si vremea si hotelul. A fost un concediu ff reusit, ne-am relaxat si am fost f incanatatzi ca si lui i-a placut ff mult. Pana la urma si marea noastra este ff frumoasa.
Sotul meu a intrat in hoteluri care nu au fost renovate de 30 de ani si cu toate astea au preturi imnese, doar pentru ca nimeni nu le-a scos stelele. Am vazut hotel de 3 stele la care stateai cu farfuria in mana ca la armata sa-ti puna mancarea, 3 ospatari la resturant de 200 de persoane. Si in sezon camera este 5 mil/noapte pt ca arata bine. Sper totusi ca in cativa ani o sa se schimbe peste tot calitatea serviciilor si raportul pret / calitate. Ca am vazut ca se poate si altfel.
Miky primim
. Chiar nu mai veniti in Pitesti din cand in cand? Poate ne vedem si noi. Ca de cand nu ne-am vazut ai nascut deja de 2 ori ![]()
. si deja ai fete mari. Super ca va merg toate din plin.
Mariana pupici la baieti. Da e bine ca ne cunaostem... Senzatia mea cand ne-am intalnit este ca ne cunoastem de cand lumea. Comunitatea DC mi se pare extraordinara.
Laura spor la treaba !!!
Miky si Mariana imi faceti chef de inca un bebe 
. Ca vad ca repede cresc la altii 
. Daria deja a facut anul, Simon mai are putin...
pupici 
Malina si
Danutz (5 aprilie 2004)