Witchie a noastra a comentat la TVR1 Eurovisionul
Raspunsuri - Pagina 5
lilanda spune:
Hop si io...da' confuzata rau Is total pe dinafara cu Eurovisionu' de anu' asta, insa am incercat sa ma updatez ...asa ca m-am informat de pe pagina www.eurovision.tv/english/2038.htm" target="_blank">oficiala...si vaz ca numai 10 tari is in finala, printre care nu si Romania...:-(((
Deci...io cu cine votez pe 20 mai, daca Traistaru nu mai iaste in concurs ??? Ori iaste si ...nu mai inteleg nimic
Witchie, bafta !!!!
pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet
dinora77 spune:
Salutare, salutare...ce ziceati de "Boonica bate toba"?au fost faini anul trecut la fel ca shi Luminita anul trecut...anul asta insa nu am timp shi nervi sa urmaresc Euro Vision-ul...nu-mi place cine ne reprezinta
flori76 spune:
Lil',Traistariu este in concurs maine seara.Noi am intrat direct in finala urmare a prestatiei Luminitei de anul trecut.Asa ca...poti sa votezi Romania!
Flori
Noi
Teodora D. spune:
Lilanda, cele 10 sunt tarile care s-au calificat din semifinala in finala. Noi, prin locul obtinut anul trecut de Luminita&Sistem, am intrat direct in finala, fara a mai participa la semifinala!
Peste 100 de ani nu va conta ce cont in banca am avut, in ce casa am locuit sau ce masina am condus.
Dar lumea ar putea fi diferita pentru ca am fost importanta in viata unui copil.
lilanda spune:
Pffffui, ca mi-am revenit... Gata, pun telefoanele la incarcat!!! :-)) Si-mi place melodia!!!
pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet
orchid spune:
quote:
Originally posted by flori76
Lil',Traistariu este in concurs maine seara.Noi am intrat direct in finala urmare a prestatiei Luminitei de anul trecut.Asa ca...poti sa votezi Romania!
Flori
Noi
Abia acu am priceput si eu. Aseara credeam ca nu mai vad bine - de ce nu era si Romania pe lista.
Referitor la cantareata din Belgi comentatorul nostru cand a prezentat-o a zis ca "je t-adore" al ei suna ca "shut the door" si eu asta am auzit de cate ori repeta refrenul chiar daca incercam totusi s a aud "je t-adore"
Felicitari prezentatoarei romane
irlandeza spune:
Frumos spectacolul de aseara.
Si apropo, mi-au placut (piesele ) cei din:
- Suedia
- Bosnia & Hertegovina
- Rusia
- Malta ( nu a cantat aseara)
- Romania , binenteles
- Irlanda
Nu neaparat in aceasta ordine.
HAI ROMANIA
Noi 2 singurei
numeioana spune:
Pentru persoana care a dat linkul acela despre Leonard Miron... era un articol din 2005, de la Eurovisionul trecut. Nu spun insa ca n-ar putea el sa prezinte si anul acesta.
Ioana
iepumic spune:
FELICITARI, WITCHIE!!!!!!!!!!
Chiar remarcam joi seara "ce finuta e fata asta care prezinta si pe care nu o vad!".
Sincera sa fiu, n-am vazut tot spectacolul semifinalelor, dar atat cat am vazut, m-am luat cu mainile de cap!!! Si am tras concluzia ca "TORNERO" e super-piesa, prin comparatie!
In anturajul meu Mihai Traistariu nu prea e agreeat din cauza look-ului, iar melodia pe unii ii streseaza, insa eu cred ca are mari sanse pentru ca e antrenanta si e in stilul Eurovision, Mihai are o voce exceptionala. Mie imi place TORNERO si ii tin pumnii, sper sa castige sau cel putin sa ia un loc cat mai bun....bina ce am scapat de "Be My Boyfriend"!!!!!!
BAFTA MULTA, WITCHIE, iti doresc putere de concentrare si sa iti iasa totul bine. Cat despre balbait, n-ai nici o sansa sa ii intreci pe Olivia Steer si Banica-Jr., asa ca stai linistita! Cu siguranta nu te va taxa nimeni daca vei gresi putin pe ici, pe colo...desi sunt convinsa ca te vei descurca excelent.
HAI MIHAI, BAFTA WITCHIE!!!!!!!
Iepumic
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/ankadam_2000/album?.dir=97ad
All's Well That Ends Well.So...MAKE IT END WELL.