Copilasi martie-aprilie 2004 (79)
Raspunsuri - Pagina 23
bebe2004 spune:
Am uitat! Codritu, eu stiu ca nu toti copiii misca la fel. Al meu a miscat mult. Am vb cu Malina si zicea ca Danut a miscat mai putin. si se vede asta si acum, adica al meu are o energie...
sarcina usoara.
Andreea, mami lui Alexandru (26 apr 2004)
noi
LauraFlo spune:
Buna dimineata !
Contabilul sef a plecat in concediu asa ca sunt singurica pe tarla...Cam ocupata, putin speriata de responsabilitati, dar fericita ca pot arata de ce sunt in stare...
Va pup! Sa stiti ca va citesc din umbra ...
bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004
Mickyyy spune:
Neata
am intrat sa va salutam si noi....ca in rest...sunt ocupata pana peste urechi!
codritu, nastere usoara
, mai ai un pic mic mic!
Laura, bafta, arata-le tu ce poti
!!
Week-end placut de pe-acum...ca nu cred ca o sa mai am timp de chat zilele astea!
Mickyyy si cele 2 fete cucuiete:
Malina Ioana (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34545" target="_blank">31.03.2004)
Daria Maria (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58164" target="_blank">22.06.2005)
Soleil spune:
In primul rand, va multumim pentru aprecieri - va dati seama ca se umfla inima in mine ca o pita de-aia ardeleneasca ![]()
Pe de alta parte, sper ca nu v-ati lasat pacalite de infatisarea ei angelica - noua porecla a Tianei este "haiducul"
.
Laura, las' ca te descurci tu! Io-s singurica pe tarla de cativa ani buni! Mai greu e inceputul!
Andreea, hai, hai ca doar ai baiat mare! Tinem pumnii sa va laudati curand ca ati scapat de "pempashel"
Codritu, ce sa zic cu miscarile - depinde si cu ce faci comparatie. Tiana nu misca chiar foarte mult fata de ceea ce auzeam la alte mamici si oricum nu intruna. Doar mai dorm si ei
.
Io am vrut papusica blonda cu ochi negri sau bruneta cu ochi albastri. Si mi-a iesit blonda cu ochi verzui
. Dar tare mi-e teama ca o sa-si piarda culoarea asta a parului care pe mine ma topeste...
Daniela, te inteleg, nici nu vreau sa ma gandesc cum o sa fie cand o sa mearga si Tiana la gradi... Deocamdata astept sa faca 3 ani, probabil la 3.5 ani o sa mearga ea. Deh, daca s-a nascut primavara, io ce sa-i fac.
Apropo, dilema asta o am si cand o fi de mers la scoala: la 6.5 ani sau la 7.5 ani? Ca sa vedeti si voi ce ma framanta pe mine... 
Baietelul nasilor Tianei a plans vreo 2 luni cand mergea la gradi. Da' se pare ca eram cam de teatru asa, ca de cum disparea maica-sa din raza lui vizuala, in 5 minute se linistea si nu mai avea nici o treaba.
Rayuela, mie mi s-a parut super ideea cu colajul de fotografii! La toate gradinitele e asa? Da' chiar, am s-o intreb pe matusa mea - ea lucreaza intr-o gradinita Montessori(? - asa se scrie oare) si este foarte incantata de ceea ce se face acolo. Chiar ma intreba daca nu avem si aici astfel de gradinite. Din cate stiu eu, nu...
Tiana cred ca se pregateste sa imi faca o "surpriza" de nota 2 - azi-noapte s-a trezit ca o doare gatul, de dimineata la fel. Febra n-are, da' e cam morcovita. Mi-a vomat jumate din lapte (cu tot cu paracetamolul pe care i-l dadusem de dimineata). Da' apoi a baut restul, a mancat ceva si se pare ca nu a mai vomitat.
Mi-e tare teama ca imi pregateste o raceala si imi vine sa o iau razna pentru ca saptamana viitoare tre' sa plecam la mare!!!
.
O sa ma duc acasa sa o bombardez cu Oscillococcinum - mi-au explicat fetele pe la "Parintii intreaba..".
Pupici pufosi!
Mamaaaaaa, cat am scris!!! ![]()
Soleil spune:
Na, ca uitai! M-am ramolit de tot...
Micky, ca tot ti-ai facut ucenicia pe la renovari, n-ai sa-mi recomanzi si mie pe cineva care sa-mi schimbe tevile de la centrala termica in toata casa? Asta la inceputul lunii august trebe sa se petreaca musai pentru atunci nu-i copila acasa si vreau sa profit.
Mickyyy spune:
Soleil, pot sa-ti recomand fie pe cei pe care ne renoveaza noua acum apatamentul (se ocupa si de partea de instalatii), fie pe sotul bonei care e instalator. E posibil ca sotul bonei sa fie cam scump (cel putin asa mi s-a parut mie acum un an cand am apelat la el pentru o lucrare mai mare, ca maruntisuri mi-a mai facut prin casa si de cele mai multe ori gratis, dar asta pentru ca il cunosc deja), dar e posibil sa ma insel.
