Copilasi martie-aprilie 2004 (79)
Raspunsuri - Pagina 16
LauraFlo spune:
Clau nu am m-ai vb cu Hana de mult...Era foarte ocupata.
Nedda ma bucur ca ti-au placut pozele. Succes la gradinita.
Simona ma bucur ca va distrati. Cum e oceanul ? Asa cum se vede in filme ?![]()
Mickyy sa fie intr-un ceas bun ! Nu iti m-ai face atatea ganduri negre. O sa fie bine !
bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004
Nedda spune:
Da, Simo, Lara va merge la gradinita aceea care mi-a placut mie mult. Asa m-am bucurat ca ne-au sunat si ne-au zis ca au un loc acum, la sfarsitul lunii iunie, desi noi o inscrisesem pentru august.
Cu somnul peste zi o sa vedem ce-o sa facem. Poate o conving educatoarele la gradinita sa doarma.
Daniela
Iubirea mea - LARA - 7 aprilie 2004
Nedda spune:
Laura, multumesc! Sper ca Lara sa se obsinuiasca usor cu copiii si sa n-avem probleme.
Daniela
alona spune:
Salutare!Va mai amintiti de noi? Va citesc destul de des dar nu am chef de scris pur si simplu.Eu astept sa vina Vlad cu bunica peste aproximativ o luna, dupa care o sa imi caut un job ca m-am saturat de stat acasa, o ioau razna.Thea e o zgubilitica si o rea din cale afara, urla , tipa de numa daca nu fac ce vrea ea, o ignor cit pot dar mai si cedez ca sint tare sensibila la plinsetele ei, asa am fost si cu Vlad (mare greseala), sper sa o mai imblinzeasca bunica cit o sa fiu eu la servici.Am inceput si noi sa mai facem la olita dar doar pishu deocamdata, la caca nu se cere face doar cind are pampers pe ea, sau pe unde apuca daca nu are pampers.O sa incerc sa pun citeva poze.
Va pup pe voi si pe copilasi.
Poze
http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=551510542&security=sTZtrV
LauraFlo spune:
Anca, ce bine ca avem vesti despre voi ! Succes cu serviciul ! Cred ca abia astepti sa-l vezi pe Vlad ! Am vazut pozele, sunt foarte frumoase, tu parca ai m-ai slabit, iar printesa ta a crescut !
bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004
Mickyyy spune:
Neata si de la noi.
alona, bine-ai revenit, dragutica foc domnisoara ta 
!!
Nedda, felicitari si succes cu gradinita. Si pe mine ma bate gandul s-o dau din toamna la program scurt, sa se obisnuiasca si ea cu colectivitatea si copii, problema e ca la gradinitele de stat e full iar la alea particulare costa de te usuca.
Noi progresam cu apartamentul, in sfarsit a inceput sa se vada ceva. Azi am cumparat si primele materiale, iar mesterii par ok, sunt tineri, fara vicii aparente (ma rog, asta-i impresia, nu par genul sa traga la masea si nici sa traga chiulu), dar e prea scurt timpul sa pot fi sigura ca e adevarat 100%.
Si m-a apucat melancolia....anul trecut pe vremea asta eram cu un burtoi cat casa dupa mine si tot asteptam sa se intample minunea....care s-a si intamplat...2 zile mai tarziu....dupa o asteptare de aproape 42 de saptamani!! Azi minunea e o zgubilitica mica, care alearga prin toata casa, face un taraboi infernal cand Malina nu-i da jucaria pe care i se pune pata, vorbeste-n legea ei, te cearta daca nu-i dai atentie, manaca doar cand are chef, mai ceva ca o pasarica (mai mult ciuguleste decat mananca), in schimb e foarte rea de foame....chiar si 2 imbucaturi daca vrea, trebuie sa i le dai in momentul cand i s-a pus ei pata, altfel face un scandal.......
Doamne ce repede trece timpul............
Mickyyy si cele 2 fete cucuiete:
Malina Ioana (31.03.2004)
Daria Maria (22.06.2005)
Album Malina & www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34545" target="_blank">Povestea nasterii
bebe2004 spune:
Buna. Ceva pregatiri in familie pt 22 iun?
Andreea, mami lui Alexandru (26 apr 2004)
noi
malina_mircu spune:
pupici la toata lumea. sa fiti sanatosi si sa ne auzim cu bine.
noi plecam mai devreme ca am avut o surpriza neplacuta: Danutz are rosu in gat, 39 de grade
. Asta dupa ce ieri a fost ok, azi noapte adormit ff bine. Sper ca in 5 zile ii trece si mergem fara evenimente la mare.
Anca sigur ca ne aducem aminte de tine, am vazut pozele cu blondina. Are un par superb ca intotdeauna 

. Retin eu bine ca Vlad a fsot la scoala in Romania? cum a fost?
Miky
sanatate si la multi ani Dariei 
Bafta multa cu apartamantul. sa fie meseriasii super buni si seriosi.
Daniela super ca ati gasit la gradinita la care ati vrut.
Andreea poti sa-l mai lasi cu fundul gol pe afara, daca face pe el nu va fi de loc incantat si a doua oara va incerca sa nu mai faca.
pupici 
Malina si
Danutz (5 aprilie 2004)
Mickyyy spune:
malina, multumim de urari, si concediu placut
Andreea, nimic special, probabil un mic cadou, un tort, si-atat! Doar noi 4 acasa, chefuri si moturi si alte distractii dupa ce terminam de amenajat apartamentul, pana atunci stam cuminti in banca noastra!
Mickyyy si cele 2 fete cucuiete:
Malina Ioana (31.03.2004)
Daria Maria (22.06.2005)
Album Malina & www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34545" target="_blank">Povestea nasterii
Nedda spune:
Malina, sanatate multa lui Danut. Sper sa ii treaca repede. Imi pare rau ca fiind asa sensibil are de tras cu gatul tocmai vara.
Tu ziceai ca mergeti in concediu curand? Il luati si pe Danut cu voi?
Micky, multumesc! Mergem saptamana asta pentru cateva ore sa-i cunoastem pe copilasii din grupa unde va fi Lara si pe educatoarele lor. Nici nu credeam ca o sa am asa mari emotii dar asta va fi o schimbare mare si pentru Lara si pentru mine. :) Si se intampla totul cu o viteza uluitoare (...cum bine ai constatat si tu cand te uiti ce mare e Daria!:))
Daniela