Copilasi martie-aprilie 2004 (79)
Raspunsuri - Pagina 22
Mickyyy spune:
Neata si de la noi.
Am intrat cat sa nu ne dati dispatuti
, ca iar am 2-3 zile super full si nu mai apuc sa fac nimic altceva.
Claudelu, tare frumusel s-a mai facut Raul, pacat ca-i deja promis
.
Nedda, codritu, succes cu gradinita. Si eu as vrea s-o dau pe Malina, chiar am gasit o gradiunita faina, numai ca ma tempereaza barbata-meu, cica's prea mari costurile (pentru ca noi trebuie sa pastram si bona pentru daria, iar bona+gradinita e mult prea mult), sa mai asteptam sa le dam pe amandoua odata si sa renuntam la bona.
Am fugit....ca tre sa caut usi pentru casa
.....incet dar sigur se amenajeaza si acolo. Da' costa de te usuca....si nu cred sa-mi mai ramana vre-un ban si pentru mobila 

Mickyyy si cele 2 fete cucuiete:
Malina Ioana (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34545" target="_blank">31.03.2004)
Daria Maria (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58164" target="_blank">22.06.2005)
bebe2004 spune:
Ce de treaba au fetele pe DC cu indexarea subiectelor. Foarte bine fac. felicitari. As face si eu ceva, dar nu cred ca ma pricep, asa ca stau in banca mea.
Spor la amenajat, Mikyyy.
Andreea, mami lui Alexandru (26 apr 2004)
noi
Nedda spune:
Fetelor, ieri la gradinita a fost...cum sa zic?...asa si asa. :) Am lasat-o plangand si uitandu-se la noi cu mirare. Nu-i venea sa creada ca o lasam acolo. Chiar asta am vazut in ochii ei. Iar eu am inceput sa plang imediat cum am iesit din sala. Of!!
Apoi, educatoarea mi-a zis ca a plans vreo 5 minute si s-a oprit fiindca a inceput ora de muzica si chiar a fost interesata s-o urmareasca. :) Mi-a mai zis educatoarea ca Lara a fost trista mai tot timpul, s-a dus la usa de cateva ori, s-a dus la baie de cateva ori (probabil incercand sa scape cumva de toti de-acolo), dar a participat putin pe la jocurile copiilor, a mancat cu ei la pranz si ca, in general, a facut o treaba buna pentru prima ei zi.
Cand m-a vazut in usa, a izbucnit intr-un plans cu hohote si a inceput sa-mi spuna ca ea a vrut sa vina afara dupa mine! Apoi, a adormit in masina pe drum spre casa (trebuie sa o fi extenuat-o teama ca am abandonat-o la gradinita) si apoi, pentru tot restul zilei a fost uimitor de iubitoare si mi-a stat numai in brate.
Am intrebat-o daca mai mergem la gradinita si n-a parut ingrozita de posibilitate. Continuarea e azi...
Dar sa va zic ce s-a intamplat si cu mine: dupa ce-am lasat-o pe Lara la gradi, n-am putut sa ma duc acasa. Aveam sentimentul ca imi lipseste ceva important si nu m-am putut intoarce acasa pur si simplu. M-am dus prin magazine si i-am cumparat Larei o gramada de hainute noi. :)) Se pare ca terapia de shopping a functionat in cazul meu foarte bine. Altfel, am fost 'plouata' rau si am uitat sa si mananc atata timp cat n-am avut-o pe Lara cu mine.
Si alta chestie, vorbeam cu Lara si nu mai stiu ce ii povesteam ieri si ea incepe sa ma mangaie pe obraz si imi zice: "I know! I know!":)) Pana acum nu mi-a zis asa ceva si nici eu ei... Sa fi inregistrat de la educatoare cuvintele astea numai in cateva ore cat a fost la gradi? Poate asa a consolat-o si a mangaiat-o ea pe Lara. :))
Si in aceeasi nota, tot ieri vorbea Lara cu papusa ei si ii zicea: "be careful!" Trebuie sa fi auzit tot la gradinita expresia asta, dar nu ma gandeam ca va si repeta asa repede cuvintele.
In rest, la ordinea zilei e sa salute pe toata lumea cu "hi guys!" :))
Gata! Va mai povestesc eu...
Mariana, dar chiar ca erai la ore inaintate pe internet!:)
Micky, la voi e bine ca fetele au varste apropiate si mi se pare cea mai buna optiune sa asteptati inca un an si sa le dati pe amandoua la gradinita.
Clau, si Raul a crescut si s-a schimbat. :) Si auzim si vesti bune, ca s-a cumintit. :) Oricum, el era un dulce si un cuminte si inainte.