Mickyyy si cele 2 fete cucuiete:
Malina Ioana (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34545" target="_blank">31.03.2004)
Daria Maria (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58164" target="_blank">22.06.2005)
SimoV spune:
Noi plecam maine pe o saptamana intr-un mini-concediu. Am inchiriat o casa pe plaja in New Jersey, asa ca mai povestim cand ne intoarcem.
Codruta, nastere usoara daca o fi sa fie inainte de a ne intoarce...
codritu spune:
Salutare!
Simona, merci si sa aveti concediu placut si vreme buna. Si eu as vrea sa il duc pe Tudor la mare macar pentru o saptamana, dar asta nu va fi anul asta.
Nedda, cum stati cu acomodarea la gradi?
Laura, spor la treaba la servici. Mie nu imi lipseste deloc, e tare bine sa stai acasa, desi iar pierd maririle de salar, aici se fac o data pe an, iar la noi la firma se fac acum in iulie, eu fiind pe maternitate nu mi-l maresc, desi anul trecut am lucrat din greu, aul trecut nu mi l-au marit ca de abia in martie m-am intors de pe maternitate, iar in 2004 tot asa am fost plecata asa ca de 3 ani nu prea se vede nimic la salariul meu. Noi sa fim sanatosi!
Mickyy, spor cu renovarile! Mai aveti?
Soleil, Andreea, stiu ca fiecare bb e diferit cu miscarile, pe mine m-a speriat doctorita ca daca nu misca suficient nu e bine. Eu nu stiu cat e suficient sau normal, iar cum eu sunt acum cu hormonii la maxim nu imi trebuie mult sa fac caz si stres din orice.
Va pupam.
Tudorel
mariana tache spune:
Salutare, dragelor!
Motivarea absentelor: copii bolnavi!
Ai mei flacai trebuiau sa vina din MM vineri seara, dar si-au scurtat vizita cu o zi pe motiv de febra f mare la Stefan (39.5 - axilar); i-am chemat urgent acasa ca sa pot sa-l duc la medic; diagnostic: amigdalita!
Dupa o zi: Simon face febra si medicul ii pune acelasi diagnostic ca si lui Stefan. Asa ca, nu vreau sa va povestesc prin ce am trecut in ultimele zile! - plansete interminabile; - refuzul oricarui fel de mancare; - chin in administrarea medicamentelor; - nopti nedormite etc etc (amandoi se inscriu la toate subpunctele de mai sus
)
Acum suntem mai bine: am scapat de antitermice (am ramas doar cu antibioticul), au inceput sa doarma iar noaptea, acum pe seara au mancat cate ceva, nu mai urla non-stop.
Cel mai greu a fost cu Simon; tare urat a reactionat!
Sunt trista ca a trebuit sa le dau antibiotic
.
Laura, cum merge treaba la servici?
Codruta, nici ai mei nu s-au zbenguit mult in burta in comparatie cu ce auzeam pe la alte mamici; nu te ingrijora! Cat mai e?
Simona, concediu placut!
Soleil, am vazut si noi pozele cu printzesa! e f frumoasa! sa-ti traiasca! cum stati cu sanatatea? sper ca nu s-a imbolnavit.
Daniela, cred ca ti-e f greu! si eu as suferi ca un caine; tare frumoase povesti ne spui despre gradinitele de acolo; abia astept sa aud vestea ca v-ati acomodat si ca Lara nu mai plange dupa tine!
pt toata lumea! fug la somn (mi-e dor
)
Mariana,
Stefan (20.04.2004) si
Simon (30.08.2005)
1 , 2 si 3 
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
malina_mircu spune:
Ne-am intors si noi de la mare . Aici am pus poze:
http://community.webshots.com/user/malinamircu
A fost super, vremea beton, apa ff calda. Hotelul f misto, serviciile de f buna calitate. Plaja arata f bine, apa curata.
Am fost la Delfinariu, Acvariu, parcul de distractii. Am avut la hotel piscina super, parc, loc de joaca.
Copilul nu prea a mancat in primele zile, apoi si-a mai dat drumul.
A fost inebunit dupa nisip si apa (din piscina proprie, de mare nu a vrut sa se apropie). a fost cuminte si i-a placut fff mult.
Ne-am intalnit cu Andreea care este super dragutza
si care ne-a facut sa constientizam ce bine e ca avem copil cuminte (fatza de Alexandru). Noi ne vaitam ca e lipst de spirit de aventura: adica nu intra in mare, nu in piscina mare
. Vrem sa ne intalnim si in august poate fac media la temperament, Danutz sa fie mai activ si Alex mai linistit ![]()
![]()
![]()
Danutz este la Arges la bunici, astazi mergem sa-l vedem ca nu mai putem de dorul lui (pana acum ne vaitam ca nu ni-l ia nimeni si acum ni se pare casa goala si noi fara rost).
pupici 
Malina si
Danutz (5 aprilie 2004)