Copilasi martie-aprilie 2004 (79)
Raspunsuri - Pagina 18
bebe2004 spune:
La multi ani Simona. Sa fiti la fel de fericiti in continuare.
La multi ani Daria! Sa fii sanatoasa si sa ai o copilarie fericita.
Va pup.
Andreea, mami lui Alexandru (26 apr 2004)
noi
LauraFlo spune:
Buna ziua !
Simona, multi ani fericiti sa traiti ! Sa va iubiti ca in prima zi si chiar mai mult !
Mickyyy, sa-ti traisca fat ! Sa creasca mare, sa aiba noroc si multa sanatate ! LA MULTI ANI Daria !
Mariana, bine ai revenit printre noi ! E greu fara cavaleri acasa, dar sunt sigura ca le tare bine cu bunicii in Maramures ! Si apoi zilele trec tare repede !
Hana, felicitari pentru permis ! Mi-e asa de dor de Vladut, poate reusim sa ne intalnim. Succes la examen !
Andreea, sa ne povestesti daca te intalnesti cu Malina.
bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004
Mickyyy spune:
Multumim frumos de urari 
!
Simo
, cat mai multi ani la fel de fericiti de acum incolo!
N-am apucat sa citesc mare lucru, promit ca recuperez mai spre seara, sau daca nu azi, cu siguranta maine!
Pupici si-o zi excelenta tuturor!
Mickyyy si cele 2 fete cucuiete:
Malina Ioana (31.03.2004)
Daria Maria (22.06.2005)
Album Malina & www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34545" target="_blank">Povestea nasterii
Nedda spune:
Simona, la multi ani frumosi si fericiti si de acum inainte!
Petreceti pe undeva?
Daniela
Iubirea mea - LARA - 7 aprilie 2004
SimoV spune:
Micky- LA MULTI ANI pt. Daria! Sa fie sanatoasa si sa va aduca multe bucurii si de acum incolo!!
Fetelor, multumim frumos de urari!
Daniela, sarbatorim sambata - o sa iesim undeva la un restaurant. Ieri nu am avut timp. El mi-a adus cadou si flori, desi ne inteleseseram ca ramane pe sambata - eu inca nu i-am luat... si nu stiu ce sa-i iau...grrrr....
mariana tache spune:
DARIA 
Sa fii sanatoasa si fericita alaturi de surioara si parintii tai!
Mickyyy, sa-ti traiasca printzesa, sa-ti aduca numai bucurii! Ati facut chef?
Simona, draga mea, sa va ajute D-zeu ca si peste 50 ani sa ne spui lucruri la fel de frumoase despre sotul tau si despre casnicia voastra! Sa fiti sanatosi si sa va bucurati impreuna de copilasii vostrii minunati!
Fetelor, multumesc pt gandul vostru bun.
Vreau sa va zic ca ai mei flacai nu-mi duc dorul deloc
; de Stefan nu ma mir, ca el e innebunit dupa bunicu`, masina lui bunicu` pe care deja o conduce (jur!), dupa faptul ca e non stop afara, dupa Codruta (o verisoara de acolo), dupa gaini, vaci, porci, tractor, cai etc etc; dar ma mir de Simon, ca el mereu s-a aratat mai atasat de mine decat Stefan. Si chiar imi faceam griji ca va suferi. Dar....nici urma de dor pt mami! Se distreaza si el la maxim. De ex, azi l-au luat in casa la 21.30 tocmai dintre pietre, cu mare scandal. Flacaul e tinut toata ziua fara pampers (isi aeriseste putzulica
), se da in leagan etc.
Legat de pampersul de afara: fetelor, nu mai stati pe ganduri! Acum e momentul potrivit, ca e vara si cald; nu face nimic ca se scapa pe ei; se intampla de cateva ori si gata; dar daca veti fii vigilente nu se va intampla deloc; el il puneam pe Stefan destul de des sa faca si treptat am tot amanat momentul pishului, pana mi-am dat seama ca Stefan cere daca vrea. E tare bine fara pampers, mai ales pe caldura asta! Va doresc succes!
Si daca tot vorbim de pampers, am si eu o intrebare: cand incepem sa ne luptam cu pampersul de noapte???
pt toata trupa!
Mariana,
Stefan (20.04.2004) si
Simon (30.08.2005)
1 , 2 si 3 
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
SimoV spune:
Mariana, ma bucur ca flacaii se simt asa bine la bunici! Bravo lor! Acum trebuie si tu sa te tii tare!
Multumesc de urari - asa sper si eu sa fim la fel de fericiti si peste 50 de ani... :) Si de fapt doresc la toata lumea asa casnicie...
Sa stii ca o sa ma incumet in curand sa ii duc la parc fara pampers. Acasa si in curte la noi numai fara pampers suntem. Legat de ala de noapte... hmm.. nu stiu, eu cred ca trebuie sa ne dea ei semnalul, in sensul ca sa nu mai faca pisu noaptea, deci sa se trezeasca cu pampersul uscat de cateva ori. Ce facea mama mea cu nepotelul - il trezea pe la jumatatea noptii si il punea sa faca... Facea copilul, se culca la loc si gata... nu stiu cum o fi bine...
codritu spune:
Mickyy, La multi anisori lui Daria, sa fie sanatoasa si cuminte si sa va aduca numai bucurii.
Simona, asa cum zice Mariana, sa va bucurati de ani la fel de frumosi de acum in colo.
Mariana, ti-am mai zis esti o mama eroina dupa mine ca poti sa-i lasi la bunici, probabil ca daca as fi in tara l-as lasa si eu ca sigur le e bine cu bunicii, sunt iubiti, rasfatati si foarte liberi. O sa vine bronzati acasa si cu o multime de povesti.
Felicitari tuturor ca ati scapat de pampers, probabil noi suntem ultimii care inca nu ne cerem. Il las si eu fara pampers, dar nu se cere, daca il scapa face pe el si spune dupa aceea. La olita cateodata face cateodata nu, oricum cand face e tare mandru. Eu azi am fost la control si m-a cam speriat doctorita ca i-am spus ca nu mai misca asa de tare ca si saptamana trecuta si nu mai loveste cu aceeasi putere. M-a trimis la spital ca a zis ca ma interneaza, dar acolo m-au monitorizat putin si m-au trimis acasa ca cica totul e ok, acum sunt cam stresata. In mos normal ar trebui sa nasc prin 10-14 iulie, dar cu antecedentele mele cu Tudor, care a fost prematur, e posibil orice. La nume m-am gandit la mai multe, dar nu m-am hotarat pe unul anume, imi place Mara, Miruna, Alexandra, Petra. Daca mai aveti idei lista e deschisa.
Va pup.
Tudorel
bebe2004 spune:
Buna dimineata. Noi plecam azi la Breaza la strabunici. O sa-l las si eu acolo cu socri mei 2 sapt. O sa-mi fie greu ca n-am mai stat asa de mult despartiti, dar acum poate o sa ma odihnesc si eu (psihic mai mult), o sa am timp sa fac niste lucruri prin casa si poate o sa dorm mai mult. Eu sunt convinsa ca o sa-i fie bine acolo la aer curat.
Codritu, sarcina usoara in continuare. Si noi suntem printre ultimii care inca fac in pampers. Mai toata ziua il las in chilotei sau chiar cu dansa goala, dar el face pe unde apuca. La olita face dupa ce se trezeste daca il punem noi, altfel cere foarte rar.
noi
bebe2004 spune:
Am uitat sa va intreb: noi nu mai schimbam subiectul? Vrea cineva sa se incumete?
noi