Witchie a noastra a comentat la TVR1 Eurovisionul
Raspunsuri - Pagina 7
Witchie spune:
Dragelor si dragilor, tocmai am vazut repetitia pt deseara. Mihai e in tr-adevar imbracat in costum si are tenesi ROSII:))
A cantat bine! Credem ca are sanse mari de tot. Am sa ma interesez de cate ori se poate suna de pe acelasi numar si fie am sa scriu aici fie am sa spun in timpul concursului.
Cat despre voturi... da, asa e, cei din diaspora trebuie sa sunati la numerele afisate de televiziunile locale:) Asa ca stati pe TVR pt concurs in sine si in alea 10 minute cand se voteaza mutati pe posturile din tara voastra.
Eu s-ar putea sa fiu online daca imi termin de pregatit la timp comentariile pentru deseara.
Ne auzim in cateva ore!
Anda, mama Irinei
domnisoara Irina
Am tri-ciiii-cleee-taaa
amaliaro spune:
fetelor pe sotul meu l am operat l am facut pt seara asta roman si a cumparat un steag mare romanesc in magazin la noi nu exista steag grecesc el va fi roman in seara asta va dati seama ca greci care vor fi in magazin:))si magazinul plin de romanasi mei
HAI ROMANIA!!!
amalia marzelos
geba2001 spune:
Anda, multa bafta!
Ma simt privilegiata in aceste momente...
HAI, MIHAI !
... chiar daca ai tenisi rosii...
Witchie spune:
Amalia, sa faci poze si sa ne trimiti!
Anda, mama Irinei
domnisoara Irina
Am tri-ciiii-cleee-taaa
amaliaro spune:
o sa incerc desi cred ca o sa fie o nebunie in magazin si numai de poze nu cred ca o sa ma timp eu o sa incerc
amalia marzelos
mihaela amalia spune:
HAI WITCHIE
HAI MIHAI
HAI ROMANIA
Nu conteaza atāt de mult ceea ce faci, ci cāta dragoste pui īn ceea ce faci.
louisea spune:
HAI ROMANIA !!!
bafta Andreea !!!
banuiesc ca putem suna de la mai multe tel., nu? ca noi avem fix plus mobile, si sa le pregatesc
------------------------
Bandit si laleaua ;-)
Witchie spune:
sfat din interior:) trimiteti sms... la sms nu suna niciodata ocupat!
A propos, nu Leonard Miron da notele din partea RO ci zana surprizelor:)
Anda, mama Irinei
domnisoara Irina
Am tri-ciiii-cleee-taaa
Veve spune:
quote:
Originally posted by Witchie
Cat despre voturi... da, asa e, cei din diaspora trebuie sa sunati la numerele afisate de televiziunile locale:) Asa ca stati pe TVR pt concurs in sine si in alea 10 minute cand se voteaza mutati pe posturile din tara voastra.
Si eu unde votez daca nu se transmite la tv locala?Macar sms sa trimit;mai combin si ceva prieteni...Sa postati si aici numerele,plizzzz!
www.danasoft.com/sig/airise.jpg" target="_blank">Irina,veve & www.dropshots.com/day.php?userid=83483&cdate=20060513&ctime=213247" target="_blank">"scaly monstel"
poze1,2,3,4,5,www.dotphoto.com/go.asp?l=airise&p=veve" target="_blank">6
Rayuela spune:
Veve,votezi in poiana,da numa daca ai respiratia adecvata:))Nu primim decit mojito si cosmopolitan