Bebelusi de sept - oct 2005 (116)
Raspunsuri - Pagina 13

kristinutza spune:
la mutli ani elenelor!
si mama e elena si mergem la gratar. de parca ieri n-am fi fost tot la gratar... off, iar miros micii si fripturile si mananc covrigi...
raportez ca am una bucata de copil obraznic! de cateva zile a inceput sa faca mofturi la somn. el care dormea in 3 reprize pe zi cate o ora-doua, acum nu mai presteaza. il vad ca are ochii plini de somn, mici-mici, dar se chinuieste sa stea treaz. n-ar fi nicio problema, dar mai si plangeee. io n-am antrenament de genul asta, il puneam in pat si adormea singurel, se trezea razand, practic nu plangea ca n-avea de ce. vreau sa spun ca nici cu leganat, nici cu cantat nu vrea sa doarma! si e groaznic de obosit. pana la urma a adormit in carucior, uitandu-se in oglinda (ca taaare ii mai place sa se uite in oglinda; se uita si rade singur).
sper sa-i treaca faza asta, ca devine enervant.
cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze

roxi23 spune:
Miflore merci ca ne-ai admirat in poze. si eu v-am admirat in albumul comun. ..Pacat ca e data fata ta...ca altfel ii faceam curte cu fi-miu...ca tare frumoasa e!
Oana_G eu ii dau iaurt lui Darius de la 7 luni. Ii cumpar iaurt Campina, Monor etc..sau ii fac eu in casa. In ceea ce priveste caciulita...pai de ce sa ii pui caciulita? E frig in casa? eu nu ii pun lui darius nici dupa ce ii fac baie...
Kid si eu zic sa lasi fata in pace ca vrea sa ajunga fotomodel! Asta e moda acum mai, trase prin inel! E frumoasa foc fata ta!
ALEXUTA bine ai venit!
Eurovisionul-de kk scuzati expresia... Mie mi-a placut de Irlanda si Suedia...bine, nici nu m-am prea uitat... Cat despre castigatori nu pot spune decat beah...mie imi place rockul, chiar si heavy metal, dar aia de aseara dupa ce ca nu avea melodia lor decat 3 versuri, si alea erau cantate ca naiba...iar costumatia m-a dat gata... Al nostru s-a clasat bine zic eu pe locul 4...cu toate ca are voce, melodia n-a fost cine stie ce...cat despre prezenta scenica, vestimentatie etc...a lasat de dorit...asta e parerea mea.
POZE NOI si www.dropshots.com/roxi23" target="_blank"> Filme noi
DARIUS EDUARD(9.10.2005)
www.paidmail.ro/?ref=sorinel_ilie" target="_blank"> link interesant

Simona8004 spune:
buna dimineata,
mai fetelor, nici mie nu imi vine sa cred ca melodie a cistigat Eurovision-ul, nashpa rau. Pai daca asa ceva e muzica, sa avem bardon (sper ca nu am suparat pe nimeni, si sotu asculta rock, dar asta nu a fost nici cum de cistigat)
Oana_g si Mifloricico pentru ca ne-ati felicitat. Acum as vrea sa o filmez, dar nu am nici caseta nici baterie[XX(]
Noi afara mergem fara caciulita, am o bascuta de plaja si i-o dau pe aici ca sa nu o bata soarele in cap si fara ciorapei de mai bine de 3 saptamini.
Programul nostru de aomn e cam asa
La 7 dimineata trezirea
la 9.30 somn de o ora sau o ora si 30 min.,
la 15 somn din nou o ora
si la 20,30 somn pina la 7 dimineata, avem 2 treziri(una la 23-24 pt mincare si una pe la 4-5 dimineata)
Deci eu zic ca doarme bine, de fapt foarte bine.
Karmenutza, sanatate multa.
Simona, mama lu Maia(22.09.2005)

alexuta2005 spune:
Multumim pentru urari!
Eu inca ma mai chinui cu pozele astea la semnatura, sper sa-mi iasa!
La multi ani pentru toti sarbatoritii de astazi!
poze

Carmi spune:
Alexuta, bine ai venit ! Ai o fetita foarte frumoasa.
La multi ani bbilor sarbatoriti astazi !
Fabiano zice ´ma´, doar atat. Mai exersam, poate ma aud si eu strigata. Azi nu iesim afara, e frig si vant.
Carmi
Foto bebe Fabiano cel zambaretz (20.10.05) si www.dropshots.com/day.php?userid=98905&cdate=20060410&cimg=1" target="_blank">video

