Slabim mincind din 2 in 2 ore (12 din 2006)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nora2005 spune:

quote:
Originally posted by devylla

raport:53.3 kg...
se putea si mai bine ...daca nu ar exista weekendul ca sa ma dea peste cap...
Miha eu nu scot biciu..iti zic doar sa ai grija si sa te zbati mai mult ca de putut poti...ca de astfel si moa

japonia prin ochii unui amator

www.tickercentral.com/view/65wn/1" target="_blank">sabina

Sigur ca da. Felicitari! AMR: 1.3 kg Nu mai e mult !

Nora

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Eftimie C.

Buna dimineata.
Cu rusine raportez 82kg .Dar dupa festinul din week-end, ma mir ca nu e mai mult.
[bMihaela, felicitari pentru stele
Moni, 7 ani de casnicie?Si noi am facut tot 7, dar duminica.Sa va dea Dumnezeu...ce va doriti...ne pentru asta
Nora, azi esti mai bine?Daca Liviu nu are nici o vina , poate fi cumva un inceput de menopauza? daca gresesc, dar o vecina de-a mea a patit-o de la 39 de ani...
Simomic[/b], multumesc pentru urari.M-ai dat gata cu Eurovisionul; comentariul a fost super .Si eu sunt , mai ales ca-l cunosc pe Mihai si e si din acelasi oras cu mine.Merita mai mult, dar oricum s-a prezentat foarte bine

Fetelor eu vroiam sa ma apuc de Daneza, din nou; dar am auzit de Scarsdale si ..

Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003)

Dragalas scrie pe tine...Asta e ...chef ai avut...acum "platesti". Si inca ceva:

Eu sunt mai bine. Am facut si un test si a iesit bine. Ce spui tu...mi se pare mult prea devreme. Liviu insa ma pune pe ginduri din alte puncte de vedere. Tocmai m-am certat cu el

Nora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Raportul il voi da maine.
Am in schimb vesti bune. Dr. a zis ca e ok si voi continua cu etapa urmatoare. URA!!!

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Raport: 100 kg!!! Deci....si eu in top rushinica!!! Of,of-mai,mai!!Dar nu ma las! Va pup!

Diana mamica de Stefan-Cristian
14.11.2005

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Moniland

Raportul il voi da maine.
Am in schimb vesti bune. Dr. a zis ca e ok si voi continua cu etapa urmatoare. URA!!!

Monica

Felicitari !!!

Nora

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by dordia2000

Raport: 100 kg!!! Deci....si eu in top rushinica!!! Of,of-mai,mai!!Dar nu ma las! Va pup!

14.11.2005

, Dordia, ce cifra rotunda !!! Nu pot sa-ti "administrez" acelasi numar de ...Considera-l pe acesta multiplicat si apuca-te de treaba !!! Eu te sustin !

Nora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Nora offf, s-a blocat cantarul la 100 si nu se mai clinteste de acolo asa ca....de o saptamana sunt fata cuminte si nimic nimic!!!O sa insist ca...asta e!!!

14.11.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

Salutare.
Mihaela, Dordia, aveti un ca-mi tineti companie in top rusinica .Nu va lasati .Hai sa scapam de , e daunator
Monica, felicitari si ma sa ne anunti ca ai trecut si ce-a de-a doua etapa cu bine.
Nora, ma bucur sa aud ca esti bine, dar nu-mi place ca te certi asa de des cu Liviu .Ce se intampla?Diferente de opinii, de stiluri de viata?Sau sunt tachinarile de cuplu?

Restul fetelor nu mai spun nimic?Oare ce se intampla?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

Spun eu...nu sunt in apele mele de cateva zile.
Da las ca trece.
Mai am putin de slabit dar parca acum as devora cel mai tare frigiderul.Incerc sa ma tin tare.
in rest...nimic nou.

japonia prin ochii unui amator

www.tickercentral.com/view/65wn/1" target="_blank">sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

Sabina, o imbratisare si un dulce.E mai bine?

De ce suntem oare intr-o dispozitie atat de proasta?Ce e cu noi?
Nici eu nu reusesc sa ma tin de regim; desi am vointa, se iveste ceva care sa ma abata...[ Ieri am iesit cu niste prieteni (ea a fost sarbatorita duminica) si adio regimul meu tinut cu strictete pana la acea ora.

Mergi la inceput