Copilasi martie-aprilie 2004 (79)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Andreea, s-au schimbat regulile pe forum. Acum se schimba subiectul la 20 de pagini, deci m-ai avem.
Si Daria pleaca duminica la tara la ai mei, dar pentru o perioada mai mare: o luna si ceva. Asa am hotarat deocamdata, dar nu cred ca voi rezista atat de mult fara ea.
Codruta, sper ca esti bine. Nu te speria, tu stii cel mai bine cum te simti. Mie imi plac Mara si Petra. Suna feminin dar si foarte puternic.
Ce sot atent ai Simona ! Sunt sigura ca vei gasi cadoul perfect !

Am vazut ca si tu Nedda ai citit subiectul despre forumul nostru....Eu n-am avut curaj sa-mi exprim pararea...Greu ...

bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Mariana, noi am renuntat la pampers brusc. S-a dus la scoala la mama, si acolo a aflat ca ei nu au pampers...si gata am renuntat la ei si noaptea si ziua...Ziua am avut cateva accidente, dar noaptea nici unul. S-a trezit , m-a trezit, am facut si apoi inapoi la somn.
Trebuie gasita o motivatie, doar atat.

bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

Neata si de la noi.

Multumim frumos de urari!
De data asta am fost harnicuta si-am reusit sa pun cateva poze noi, cateva sunt de aseara si restul de saptamana asta.
Aseara n-am facut nimic special, am cumparat un tort, au venit nepotei bonei pe la noi si s-au jucat pe-acolo o vreme. Cheful cu turta si mot il facem dupa ce ne mutam la casa noua.

Mickyyy si cele 2 fete cucuiete: Malina Ioana (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34545" target="_blank">31.03.2004) Daria Maria (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58164" target="_blank">22.06.2005)

Mergi la inceput

Am uitat sa ne laudam , adica io sa ma laud, ca am reusit aseara sa-mi cumpar cantar....dupa 10 zile de cura am reusit spectaculoasa performanta de-a da 5kg jos!! Simteam eu hainele largi, dar nu credeam ca s-au dus atat de multe kilograme

Mickyyy si cele 2 fete cucuiete: Malina Ioana (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34545" target="_blank">31.03.2004) Daria Maria (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58164" target="_blank">22.06.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vladhana spune:

Daniela,multumesc pentru sfaturi! De toalete publice nici nu se pune problema,sunt cateva,dar daca intri in ele mori asfixiat.Am rezolvat ieri problema,tati a incercat de vreo doua ori sa-l invete sa faca pis ca barbatii,dar pana la urma tot mama a rezolvat problema,pentru ca el e invatat cu pozitia de pe olita,asa ca l-am asezat pe bratele mele ca pe olita si a facut imediat.Era asa de bucuros! Azi am fost la plaja si am repetat figura tot in natura.Oare am scapat deja de pampers? Noi a prins foarte repede pentru ca l-am laudat la toata lumea(daca tati nu era acasa il sunam sa ne laudam )si chiar daca au mai fost accidente nu l-am certat.Asa ca lui i-a intrat in cap doar ca il laudam cand face si s-a straduit sa faca cat mai des la olita.N-am avut exemple ca sa ne ajute,poate doar sa ne faca rau.A stat o saptamana cu verisoara lui care are aproape 3 ani si care inca nu face la olita si cand s-a intors tipa si cand vedea olita pentru ca asa facea ea.Dar l-am luat usor si intr-o saptamana deja de anunta cand face.Sunt o norocoasa,am un copil bun!
La multi ani Daria! Sa fii sanatoasa si norocoasa!
Laura,nu promit nimic.Si eu vreau sa ne intalnim,dar mai intai sa ma linistesc un pic,sa o ia si viata mea pe un fagas normal(poate ma vede D-zeu!)si dupa aceea vorbim.In ultima vreme chiar am fost ocupata,nu m-am mai intalnit cu f.multi prieteni si primesc reclamatii dar tu sper sa ma intelegi.Iti dai seama ce greu e sa-ti gasesti un job bun si sa ai grija si de familie.
Codruta,eu daca as fi avut fetita i-as fi pus numele Miruna Maria.Am vazut ca Miruna era pe lista ta,poate...
Si daca Mickyyy se lauda cu kg date jos,felicitari!!!,ma laud si eu ca am ajuns la 58.Din pacate nu am mai avut timp sa ajung la sala si eu tot nu sunt multumita.
Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nedda spune:

Fetelor, ieri mi-am dus puiul la gradinita. Ooff! Toate bune pana cand am iesit din clasa. A inceput sa planga si n-a tacut pana cand am revenit desi o pregatisem si ii spusesem ca mama pleaca putin. Altfel, a fost cuminte si chiar a participat la activitatile lor. Apoi, pe drum spre casa am intrebat-o daca i-a placut la gradinita si daca mai vrea sa mearga. A spus ca da, insa daca eu mai plec, ea merge cu mine. :) Mi-a spus: "Lali (asa isi zice ea)-merge-mama! Copii-teacher-apta (asteapta)-Lali!"

