Copilasi martie-aprilie 2004 (79)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebe2004 spune:

Buna dimineata. Sa aveti o sapt excelenta. Eu m-am intors aseara de la Breaza unde am lasat copilul. O sa-mi fie greu fara el 2 sapt, dar e bine pt el sa ia putin aer curat. Ce mari s-au facut copiii nostri, de am inceput sa-i lasam la tara/munte cu bunicii.
Am emotii pt sora mea care a inceput bacul. Sper sa fie bine.
Incerc azi, cel tarziu maine sa ma intalnesc cu Malina care e la mare.
Va pup.
P.S. Eu n-am inteles de ce au mai scazut stelutele. care a fost logica, ca suntem in aceeasi ierarhie, nu? Adica a scazut la fel pt toata lumea. Nu cred ca asta era problema ridicata pe DC. Mai bine le anula de tot. Dau si eu cu parerea aici.

Andreea, mami lui Alexandru (26 apr 2004)
noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nedda spune:

Simo, chiar asa ma gandeam si eu: macar pentru Mia si pentru Lucas va fi mai usor la gradinita fiindca se vor avea unul pe celalalt. Pentru voi, parintii, va fi tot greu. :)
Da, din toamna incep sa-mi caut si de lucru si o sa ma inscriu si la cursuri. M-asteapta viata grea. :)

Codruta, multumesc! Deja tremur la gandul ca azi trebuie iar s-o las pe Lara plangand la gradinita. Am de gand totusi sa nu stau cu ea tot timpul, sa o las singura cu educatoarele si cu copiii. Sa vedem cat rezist sa stau pe-afara.
Daca as fi in locul tau, cred ca l-as mai duce pe Tudor la gradinita. De fapt tu stii mai bine dar poate ca e mai bine ca el sa-si continue programul lui si sa mearga la gradi in fiecare zi fiindca si-asa il asteapta in curand o schimbare mare acasa: bebelusul. Probabil ca va fi dat peste cap de aparitia surioarei si daca incepi atunci sa-l duci la gradinita se va simti exclus si abandonat.
Daca il duci la gradinita acum macar reduci numarul de schimbari in viata si programul lui. Zic si eu...

Laura, sunt convinsa ca o sa te descurci tu cu toate. Iti vei da examenul de expert contabil?
Sa ne zici ce face Daria pe la tara. Sunt convinsa ca o sa aiba 'de lucru' si nu o sa se plictiseasca. :)

Elena, ce mult a crescut Amelie!
Imi pare rau ca nu postezi mai des aici, pe topicul nostru. Eu nu ti-as ura concediu placut chiar de-acum, in speranta ca o sa te mai 'vedem' pe-aici inainte de a pleca in Ro. :)

Andreea, succes surorii tale!!

Daniela

Iubirea mea - LARA - 7 aprilie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SimoV spune:

Daniela, sper din suflet ca azi a decurs mai despartira ta de Lara la gradi... Sa ne scrii cum a fost. Saracuta de ea si saraca de tine...

Laura, o sa treaca luna si pe urma o s-o ai pe Daria iar langa tine. Spor la treaba daca esti asa ocupata acum.

Codruta, si eu zic ca ar fi bine sa il duci la gradi daca planuiesti sa-l duci in continuare. Sunt de aceeasi parare ca si Daniela - daca il duci din nou doar dupa ce se naste bebe, se va simti dat la o parte (ceea ce se va intampla oricum intr-o anumita masura - este normal pt. orice fratior/ surioara mai mare sa se simta putin neglijat/ neglijata cand apare un bebe nou in familie. Dar daca il duci numai atunci, cred ca se simte si mai dat la o parte... Asta e parerea mea.

Rayu - Amelie este o papusa! SI ce mare e! Pare atat de matura in pozele astea. Multumim de poze.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Salutica!
Imi iertati absenta dar va garantez ca e motivata...am foarte mult de lucru si acasa n-am timp de net, adica as avea seara dar pic ca erou ...week-end-ul asta am fost si noi la tara si am cateva pozici
nu pot sa ma duc la culcare inainte de a-mi cere mii de scuze de la Mickyyy si Simo ca nu le-am felicitat atunci cand a fost momentul, dar stiu ca ele ma ierta

Daria sa cresti mare, sanatoasa, sa-ti iubesti sora si sa-ti asculti parintii!

