Bebelusi de sept - oct 2005 (116)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Caterinuta spune:

Bun venit Alexuta!
Ai o printesa frumusica foc.
Trebuie sa ma laud: astazi am facut prima data paine in casa si mi-a iesit foarte buna. Sunt tare mandra de mine.
Maya cum prinde paine pe masa baga repede in gurita si plange si riposteaza daca indraznesc sa o iau. De acum poate ciuguli vrabiuta ca e paine facuta de mama.
Si nu va mai spun ce miros am fact in casa, parca eram in varf de munte nu in varf de bloc.
Duminica frumoasa!
La multi ani Elenelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Bau!

Hai ca am terminat cu munca si am ajuns acasa intre timp.

Marinela, mersi frumos pt suportul moral.

Dana_ch, mersi pt incurajari, .

Dory, am citit si eu articolul acela, e cumplit de nedrepte sa se intample asa ceva, mai ales ca putea fi evitat. Sa speram ca se vor strange gestui bani pt tratamentul fetitei.

Irina, ce bine ca doarme Vladut asa de mult in timpul zilei. E haios foc in pantaloni scurti.
Si mie-mi place sa-l tin pe Victor fara ciorapei, e asa de simpatic cum misca tot timpul din degetele de la picioare...

Meme, esti mai harnicuta decat o albinuta, nu s-ar spune ca ai un bebe mic afara si unul inauntru, ai grija sa nu te obosesti.

cam atat am citit din urma, mai revin, pupici la fete,

Anto siVictor (8 octombrie 2005)

Mergi la inceput

Mifloricico, am si eu o intrebare, unde ai comandat tortul acela frumos pe care l-am admirat mai de mult in pozele tale?

mersic, pupici

Mergi la inceput

Am uitat ce era mai important:

LA MULTI ANI, bebicilor si mamicilor cu numele Elena si/sau Constantin, multa sanatate si petrecere frumoasa.

La multi ani si bebicilor sarbatoriti azi, sanatate si jucarele frumoase.

pup, again,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana_ch spune:

La multi Ani! Elenelor si sarbatoritilor de azi

Poze cu Lucas

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by miflore
Anto, bafta la sofeala!!! Suntem de-o varsta, de fapt te-am luat!
Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mifloricico, mersi frumos, si eu la tine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

radu nu prea stie de caciulitza. a purtat numai iarna, pe afara. practic, in casa, n-a purtat niciodata caciulitza...
eu cred ca putem lasa copiii fara nimic pe cap, oricum, eu sunt in trend si am adoptat parerea conform careia copilul trebuie imbracat asa cum te imbraci tu, nu mai gros, nu mai subtire. sunt f de acord, mai ales ca vad ca a fost bine, n-a racit decat f putin acum o sapt (cand tac-su era cobza, cu febra si toate cele). deci la noi functioneaza sa-l tin mai dezbracat, nu se intampla nimic grav.
acum in casa il cam tin doar in body, eventual un pantalonas scurt si la picioarele goale (ca sosetele oricum le scoate). doarme in body, in sacul de dormit.
m-am aprovizionat de curand cu shapcutza de panza si bandane, incep sa le folosesc. dar simt ca lui cel mai bine ii e cand il las in capul gol.

cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxi23 spune:

Mie imi e teama sa nu ii pun sepcuta/baticut/bandana cand iesim...ca e ft mult soare...si sa nu faca doamne fere vreo insolatie...
Fetelor voi ce temperatura aveti in casa?
si cum ii tineti imbracati?
La mine in casa sunt vreo 24 de grade...l-am imbracat in body cu maneca scurta, o bluzita ft ft subtire si pantalonasi subtiri. si nu l-am mai invelit. Voi ce parere aveti?
Eu azi l-am scos afara in tricou...cu toate ca a batut vantul...dar era ft cald...
OANA_G nu cred ca ai curent in casa...si oricum acum e ft cald...eu zic sa nu ii mai dai caciula deloc. Nici dupa baita...ca asa se usuca si parul mai bine.

Urez si eu uturor Elenelor si Constantinilor sa aiba parte numai de fericire, implinire, noroc...tot ce va doriti!

POZE NOI si www.dropshots.com/roxi23" target="_blank"> Filme noi
DARIUS EDUARD(9.10.2005)
www.paidmail.ro/?ref=sorinel_ilie" target="_blank"> link interesant

Mergi la inceput

Bine ai venit in grupul nostru Alexuta, sa-ti traiasca fetita, e o papusica dulce si frumoasa foc, sa fiti santosi cu totii.

Hai la povesti,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

La multi ani tuturor Elenelor si Constantinilor!

PS: Miine recuperez capitolul asta, de la servici.

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput