Slabim mincind din 2 in 2 ore (12 din 2006)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaela amalia spune:

Carmen eu tocmai ce am facut supa de varza...Si zilele astea am de gand sa o trag cat mai tare cu lichidele

www.tickercentral.com/view/4ufc/3" target="_blank">Mihaela si bbwww.tickercentral.com/view/4ufc/4" target="_blank"> Amalia

Nu conteaza atāt de mult ceea ce faci, ci cāta dragoste pui īn ceea ce faci.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

Mihaela, suna bine supa de varza .Mie chiar imi place.Dar mergem la tara la socri si ei au toate conditiile in casa, mai putin .Ce ma fac eu????
Saptamana viitoare, daca nu ma apuc de daneza...merg si eu pe supa de varza
Cum e la voi?La noi e caldut, dar inorat.

Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003)

Mergi la inceput

Carmen ai sa te apuci saptamanca care vine din lipsa de conditii
La noie chiar racoare,a tras o ploicica buna, si acuma vad ca nici macar nu mai picura, oricum e urat

www.tickercentral.com/view/4ufc/3" target="_blank">Mihaela si bbwww.tickercentral.com/view/4ufc/4" target="_blank"> Amalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

Mihaela, mai rau e ca merg la o pomenire (dupa bunica sotului) si aia ma indoapa cu mancare... Cica am slabit destul

Mergi la inceput

Mda cam naspa, nu e de recomandat sa incepi vre-o dieta mai pe termen lung, cel mai bine e sa mananci cu moderatie si de luni sa te pui pe diete si pe slabit...multa bafta la mancare pe sambata, de pe acuma...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nora2005 spune:

quote:
Originally posted by Eftimie C.

Salutare.
Dordia, nu dispera.Da-i un soc organismului.De ex. tine o zi de lactate (lapte + cereale/3mese intr-o zi), apoi legume (morcovi fierti/cartofi fierti), apoi carne (un pui la cuptor, mancat in 3 reprize -fara piele si grasimi)...Eu vreau sa fac ceva de genul asta...ca m-am cam lasat pe tanjeala
La voi cum e vremea?La noi a fost atat de cald azi noapte si chiar ma asteptam sa ploua .Dar acum nu se mai opreste.Offffff!
Nora, tu cum te mai simti?

Fetelor, voi ce diete mai tineti zilele astea?

Eu sunt mai bine, multumesc de intrebare. In schimb Liviu nu e. A facut niste analize si i-au iesit proaste cele de la ficat...Si acum a intrat la terapie. Eu sunt...doctorita lui

Cu dieta nici eu nu mai stiu ce sa fac. Am o perioada de stagnare evidenta. Bine ca e doar stagnare.

Nora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

nora, te rog, ajuta-ma cu moralul si modifica pe listutza aia greutatea mea, care in prezent a scazut la 54.8...yeeeee..m-am (re)apucat si de mers pe bicicleta de camera, ca in afara de asta, nu am nici o activitate fizica..
si sa stiti ca desi scriu mai rar, va urmaresc din umbra in lupta cu kg si..restul activitatilor
a, si sa ma autodenunt..merg sambata la festivalul ciocolatei si inghetatei, la WTC...nu stiu daca ati vazut subiectul de ieri de la generale...mai vine cineva de aici?

Waiting for the sun...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nora2005 spune:

quote:
Originally posted by megbeng

nora, te rog, ajuta-ma cu moralul si modifica pe listutza aia greutatea mea, care in prezent a scazut la 54.8...yeeeee..m-am (re)apucat si de mers pe bicicleta de camera, ca in afara de asta, nu am nici o activitate fizica..
si sa stiti ca desi scriu mai rar, va urmaresc din umbra in lupta cu kg si..restul activitatilor
a, si sa ma autodenunt..merg sambata la festivalul ciocolatei si inghetatei, la WTC...nu stiu daca ati vazut subiectul de ieri de la generale...mai vine cineva de aici?

Waiting for the sun...

Super 2.2 kg ? In cit timp ? Felicitari !!!

Ne-ai dat..clasa ! Good for you !!!

Nora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

mai, in vreo 2 saptamani, dar am oscilat...ceva de genul 57 > 56>55>56>54>55...
vedem cum stau dupa festivalul asta al inghetatei!
oricum, cea mai mare realizare sunt cei 4!! cm in minus in talie si faptul ca nu mai balonez de cand mananc putin si des!

Waiting for the sun...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

buna fetelor!

in ultima vreme am avut activitate slaba...
ieri a fost ziua lu' socrelu' si am mancat in orash...azi nu m-am cantarit...prefer sa nu stiu...
aici azi e vreme urata...ploua...va pup am plecat la munca.

japonia prin ochii unui amator

www.tickercentral.com/view/65wn/1" target="_blank">sabina

Mergi la inceput