Daniela
Iubirea mea - LARA - 7 aprilie 2004
Soleil spune:
Buna dimineata!
Noi vrem doar sa va salutam, asa, "in goana calului"
si sa ne minunam de ce copii frumosi am adus noi pe lume in primavara lui 2004...
Dupa un an si jumatate m-am invrednicit si eu sa pun cateva poze cu copila, asa ca va invitam sa vedeti ce-a iesit din bebelusul de acum 2 ani uite aici
.
Chestia de baza cu care ne laudam in ultima vreme e scapatul de pampers pe timpul zilei - mai avem doar noaptea. Sper sa scapam si de acela curand, inca nu am incercat. De multe ori se trezeste dimineata cu el uscat, dar inca nu s-a cerut niciodata la shushu noaptea. Asa ca mai astept.
In rest... sanatosi, voiosi, voinici, ceea ce va dorim si dumneavoastra! Vorbeste de ma capiaza, stie toate cele, cu litera "r" are probleme (zice "l"), in rest.. e ca un om mare
. Scoate perle dupa perle in fiecare zi, cre' ca o sa ma apuc sa le notez undeva ![]()
A avut o vreme in care nu prea ne mai intelegeam, super-neascultatoare, impertinenta si enervanta
. Dar dupa cateva zile cu pedepse (time-out de cate 2 minute) si un week-end dedicat in exclusivitate printesei, incepem sa ne dam pe brazda.
Saptamana viitoare plecam la mare, la bulgari, abia astept, deja nu mai am stare!!
Pupici pufosi la toata mamicile si toti piticii si multa sanatate va dorim!
Rayuela spune:
Neatza!
intru rapid sa-l zic doua vorbe Danielei:una este:uoooooof!!:))
Te inteleg perfect cu gradinita!Amelie merge de aproape un an,si tot se mai intimpla sa plinga nitel cind o las.Stii ce e mai greu?Cred ca mai greu este pentru parinti decit pentru copii.Si eu stateam ascunsa prin boschetii de la gradi si ciuleam urechea sa aud daca mai plinge,imi venea sa las naibii serviciul,sa fug sa-mi iau copilul,pentru ca ti se rupe inima ,nu alta!!
Adevarul este insa altul:educatoarele mi-au explicat ca nici un copil nu plinge mai mult de 5 minute.Ba chiar,mi-au zis sa ma gindesc ca indata ce am dat coltul la gradinita,fata mea inceteaza sa plinga:)
Si mai au o chestie misto la gradinita lui Amelie.Toti copii au lipit de un perete,cam la nivelul lor,cite o plansha ,un colaj de poze facut de parintii personali,cu familia,cu bunicii,cu catzelul,in fine cu toti cei dragi.Cind unui copil i se face dor de mami,poate sa mearga la poza si sa o mangaie pe mami in poza.Eu cred ca ii ajuta teribil chestia asta!!
Si au mai facut o treaba,nu stiu daca se poarta si prin America,dar aici,in Suedia,e posibil la unele gradinite.Pentru parintii foarte ingrijorati,educatoarele au filmat copilu respectiv,imediat dupa ce pleaca parintii,cam 10 minute,si apoi parintele primeste caseta si vede ca odrasla e bine mersi:))
Pupici multi Larei si curaj draga Daniela...stiu ca e greu!
P.S.-Raul e morrrrrrrrrrtal!!!
P.S.2-Ce mare si dragalasa e Tiana!!!Sa-ti traiasca,draga Soleil!
Pupaturi tuturor!!!
LauraFlo spune:
Buna ziua !
Nedda, nici macar nu-mi pot inchipui ce simti...Imi dau seama ca sunt a sa o norocoasa...Daria mea nu plange dupa noi ( s-a i ntamplat doar de 4-5 ori ), e drept ca pana acum a ramas doar cu dadaca sau parintii mei, deci persoane cunoscute cu care este zilnic in contact, probabil ajuta si faptul ca intoarcerea mea la serviciu s-a facut cand ea era foarte mica-4 luni si e invatata sa ne vada plecand . Nu stiu ce-a sa fie la gradinita...poate scap cu mai putine lacrimi
. Va pupam si va dorim sa va acomodati mai repede si mai usor cu gradinita.
Rayu, ceea ce ne povestesti tu e foarte interesant. Am sa-i spun si sorei mele ca sa le aplice la ea la gradinita.Cum e la serviciu la tine ? Retin gresit sau tot la o gradinita te-ai angajat ?
