Slabim mincind din 2 in 2 ore (12 din 2006)
Raspunsuri - Pagina 7
devylla spune:
merci Carmen...e mai bine 
Ce om avea nush...dar trebuie sa ne revenim
...
japonia prin ochii unui amator
www.tickercentral.com/view/65wn/1" target="_blank">sabina
mihaela amalia spune:

Wow da' populat mai e top rusinica saptamana asta...
Carmen si Diordia ca imi tineti de urat![]()
Moni felicitari si multa bafta in continuare
, iti tin pumnii
si bb
www.tickercentral.com/view/4ufc/4" target="_blank"> AmaliaNu conteaza atāt de mult ceea ce faci, ci cāta dragoste pui īn ceea ce faci.
dordia2000 spune:
Mai fetelor ce sa ma fac eu ca acul ala nu se clinteste si mananc putzin rau! Adica ieri am mancat 2 rosii cu 100 gr de branza,3 mere golden,1 bababa si 2 portocale toata ziua. Am fost la plimbare in parc si am facut ore de mers pe jos si baut 2 l apa si nik! Oare gresesc undeva?
Diana mamica de
Stefan-Cristian
14.11.2005
mihaela amalia spune:
Diana nu gresesti nicaieri, doar ca organismul tau s-a "blocat", se mai intampla, nu dispera...Eu am stagnat (exceptie facand sapt asta
), cred ca mai bine de o luna
, si na ca a venit surpriza...am pus un kg, in loc sa il dau
...
si bb
www.tickercentral.com/view/4ufc/4" target="_blank"> AmaliaNu conteaza atāt de mult ceea ce faci, ci cāta dragoste pui īn ceea ce faci.
dordia2000 spune:
Offf mai!! Dar in ritmul asta mor daca dau asa greu jos!!! Dar tb sa merg inainte ca tb sa dau jos cel putzin 20 kg ca stau prost cu sanatatea!!!
Diana mamica de
Stefan-Cristian
14.11.2005
nora2005 spune:
Cititi link-urile de pe prima pagina...in special acesta...
http://www.culinar.ro/forum/index.php?showtopic=11077
Nora
mihaela amalia spune:
Bravo Moni
si la mai multe
, stii tu doar urmeaza cat de curand...
si bb
nora2005 spune:
quote:
Originally posted by Moniland
Multumesc fetelor.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Raportul meu: 62,6 kg.
Monica
Ma tot gindeam ce semn sa-ti pun in listutza pentru aceasta suta de grame in plus. Cred ca ce-ai pus tu e potrivit. Asadar:
Nora
Eftimie C. spune:
Salutare.
Dordia, nu dispera.Da-i un soc organismului.De ex. tine o zi de lactate (lapte + cereale/3mese intr-o zi), apoi legume (morcovi fierti/cartofi fierti), apoi carne (un pui la cuptor, mancat in 3 reprize -fara piele si grasimi)...Eu vreau sa fac ceva de genul asta...ca m-am cam lasat pe tanjeala ![]()
La voi cum e vremea?La noi a fost atat de cald azi noapte si chiar ma asteptam sa ploua
.Dar acum nu se mai opreste.Offffff!
Nora, tu cum te mai simti?
Fetelor, voi ce diete mai tineti zilele astea?
Carmen E. si
Eduard-Costin (28.02.2003)