Bebelusi de sept - oct 2005 (116)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns almy spune:

eu zic locul 5. Sa vedem...

Alma & Eleni Maria (26.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmi spune:

Brrrr....ce Eurovision nashpa.
Mai bine ma culcam odata cu bb si nu mai pierdeam timpul...
Noapte buna !

Carmi

Foto bebe Fabiano cel zambaretz (20.10.05) si www.dropshots.com/day.php?userid=98905&cdate=20060410&cimg=1" target="_blank">video

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

locul 4, ce era cu orcile alea pe post de castigatori???
Oricum mi s-au parut multe piese mai bune decat in alti ani, mi-a placut bosnia...pacat ca nu au castigat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

in alta ordine de idei, cine zicea ceva de un pediatru specializat pe nutritie? Ca tare as vrea sa ii fac o vizita cu alexandra. Toata lumea care o vede o compatimeste ca e "slabutza rau saraca de ea" si a inceput piticul sa lucreze si la mine. Ma mai linistesc ca o iau pe Ana a lui Miflore de exemplu care are acceasi greutate cu Alex (7,300) si ma gandesc ca asa sunt ele...mai delicate.

Dar m-as duce si pana la doctor, mai ales ca mananca din ce in ce mai putin...si nu stiu ce sa-i mai fac si ce sa-i mai dau .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana_ch spune:

Kid eu zic sa lasati draga fetele in pace.daca sunt sanatoase care-i problema?
Lasa draga ca sunt domnisoare si tin la silueta.
Sper sa nu se supere nimeni,dar eu asa zic ca daca le merge bine e ok.

Poze cu Lucas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_G spune:

Kid nici Andra mea de 2 zile nu vrea sa-mi pape supica care e chiar bunicica ca n-am facut-o "fara gust". Ma gindesc ca din cauza caldurii nu mai suporta mincarurile "grase". In afara de ceva mar nu maninca decit laptic de mamic. Am sa-i iau din comert papica ca i-or placea alea. Voi dati iaurt la bb? De la virsta si de care?
Dar caciulita in cap le puneti noaptea cind dorm?

Da, si mie mi-a placut tot asa de mult cum v-a placut si voua piesa cistigatoare la Eurovision. Cind i-am vazut prima data pe "interpreti" am crezut ca sint pe un canal cu desene animate dar apoi m-am gindit ca desene nu poate fi ca ar spria bietii copii. O panarama de melodie (sper sa nu supar pe nimeni) si tot asa si costumatia formatiei.

Simona, felicitari pentru progresele facute de Maia.
Karmenutza, ai reusit? Zi-ne cum, ca poate vreodata ... niciodata nu stii.

Si nu in ultimul rind, La Multi Ani! cu multa sanatate pentru onomastici: Elena-Noelia, Eleni-Maria, Eva-Elena, dar si pentru sarbatoriti: Maria-Mihaela, Ana Maria, Andra. Sper ca n-am uitat pe nimeni).

Oana si Andra (21.10.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Incredibil! M-am blocat pe cuvantul asta! La Eurovision ma refer...

Irina, Ce sa pun eu pe parchet sa-l p[ot lasa pe jos, totul aluneca???

Karmenutza, eu tot cu forta i-am pus, ii deschid ochiul cu doua degete si cu aceeasi mana ii tin capul cumva, cu cealalta picur solutia. Cum arata secretia?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_G spune:

'neata fetelor!
O reteta de saratele m-ar interesa. Cel mai usor ar fi sa merg la magazin dar, vreau sa fac eu. Ma ajutati?

Oana lu' Andra (21.10.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karmenutza spune:

Neata! Tonnia, secretia e puroi. Azi dimineata a deschis numai un oki. Celalalt era inchis ca era lipit. Aseara am reusit cu chiu cu vai, sa vedem acum. O sa o tinem toti, cred. Dar maine cand n-o mai fi ta-su, cum o sa fac singura?

Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Neata la buburuze,

Sunt la serviciu si-mi pica ochii in gura de somn. Mi-am luat o cafeluta si in timp ce vad ce ati mai scris voi pe aici sper sa ma dezmeticesc un pic.

Karmenutza, aoleu, sanatate multa la puiuta.

OanaG, te-ai uitat pe forumul de retete?

pupici la fete, ma duc sa citesc din urma,

Anto siVictor (8 octombrie 2005)

Mergi la inceput