Clau, frumos tare mai este flacaul asta al tau. S-a cumintit, stie multe lucruri...sigur e promis definitiv ????![]()
Soleil, m-a topit cand am vazut buclele aurii ale papusii tale ! E superba ! Concediu placut si succes cu olita !
Mariana, cand vin flacaii tai ?
Codruta, nu ai intrat ieri. Sper ca sunteti bine !
bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004
Nedda spune:
Elena, Laura, dragele mele, va multumesc pentru incurajari. Va spun ca si ieri mi s-a rupt sufletul cand am lasat-o pe Lara plangand in bratele educatoarei. Doamne, cat de greu e!
Elena, la gradinita asta unde e Lara nu ii filmeaza. Este o idee exceptionala pe care am sa ii intreb daca o aplica. M-ar linisti si pe mine putin sa o vad pe Lara ca nu mai plange. De fapt vreau sa vad ca se relaxeaza putin si ca incepe sa se joace cu copiii. Ca daca ea e bine, si eu voi fi bine.
Acum mai am o dilema si chiar am creat un subiect nou pe tema asta:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=79247
M-as bucura sa raspundeti si voi, ca tot impartim noi aici experientele copiilor nostri.
Soleil, mai, ce bucle aurii are Tiana! Este foarte frumoasa si, desigur, n-am mai recunoscut-o. :) Sa va traiasca minunea!!
Daniela
Iubirea mea - LARA - 7 aprilie 2004
SimoV spune:
Soleil - ce frumoasa e Tiana si ce par frumos are!!!
Daniela - vai, ce rau imi pare ca mai plange Lara si nici nu pot sa ma gandesc ce e in sufletul tau, saraca de tine... Lasa ca o sa treaca. Copilasii se obisnuies f. repede cu orice...
Ti-am raspuns la subiectul care l-ai postat.
Rayu - ce interesant ce povestesti tu de la gradi la care merge Amelie... Multumim de informatii. E bine ca mai treci pe la noi si ne mai povestesti.
Codruta - toate bune? Oare ai nascut???
codritu spune:
Salutare!
Simo, Laura, nu am nascut inca, desi am inceput sa ma gandesc cum va fi. Deocamdata ii monitorizez miscarile, in continuare mi se pare ca se misca destul de putin. Oare cat ar trebui sa miste intr-o ora sau cum se calculeaza pentru a se considera normal? Ma cam streseaza ca nu se misca ca inainte.
Nedda, te inteleg perfect. Tudor a plans cam o luna si dimineata cand il lasam si dupaamaiza cand il scoteam, dar fiecare copil e diferit, poate Lara se obisnuieste mai repede. Tudor si acuma plange daca il duc eu, poate ne simt ca ii lasam cu inima stransa, dar ce poti sa faci ca ti se rupe sufletul. L-am dus si eu ieri, dar dupa o ora iar m-a sunat dierctoarea ca au ceva boala contagioasa la o alta grupa si ca e datoria ei sa anunte mamicile gravide. Am sunat medicul si mi-a spus sa il iau acasa asa ca iar sta acasa. Pe aici sunt tot felul de boli de care eu nu am auzit nici o data, asta de exemplu nu e grava la copii, dar nu este indicat sa intru eu in contact cu ea.
Rayuela, e buna ideea cu filmatul, aici are camere de filmat in toate grupele in cazul in care sunt probleme sa poata avea dovezi, dar nu iti da caseta.
Soleil, ce mare si frumoasa s-a facut Tiana! Si eu as vrea o papusica blonda cu ochi albastri, vom vedea ce a iesit.
Azi i-am luat pat la Tudor, o sa il avem in 2 saptamani ca nu il aveau in stoc, sa vedem daca va vrea sa se mute din patut. Voi i-ati mutat din patuturi?
Tudorel
bebe2004 spune:
Buna dimineata> Toate bune si frumoase? Eu nu mai pot de cald, dar ma paste si o raceala cred de la AC.
La multi ani celor cu numele de Petre si Pavel.
Nedda, eu nu stiu ce sa-ti spun in leg cu gradinitele. Nu am trecut inca prin asta, dar sunt convinsa ca nu are ce sa-i faca rau fetei. Multi copii reactioneaza asa si te cred ca ti-e tare greu.
Stiti ca noi nu facem inca la olita, dar suntem pe drumul cel bun parca. Soacra mea i-a luat la Breaza o olita noua (avea si acolo una cu forma de broasca) si e una din aceea clasica de care aveam noi cand eram mici. Si cica ii place foarte mult noua olita si a cerut ieri la ea de cateva ori. Poate o sa ne laudam si noi in curand cu ceva. mai vedem.
Va pup.
Andreea, mami lui Alexandru (26 apr 2004)
noi