Simona draga, sunt sigura ca o sa gasesti cadoul perfect. Petrecere frumoasa sambata!

Hana, of, am uitat de toaletele publice din Ro. Dupa ce ca nu-s prea multe, nici curate nu sunt. Sper sa va descurcati voi cumva.

Codruta, si mie imi plac Mara si Petra. Cred ca daca tii cont de pronuntia in engleza, Mara e mai simplu si suna mai bine. Mie Miruna nu-mi place. Combinatia asta de sunete "m"-"r"-"u" e prea tare pentru urechile mele. Nu stiu de ce ma face sa ma gandesc ca la un spatiu inchis si intunecat. :) Cred ca din cauza sunetelor tari si lipsa celor care aduc muzicalitate. Dar te rog sa nu iei in seama ce spun eu. Oricum, sunt convinsa ca tu vei alege cel mai frumos si potrivit nume pentru fetitul tau scump.

Laura, eh, am dat si eu doar jumatate din "cei 2 centi ai mei" la discutia aia, ca de mai mult n-am nici timp si nici chef.

Daniela

Iubirea mea - LARA - 7 aprilie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

Saliu!

Fetelor (Laura, Daniela) despre ce topic interesant discutati? Incerc sa-l caut; oare pe la generale?

Codruta, nu mai ai mult pana la nastere; sunt convinsa ca totul va fi bine pana atunci! Si mie imi place tot Mara si Petra Cand alegi, vezi sa se potriveasca si cu numele de fam. Numele meu preferat pe fetite este Maria. Imi place la nebunie. Si imi mai place f mult Stanca. SA ne zici repede ce ai ales.

Mickyyy, Hana, felicitari pt kg pierdute!

Micyyy, dar ce dieta tii? Am vazut pozele; ce mortala rochita are Daria! Is totale fetele impreuna, cum se joaca! M-am uitat la poze de vreo 3 ori. Si ce seamana gagicile! Mi se par identice!

Legat de pampersul de noapte: maica-mea imi comunica kkk ca de cand Stefan e in MM (3 zile) nu a mai facut pishu in pampers, noaptea (ziua nu mai avem deloc, de mult timp). O fi un semn? O fi momentul? Mie mi-e frica sa-l trezesc pe Stefan noaptea pe motiv de urlete; pe asta, daca-l deranjez il apuca crizele de urlat (am incercat).

si somn usor!

Mariana, Stefan (20.04.2004) si Simon (30.08.2005)

1 , 2 si 3
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

mariana, la generale se discuta despre forumul nostru!
Poate ai remarcat deja, au disparut stelute, au aparut butoane noi (raporteaza la moderator) si am impresia ca nu mai merge nici scrisul colorat (aici e posibil sa ma insel, dar mie mai devreme nu mi l-a luat, desi imi mai joaca feste calculatorul).
Cat despre dieta, am tinut regimul discociat, 3 zile doar carne, 3 zile legume si fructe si 3 branzeturi. e undeva pe la femina intim. la mine a dat super rezultate, desi cred ca orice regim as fi tinut, dadea rezultate, pentru ca aveam prea multe kg peste greutatea medie de dupa nastere (la care am reveni acum, adica in jur de 71kg). Dar vreau sa mai tin o tura de regim poate scad sub 70!
Si multumim de complimente!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codritu spune:

Am incercat sa intru aseara si nu mi-a mers situl.
Mickyy, am vazut pozele, ai doua fete cucuiete, n-am cuvinte. Sa fie sanatoase. Cred ca le place sa se joace impreuna.
Nedda, bafta la gradi. O lasi toata ziua sau o jumate de zi? Oricum pentru inceput cred ca va plange pentru ca e obisnuita sa mearga peste tot cu tine sa nu fie singura. E greu si pentru noi si pentru ei pana se obisnuiesc.
Mariana, cum e fara puiuti, te-ai mai obisnuit? Incerc si eu sa potrivesc numele cu cel de familie, am mai renuntat la unele care nu se potriveau. Sotului meu i-ar fi placut Patricia, dar nu merge, ne mai placea Francesca, dar iar nu merge.
Mara si Petra imi plac si mie, intr-o zi zic gata Mara, a doua zi ma razgandesc si o aleg pe Petra, pana la urma cred ca dupa ce o sa o vad ma hotarasc ce i se potriveste. In ultima vreme toate fetitele care le intalnesc sunt Mara, banuiesc ca e la moda acum. Petra inca nu am intalnit. Ma mai gandesc oricum, lista e deschisa.
Va pup

Tudorel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codritu spune:

Mickyy, acum am observat si eu ca au mai taiat din stelute. Am ajuns iar junioara, ce sa fac daca sunt lenesa la scris.

Tudorel

Mergi la inceput