Witchie a noastra a comentat la TVR1 Eurovisionul

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns karmyna spune:

buna fetelor

spunetimi shi mie, cine a cantat pentru ROMANIA ca nu am reusit sa vad...va rogggg!!!!

va pup

http://photos.yahoo.com/crista_222000

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

quote:
Originally posted by maria2mami

PS....pot sa ma laud ca am fost invitata ei in emisiunea de la radio???

Si eu si cel putin inca 2 fete de pe DC.
Felicitari Anda, abia astept sa te aud diseara!

Cristina si Ale (30.09.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geba2001 spune:

HAI WITCHIE !
HAI MIHAI !
HAI ROMANIA !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aschiutza spune:

Karmyna, nu a cintat nimeni, pt ca au fost semifinalele. Noi suntem direct in finala, asa ca uita-te azi la TV...

Impotriva prostiei, zeii insisi lupta in zadar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amaliaro spune:

salut la toata lumea eu sunt Amalia locuiesc la Atena si am o sala de internetcafee in seara asta toti romini pe care ii cunosc din Atena vor veni la sala la mine sa_l sustnem pe Mihai stie cineva de cite ori se poate vota de pe un singur telefon?docamdata am strins 20 de telefoane de greci dupa care sa votez:)HAI ROMANIA!!!pupici la toata lumea si sa cistigam in seara asta

amalia marzelos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns norocuta spune:

Bravo Andreea! Esti super ! Numai cine nu stie cum e sa traduci live poate carcoti
Vazand semifinala, hop si eu sa comentez un pic:
-melodii slabute...avantaj Traistariu
-tinuta scenica...unii chiar s-au straduit si muncit mult (cred)
-costume...unele socante...astept Ro ca vad cu ce ne vor surprinde, ca saracu' Mihai si-asa a fost "tocat" din punctul asta de vedere
Asadar Hai Romania!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyce spune:

Hai Romania!!!Bravo Witchie si mult succes pt diseara!!! Sigur ca te vei descurca foarte bine, desi nu e usor! Stiu si eu cum e cu speechurile astea schimbate pe ultima suta de metri sau chiar in direct, de care translatorii nu au habar. Mi-am adus aminte cu ocazia asta de un consilier de la Ministerul Tineretului si de ambasadorul Austriei pe cand traduceam eu de zor la conferinte in Cluj acum cativa ani. Mama mia, dar ce mai debitau in direct...insa nimeni nu si-a scos castile de pe urechi, ba mai urmareau cu interes traducerea si adaptarea mea .Sorry pt off-topic!

Daniela Veuger si Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma,poze noi,si mai noi,cele mai noi,nou-noute,
poze yahoo

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amaliaro spune:

fetele la capitolul vestimentatie Mihai este cam varzuta cu parere de rau l au imbracat in costum foarte serios de zici ca e bagat in chips dansatori unt si ei imbracati aiurea sa sperem ca sansa totusi va fi de partea lui nu se misca deloc zici ca e bagat in scutece totusi sa zicem HAI ROMINIA!!!

amalia marzelos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstroie spune:

Am citit azi intr-un ziar ca Mihai o sa aiba tenesi rosii.
La ce post de radio este Witchie si la ce ora este emisiunea ei?
Bafta diseara Witchie!
HAI ROMANIA!

Mari si DAVID

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria2mami spune:

Radio Romania International (sper sa nu gresesc)....da nu stiu cum se numeste emisiunea

mmiha

Mergi la inceput