Simo, multi ani fericiti si de acum incolo

Andreea, parca si voi ati facut cativa ani de la casnicie...sper ca am retinut bine...daca da atunic si voua si multa dragoste si fericire!

ce fetitz frumos am vazut! Ce noruta superba am Pupe mama pe ea! Abia astept sa o vad!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

Buna, dragele mele; sper ca la ora asta aveti un somn linistit, ca eu...bantui pe net.

Elena, ce mare domnisoara ai! Vorba Simonei, pare asa matura in poze! Si ce prietena are! E tare frumoasa Amelie! Sa vii mai des sa ne pove despre ea si sa ne arati poze! Pe cand preconizati concediul in Ro?

Clau, l-am vazut si pe Raul; Doamne ce mare s-a facut si el! E tare frumusel; e ca o fetita! Ce frumos e la voi la tara; f mult verde; cred ca Raul e tare incantat de zona, nu?

Laura sa ai mult spor la treaba si la invatat. Dar planuri de bebe2 nu se intrevad?

Codruta si eu cred ca e mai bine sa il duci pe Tudor la gradinita ca sa se obisnuiasca; iar dupa ce vei naste iti va fii mai usor; tu vei avea ajutor dupa nastere??? Sper ca da!

Daniela, abia astept sa ne povetesti despre evolutia voastra de la gradi!

Andreea, succes la bac pt surioara ta! Ce fain ca aveti bunicii tocmai la munte! Acolo da aer curat! Sa transmiti salutari Malinei si din partea noastra; sa aveti o intalnire placuta!

la toata lumea! (mai ales la copilasi!)

Mariana, Stefan (20.04.2004) si Simon (30.08.2005)

1 , 2 si 3
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SimoV spune:

Clau, vai cat e de frumos Raul! Ce trasaturi perfecte are! Ce nasuc!!!! Super!
Sper ca nu mai esti asa ocupata la servici.
Multumesc de urari :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codritu spune:

Nedda, cum a fost azi la gradi?
Clau, ce baiat frumos ai, si ce frumos e la voi la tara asa cum zice si Mariana.
Maine il duc si eu pe Tudor la gradi sa vedem cum reactioneaza, precis va plange. Mi-e tare mila de el de acuma. Stiu ca ii va fi putin greu la inceput dupa ce vine bebe, incerc sa il pregatesc, dar nu stiu cat de mult intelege si constientizeaza. Acum ii caut patut, voi i-ati mutat din patuturile de bebei?

Tudorel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Neata!
Multumesc mult! TOti sunt niste scumpi
Intradevar e frumos, dar culmea ca nu ne dam seama decat dupa ce vedem pozele Altfel parca e normal sa fie asa
Ce sa va zic de Raulica? e din ce in ce mai dulce, toata ziua vorbeste...vorbeste perfect, doar cand se prosteste le poceste Avem prieten imaginar si oriunde mergem il luam cu noi Sper sa scapam repede de el
Parca s-a mai cumintit, nu mai e chiar asa de bataus
Offfffff vine sefu...mai viu io :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

Buna dimineata!

Vin in mare graba sa va urez o zi minunata!

Ps. Clau, si Stefan are prieten imaginar

Mariana, Stefan (20.04.2004) si Simon (30.08.2005)

1 , 2 si 3
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebe2004 spune:

Buna. Ce dragut e, Clau. Sa-i mananc ochisorii aia frumosi.
Eu m-am intalnit aseara cu Malina, sotul ei si danut. Asa copil cuminte eu n-am mai vazut. au zis ca mai vin si in aug si atunci o sa fim si noi in formatie completa, adica eu cu Alexandru. Azi mi-am luat lucrurile de plaja la mine si daca e soare, ma duc cu ei la plaja dupa serv. Sunt tare draguti.
Cum mai e cu gradinitele? Sa ne tineti la curent fetelor. eu nu cred ca o sa-l dau de la toamna, ca mi-e mila de el sa-l trezesc dimineata si sa-l duc pe frig la gradi. O sa aiba toata viata timp sa se trezeasca dimineata. Macar are cine sa stea cu el.
De maine o sa raman singura in birou, fetele pleaca in concediu. Sper sa mai am timp si de DC.
va pup.

Andreea, mami lui Alexandru (26 apr 2004)
noi

Mergi la inceput