Bebelusi de sept - oct 2005 (116)
Raspunsuri - Pagina 15
Oana_G spune:
Si la mine sint tot vreo 24-25 grade.
Roxi, probabil ca-s obsedata cu cel curent. Oricum acum am culcat-o fara caciulita (prima noapte) iar afara o scot cu palariuta de plaja sau bandana. Miine seara ii fac si baie si nu-i voi mai pune caciulita. Probabli ca se va simti mai bine si cu siguranta i se va usca mai repede chelia ca parul ... se lasa asteptat.
In ceea ce priveste invelitul, eu as inveli copilul cu ceva f subtire (eu mi-am luat 1m material de lenjerie si am facut 2 cearsafuri pentru zilele calde).
kristinutza si eu aplic aceeasi metoda: "cum te imbraci tu, imbraca si copilul"/"cum iti este tie ii este si copilului", dar uneori mai exagerez sau poate n-am avut curajul sa iau o decizie fara parerea altcuiva.
Ma bucur ca existati.
Da acu, sa-mi spuneti cum dati voi supa la bebe ca Andra nu vrea s-o mai pape.Oare ar trebui sa i-o fac tip piure si sa nu i-o mai du sub forma lichida?
Sa va zic cum procedez poate cineva sesizeaza eroarea.
1.pun la fiert legumele:ceapa,morcov,cartof,pastirnac,telina
2.in alt vas pun la fiert carnea
3.dupa ce toate-s fierte,adaug carnea la legume,adaug 1 pic ulei,putina sare si mai las la fiert 5-10 min
4.dupa 1 pic de racoreala adaug mult patrunjel
apoi masa fetei o pregatesc astfel:
-pasez la furculita morcov,cartof si carnita
-adaug zeama strecurata peste legume si gata papa
Dupa cum v-am spus azi am pedepsit-o si nu i-am mai dat supa ci doar tzitza.Nu s-a suparat. Aaaa.. a mai mincat mar+biscuit+brinzica si 1 pic de castravete cu care s-a si innecat. De la ce virsta se da castravete la bb ca nu-mi mai amintesc.
Acum incerc sa pun niste poze, sper sa si reusesc.
Oana si Andra (21.10.2005)
miflore spune:
Buna seara zanelor!
Azi n-am intrat asa ca voi recupera maine ce-ati scris azi!
Doar un singur lucru: ma numesc vrajitoarea Mifloricica
, care aveti nelamuriri in orice domeniu, apelati cu incredere!
Cred c-ati observat ca am ghicit locul 4 la Eurovision!![]()

Mihaela si
Ana Maria
Poze AICI
miflore spune:
Si neaparat:
LA MULTI ANI SARBATORITILOR ZILEI SI PENTRU CEI NASCUTI IN ZI DE 21 SI PENTRU CEI CARE-SI SERBEAZA ONOMASTICA!!!

Mihaela si
Ana Maria
Poze AICI
miflore spune:
Dana, no problem, cum vrei, in cartile de tarot, in zatul de la cafea, in palma sau in globul de sticla?
Noapte buna tuturor!!!
Mihaela si
Ana Maria
Poze AICI
Dory232002 spune:
Neata fetele!Sa aveti o saptamana excelenta!
Inca dormiti?
Noi suntem tot mucioasa si tusim...., sper sa nu ne tina prea mult timp.
DORY & ALEXANDRA DENISA
http://photos.yahoo.com/dory232002
FILMULETE : http://www.dropshots.com/dory232002
flavia2904 spune:
Buna dimineata.
In sfirsit respir usurata ca nu mai este bolnavioara Alexandra,tratamentul homeopat a dat rezultate foarte bune si rapide.Acum o saptamina a facut o laringita de toata frumusetea,era tare ragusita si tusea,am fost la homeopat si i-a dat trat. Dupa 3 zile i-a trecut aproape raguseala dar s-a racit tare(curgea mult nasul,ochisori inlacrimati}.Am fost iar la homeopat si i-a dat ceva sa-i opreasca secretia apoasa din nas+in continuare trat. pt laringita.Dupa 2 zile deja putea respira mult mai bine si se putea odihni noapte,putea sa suga iar pt. ca nu mai era infundata.Azi mergem iar la control,oricum eu sint multumita pina acum de tratament,iar Alexandra se simte mult mai bine.
flavia2904 spune:
La multi ani sarbatoritilor de azi:Sebastian Iulian,Mario Alexandru,Maia,Ana Maria,Dinu.
alexuta2005 spune:
Neata' fetelor!
Multumim pentru urari. Ma bucur ca va place fata mea. Va dati seama ce ma unflu eu acu in pene!
Noi ne-am serbat ziua intr-un mod cu totul original. Am cazut din pat. Prima oara.Ne-am speriat un pic, mai mult maimi si tati.
Asa..sa va povestim ceva despre noi..sunt o fetita frumusica(voi ati zis!) si tare cumintica.De la 2 luni nici nu ma mai trezesc noaptea sa mananc.Am inceput sa vorbesc,cuvinte grele, ba-ba, p-pa, ma-ma (numai cand sunt suparata)ca agg, ae, agi, astea sunt prea usoare pentru mine, le zic demult.Dintuci nu am inca, se zaresc doi care ma cam supara, de trebe sa iasa.
Stau bine in fundulet, de fapt numai asa vreau sa stau.
Nici mofturi la mancare nu prea fac, mananc supita(daca nu simt gustul de morcov si daca nu uita mami sa puna ceapa),peste, mananc fructe, cereale, laptic.Nu-mi place spanacul si mama asta tot incearca sa ma convinga dar eu nu cedez.Nici ceai nu mai beau de la 5 luni caci tocmai am vazut ca exista si altceva mai bun: sucul de fructe.
Asta asa ca sa fac o scurta prezentare despre mine, va mai spune mami cate ceva si alta data ca tare mult ii place sa se mandreasca cu mine!
poze

Poze cu
Vladut (26.08.2005)