Bebelusi de sept - oct 2005 (116)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Offf, mai Karmenutza, o sa te ajute Victor! Presupun ca ti-a dat ceva cu antibiotic pt ochi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karmenutza spune:

Da. Stiti cum am facut? Am pus cupilu' pe pat culcat, i-am intins mainile pe langa corp, m-am urcat pe el, mainile i le tineam cu picioarele mele. Cu o mana i-am tinut capul si cu cealalta i-am deschis okii si am turnat. Tinea strans de ei, nu voia sa-i deschida. Am picurat la codita dinspre nas si apoi am deschis pleoapele sa intre inauntru. Nasa lu' fii-miu asa il desfunda pe fii-su la nas cand era el mic . Deci, am reusit in pozitia calare pe cupil.

Catalina

Mergi la inceput

Nu, Tonnia, nu e cu antibiotic. Ophtamesone simplu. Ala cu antibiotic e ophtamesone - N. Tot din astea ii pun si in nas, de 3 ori pe zi. Dar dupa aseara si azi dimineata acuma vad ca i s-au mai limpezit okii. cred ca o sa scapam repede.

Catalina

Mergi la inceput

Si mi-a mai dat Sinupret din ala de care ti-a dat si tie, dupa care fii-mea se stramba de mama mama, cred ca e amar. Si Zyrtec picaturi, cate 5/zi.

Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns almy spune:

KARMENUTA, eu i-am pus Nettacin cand a avut Eleni puroi la ochi. Si statea, se vede ca n-o deranja prea tare. Probabil nu ustura. Iar dupa 3 zile n-a mai avut nimic.

Alma & Eleni Maria (26.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

neata!
La multi ani Elena-Noelia, Eleni-Maria, Eva-Elena .......vad ca nu avem nici un Costica si bineinteles la multi ani sarbatoritilor Maria-Mihaela, Ana Maria, Andra!!!!!!!!!!

Despre Eurovision ce sa zic, nu ma asteptam sa fim pe lokul 4 .......eram mult mai pesimista, mie personal mi-a plakut concurentul din Russia si melodia a fost draguta, dar si el avea un zambet .....

Karmenutza ne pare rau de problema vostra ,sa se rezolva repede :(

Alina si bb Vlad (25.09.2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexuta2005 spune:

Buna fetelor!
Ne primiti si pe noi in randul vostru?Chiar daca un picut mai tarziu?
Alexia Elena 14 octombrie 2005, ora 10, 3,600 kg. si 49 cm.
As pune si ceva poze dar nu prea stiu cum.
Multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caterinuta spune:

Kid si Maya are doar 7.700, dar arata bine, se misca bine si chiar mananca bine. De cand e cald mananca mai mult fructe, iart si lapte, mai putin mancare, ea care era o mancacioasa.
Au fost saptamani in care nu a pus nimic. Fiecare copilas cu ritmul lui.
Daca fetitele nu vor sa fie niste pufoase, nu vor si gata. Si eu am fost un tantar de copil mereu.
Almy, in cazul lui Maya e invers, toate babele se uita ciudat si probabil gandesc: Doamne dar dezbracat mai e copilul asta, ce mama inconstienta are saracutul! Dar noi perseveram cu picioruse si manute goale.
Karmenutza ochisori limpezi si zambareti la puiut!
Oana eu ii dau iaurt de la 7 luni facut de mine din lapte de "vaca de casa", si ii place foarte mult, simplu sau cu fructe mixate. Iar caciulita, palariuta o arunca cat colo indiferent daca suntem afara sau in casa, zi sau noapte. Asa ca Maya e cu capul gol mai tot timpul.
Dory nu am putut citi articolul pana la capat, m-am infiorat. Nu imi pot imagina ce scuza isi gasesc medicii de acest gen, cum isi linistesc constiinta? Si pana cand vor continua aceste erori medicale, fara sa fie pedepsite (eu nu am auzit de nici un medic in inchisoare, pentru ca a nenorocit sau chiar ucis pe cineva).
Pupilici, am fugit la bucatarie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinela79 spune:

Oana uite www.gustos.ro/retete-culinare/aluaturi/saratele.html" target="_blank">aici si daca dai pe gooogle gasesti mai multe.
Pupici catalinei, sa-i treaca repede.Metoda ta originala sau copiata ma va ajuta si pe mine sa-i desfund nasul piciului
Bun venit Alexuta, pt poze fa-ti cont pe yahoo photos si ai acolo instructiuni.
Tonnia, cum mai dormiti?
Eurovisionul, o porcarie anul asta, aveau de unde alege, si au ales tare prost.Mie imi place rock-ul, dar altceva vedeam in castigatorul de anul acesta.Nu spun ca ai nostri au fost de locul1 dar Finlanda
in niciun caz nu si-a meritat locul, din punctul meu de vedere.
Antoanela, pupici, cred ca tare mai e greu duminica la munca.

Mary, mamita lui Iaris(18.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexuta2005 spune:

Poze Alexia Elena
http://pg.photos.yahoo.com/ph/alexuta_elenuta/my_photos

Mergi la inceput