Slabim mincind din 2 in 2 ore (12 din 2006)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

Neata.
Meg, pentru ciocolatelele si inghetatele de sambata ...dar si pentru performanta ta
Mai Nora nu faceai tu destule?Acum te-ai apucat sa faci pe ? Iese ceva spaga de la pacient?
Sabina, la noi vremea se anunta superba.Sper sa tina tot week-endul ; desi la TV s-au anuntat ploi mari
Mihaela, dupa ce ca m-am lasat de dieta pentru pomenirea de sambata ; acum aflu ca s-ar putea sa se amane o saptamana.Cred ca saptamana viitoare ori nu ma duc ori nu mananc

Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Multzumesc mult Carmen si o sa incerc cu lactate azi sa vedem cum e apoi cu fructe si apoi cu carne si daca pot tzine asa....o sa tzin o perioada asta disociat apoi ma intorc la WW si tot asa.

Vreau sa va spun ciudatzenia saptamanii: IN ziua in care ma plangeam ca s-a intzepenit cantarul am iesit cu soatza si cu piticul sa bem o bere la terasa. Dupa o bere am mers acasa, si am mancat o punga ce chipsuri si am mai baut o bere. Ce-i drept in ziua aia nu prea mancasem mare lucru dar la puncte sarisem cu vreo 7 pct. A doua zi dim....surpriza: - 1 kg pe cantar!!! Oare sa fie de la bere??? Bineintzeles ca nu si nu am mai repetat experientza dar ma bucur pt kg meu dat jos la loc.

Va pup si spor la slabit!!!

Diana mamica de Stefan-Cristian
14.11.2005

Mergi la inceput

Dordia, ai vazut ca ajuta?La mai...multe kg minus.Asa-i ca ti-a crescut ambitia?
Vreau si euuuuu Chiar daca pap putin si am grija ce pap...nimic nou.Sper sa fac ceva in week-end (se pare ca nu mai mergem la pomenirea aia care m-a facut sa renunt la dieta )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Littlelight spune:

"Neata,dragi colege de suferinta!
Stagnez in continuare(67kg) si ma ca am marit si activitatea fizica...In fine...sa nu ne descurajam...
Va pup si spor la treaba.

Atunci cand oamenii sunt liberi sa faca ce vor,de obicei se imita unii pe altii...

Mergi la inceput

Littlelight, mai rarut pe la noi, dar ma bucur ca te tii de treaba.Eu cred ca si stationarea e o mare realizare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nora2005 spune:

quote:
Originally posted by Eftimie C.
Mai Nora nu faceai tu destule?Acum te-ai apucat sa faci pe ? Iese ceva spaga de la pacient?

Da...sunt terapeut si nu pot lasa pe cineva in suferinta...mai ales pe el... Spaga? Nooooooo....e edevarat ca imediat e tentat sa ma sarute, dar nu e permis intre terapeut si ...pacient, o vreme, dupa terapie

Nora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nora2005 spune:

Fetelor , care mai e treaba ?
Eu, una, am mincat ca sparta in seara asta . Habar n-am de ce

Nora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

Nora lasa mai ca se mai intampla.Yo nu te bat .Insa te incurajez...asa ca nu te lasa.
Eu ce sa mai zic...nici la mine nu e nici o schimbare...si a trecut aproape o saptamana...dar nu ma grabesc...am luat-o in ritm lent...sa vad ce mai vrea si organismul.
Apoi cineva zicea de miscare...pe mine m-a ajutat foarte mult...cei drept in ultima saptamana nu am mai facut lka fel de intens...insa ma apuc din nou k-lumea.Si fac cel putin 30 de miscare zilnica...care pe langa tonifierea muschilor...a surpluisului de energie pe care il simt...ajuta la arderea grasimilor.Yo va sfatuiesc macar 10 minute inainte de culcare sa faceti ceva...stiu ca sunteti ocupate cu copii dar merita sa va faceti un strop de timp.

