Bebelusi de sept - oct 2005 (116)
Raspunsuri - Pagina 10

Simona8004 spune:
bua dragutelo,
dor mi-a fost de voi.
Dar Maia imi cere timp, mai ales ca sunt singura, ma mai ajuta mama, dar acum sunt singurica, dar nu pentru mult timp ca in 31 vine si al meu sot iubit de care imi e tare dor.
Hai sa va spun cite ceva despre noi, mai bine despre Maia. Maia de duminica 14 Mai merge catel destul de bine.iar de vineri 18 Mai spune tata. cind am auzit am inceput sa spun si eu ca ea, dar ea cind ma auzea spunea da. Si vorbim multe, vrute si ne-vrute. WOW ce frumos e sa ai copil si sa ii vezi evolutia asta deosebita.
Tuturor celor bolnaviori va dorim sanatate mult, iar la mamici multa rabdare.
trebuie sa recupar ca am ce citi.
va pup
dar sigur mai revin, vreu sa vad si Eurovision-ul.
Simona, mama lu Maia(22.09.2005)

karmenutza spune:
Buna seara, fetelor! Am fost si noi la dr si mi-a dat sa-i pun picaturi in ochi, ca a facut un pic de infectie. Dar cum i le pun, fetelor!!?? ca nu staaaa, deloc! mai sa-i bag flaconul in oki. Daca i le pun cand doarme? se poate? Voi cu ati pus pacaturi in ochi? Am tinut-o in brate, cu o mana prinsa intre corpul ei si al meu, iar cealalta mana i-m tinut-o cu mana. Si se zbate, da din cap, din picioare, e jalee! Invatati-ma si pe mine, please...
Catalina

Carmi spune:
Mai e putin si incepe finala la Eurovision.
Bafta Romaniaaaaaa !!!
Bag vot.
Carmi
Foto bebe Fabiano cel zambaretz (20.10.05) si www.dropshots.com/day.php?userid=98905&cdate=20060410&cimg=1" target="_blank">video

b_irina_c spune:
Simona felicitari pentru mersul de catel si pt conversatiile voastre avanstae.
Carmen nu stiu sa te sfatuiesc legat de picaturi. Eventual sa-i tina sotul tau capul in pozitia care ai descris-o tu. Sper sa-i treaca repede cu cat mai putin "scandal" la aplicarea tratamentului.
Carmi am vazut poza "Fabi si.. eu!!!" si ma gandeam "oare unde e ea?!?!" . Faina poza, semanati bine de tot!
Eu nu ma uit la Eurovision ca mor de somn. Il pun pe sot ca el e fresh ca a dormit tun la amiaza...
Noapte linistitta tuturor!
Irina si Vladut (26.08.2005)
Poze

Carmi spune:
Ahahahha, Irina, cu poza aia l-am indus in eroare si pe propriul sotz.
Carmi
Foto bebe Fabiano cel zambaretz (20.10.05) si www.dropshots.com/day.php?userid=98905&cdate=20060410&cimg=1" target="_blank">video

miflore spune:
Buna seara!
Sau buna dimineatza?
Noi ne-am intors de la petrecere pe la 11 seara, a fost foarte frumos iar fi-mea nu s-a dezmintit de zambareatza grupului! A si plans nitel da' nu se pune...s-a comportat bine, era cu ochii in cinspe dupa jucarii si ceilalti copii! Acum sper sa doarma bine ca e rupta de oboseala.
Dana_ch, mercic de urare!
Roxi, l-am vazut pe Darius in iarba, e scumpic foc! Foarte frumoase poze!
Irina, scump foc si Vladut in pantaloni scurti! Caldura mare, domle!
Dory, am citit articolul, este incredibil si revoltator; Sper sa-si primeasca pedeapsa madam aceea! Nu nenorocesti un copil si o familie si tu n-ai nici o treaba! Sanatate Alexandrei!
Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

miflore spune:
Simona, felicitari Maiei!!! Gata, ai bifat si cu mersul si cu vorbitul!
Karmenutza, nu stiu ce sa-ti zic, si eu m-am chinuit cu Ana luni in sir cu ochii; vezi daca are si momente mai linistite peste zi si incearca atunci; capteaza-i atentia cu o jucarie care-i place sau una noua si in secundele alea actioneaza! sau o mana forte indiferent de ce se aude, urlete, plans; Bafta!
Banuiesc ca s-a terminat Eurovision-ul! Cum fuse? Noi pe ce loc? Carmi? Preia legatura!
Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

miflore spune:
Aaa, stati ca nu s-a terminat, acum se dau punctele! Ma uit si eu sa vad ce si cum! Pronostic: loc 7!
Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

almy spune:
Si eu astept rezultatul final, dar chiar nu inteleg ce-au vazut astia la melodia Finlandei de ia atatea puncte?? Sunt cam dezamagita. Ma rog, nu e pe gustul meu...
Sa va povestesc faza azi cu Eleni. Am imbracat fata conform caldurii de afara, adecatelea in rochita, maneca scurta, fara ciorapei, ca era super cald. Si am trimis-o cu bunica, sa fac si eu curat. Trece bunica pe langa un rand de banci prin parc, unde erau mamici cu copii imbracati cu gecute, caciulite, cine stie ce mai aveau pe dedesubt... Cand se intoarce bunica pe langa aceleasi banci...toate mamicile dezbracasera bebeii, care era fara caciulita, care in tricoash...hahaha, a lansat moda de vara la noi in parc mandra mea!!!
Alma & Eleni Maria (26.09.2005)