Hildegard spune:
Buna ziua,
Bun venit Alexuta 2005! Sa-ti traiasca Alexia Elena, ca e frumusica foc!
LA MULTI ANI ELENA. SA FI SANATOASA SI S-O ASCULTI PE MAMI!
Vreau sa va spun ca Stefan raspunde can il strig pe nume: Stefanut. Intotdeuna intoarce capul. L-am testat de n ori.
Azi a paptat pana acum tot. E foarte cuminte. Din supa i-am scos telina si ii place mai mult.
Asteptam dintisorii de sus.
In ceea ce priveste caciula de 3 zile io pun numai 1 h dupa baie dupa care o dau jos, ca doarme mai bine. El si-o trage singur de pe cap pentru ca il incomodeaza.
In casa am inceput sa-l las in body cu maneca lunga si pantaloni + soseste. Ii palce mai mult. Doarme mai bine la amiaza pentru ca e tare cald.
Veronica Szamcsek si bebe Stefan Peter (07.11.2005)
Poze cu Stefan Peter; Poze la 6 luni

b_irina_c spune:
Mai am un pic de citit dar nu am rabdare .
Tonnia daca iei 2 covorase iese unul maricel si cred ca nu aluneca asa tare. Oricum cand va patrula in 4 labe nu-i vor ajunge nici 4 covorase. Eu am un covor mare (o fosta mocheta mai groasa ). Oricum misuna si pe parchet, dar e relativ mica portinea aia.
Eu azi l-am lasat in maie prin casa. Ca e gras si moare de cald . Si la un mom dat si fara ciorapei.
Irina si Vladut (26.08.2005)
Poze

Oana_G spune:
Salutare! Salutare!
Ce faceti? Azi duminica, zi de lenevit. Va iese? Eu ecuperez la noapte.
Diplodocus, la inceput nu-mi faceam griji cu parul dar, venind caldura am vazut afara multi bebei cu par si incepui sa-mi pun intrebari. Bine ca m-ai linistit.
Irina, cum e cu pasii? Catinel, catinel, miine-poimiine vine dupa tine la bucatarie.
Karmenutza, cum e cu Cata? Mai bine ochisorii, nu? dar ce s-a intimplat de au aparut probleme?
Kid, eu cred ca-i de vina si caldura. Si mie mi-e teama ca a mea va minca mai nimic si ca va slabi. De 2 zile maninca doar laptic de mamic si cam 1 mar cu biscuit/zi - in 2 etape, asa ca, azi nu i-am mai facut supic ca ma saturai sa fac si ea sa nu pape si s-o arunc. Tine-ne la curent cu ce zice dr.
Alexuta, bine ai venit! LA MULTI ANI pentru Elena si sa-ti traiasca, sanatoasa si norocoasa. Ai o fetita super-frumusica.
Antoanela, nu mi-a venit ideea cu forumul.Voi tine cont data viitoare ca mi-a disparut cheful de facut, + ca plecam la mama si ne-a facut poale-n briu. dar voi merge la forum poate gasesc ceva ptr Andruta. Mersic!
Mary, mutam si tie ptr reteta. M-am uitat pe ea, e simpla(perfect). Cind voi face saratelele acea reteta am s-o folosesc.
Caterinuta, Roxi, de maine trec fata pe iaurt poate are mai mult succes decit supica.Voi folosi Campina (ca mie imi place iaurtul de la ei) ca de facut in casa ... n-am facut niciodata (nu stiu cum) desi laptele se mai strica prin frigider si-l arunc apoi si-as putea sa-l fol la iaurt. Cit despre caciulita, am sa incep s-o las fara chiar si noaptea (ca ziua o mai las) dar asa deodata sau treptat? In casa nu e frig da' este o mama cam fricoasa (eu) si nu vrea s-o traga curentul pe fata ei.
Acum va las si ma duc si eu linga fata sa ma odihnesc 1 pic desi ea tb sa se scoale ca doarme de ceva timp ...Da nu-i nimic, sa se scoale ca abia astept sa plec la mama ca ma asteapta poalele-n briu.
Va pup fetelor si multa sanatate bbilor vostri.Gata fug ca s-a sculat printesa.
Oana si Andra (21.10.2005)