japonia prin ochii unui amator

www.tickercentral.com/view/65wn/1" target="_blank">sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karin10 spune:

quote:
Originally posted by devylla

Nora lasa mai ca se mai intampla.Yo nu te bat .Insa te incurajez...asa ca nu te lasa.
Eu ce sa mai zic...nici la mine nu e nici o schimbare...si a trecut aproape o saptamana...dar nu ma grabesc...am luat-o in ritm lent...sa vad ce mai vrea si organismul.
Apoi cineva zicea de miscare...pe mine m-a ajutat foarte mult...cei drept in ultima saptamana nu am mai facut lka fel de intens...insa ma apuc din nou k-lumea.Si fac cel putin 30 de miscare zilnica...care pe langa tonifierea muschilor...a surpluisului de energie pe care il simt...ajuta la arderea grasimilor.Yo va sfatuiesc macar 10 minute inainte de culcare sa faceti ceva...stiu ca sunteti ocupate cu copii dar merita sa va faceti un strop de timp.

japonia prin ochii unui amator

www.tickercentral.com/view/65wn/1" target="_blank">sabina

Ai dreptate Sabina ca miscarea ajuta foarte mult ........eu de vreo luna jumate m-am apucat de tae-bo si chiar daca n-am dat jos decit 2 kilograme - fara sa renunt la dulciuri desi tare as vrea - am dat jos centimetrii si corpul meu si-a modoficat foarte mult aspectul, in sensul ca seaman iar cu cea dinainte de nastere; e drept ca mi-au mai ramas vreo 7 kilograme plus dar am scapat de grasimea de pe interiorul coapselor si bratele nu-mi mai seamana asa de tare cu ale lui Svarteneger ala.
Si la indemnul tau cred ca o sa fac de acum seara si zece minute de bicicleta, ca din opt iunie merg in concediu si tare as vrea sa incap in poze.
Scuze Nora de intiziere dar stationez si - nu stiu de ce - am crezut ca atunci nu trebuie dat raportul, insa am vazut la raspunsurile din spate ca trebuie si atunci; is eu mai tutuluca. In schimb stau bine la centimetri dar nu te mai bat la cap, ramine sa declar exact pe martea viitoare.
Carmen sunt tare bune sfaturile tale, cred ca o sa tin si eu meniul ala disociat de trei zile, mai ales ca la mine si functioneaza foarte bine, deoarece nu-mi da posibilitatea sa maninc decit un fel de mincare si nu tot ce prind pe masa sau in frigider.oare ce mai face baietelul tau?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simomic spune:

Buna fetelor si sa nu credeti cumva ca v-am uitat, dar dupa ce am fost baby sitter cu jumatate de norma am avut de facut multe drumuri pe la banci, mi-am achitat toate datoriile ( rate ) am dispus de ceva banuti si am vrut sa scap de ele ca vrem sa luam un credit, mai aveam putin si dadeam in boli dubioase la cat ne-au mai plimbat, ajungeam acasa rupta mai ales ca in orasul nostru nu avem banci si a trebuit sa mergem in Medias ( 14 km ). De mancat ma stradui sa mananc usurel dar si asa sunt in razboi cu cantarul meu. Apropo de menopauza si o colega de-a mea care are doar 38 de ani e suspectata de asa ceva, ea credea saracuta ca poate vinedar nu a fost.
Voi cum va simtiti dupa supa de varza ca am auzit ca-ti cam burtica e adevarat?
Meg vreau si eu la asa festival am vazut la TV, eu suntdupa inghetata, o data am mancat aproape 1kg singura, oare nu se poate face cura si cu inghetata / mai ales ca acum e si dietetica
Pe la noi a fost foarte cald cateva zile apoi au inceput ploile acum bate vantul destul de urat si chiar daca e soare afara nu e prea placut.
Azi am prestat sch.1 si maine la fel iar cu Sorinel ma intalnesc abia maine noapte la 23 asa ca o sa fiu maine singurica si o sa de dorul lui, voi sa nu faceti ca mine si sa va distrati mult.
Nora ai grija cu pacientul Sori a facut tratament cu LIV 52 ptr. ficat, e din plante si a fost chiar bun pentru el.
Va pup si pe data viitoare
SIMOMIC

Mergi la inceput