La France (55)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

Auras, merci scumpa, esti o dulce ca imi faci complimente si ca zici ca seamana cu mine, ca toti zic ca e ta-su bucatica rupta. Maria, iti zice ceva vorba asta? Poate trimiti si tu poze pe hi5 sa vad si eu cat a crescut Luca. Trece timpul...ce crezi, ca Seb nu creste? As vrea eu, sincer.

Andreea, eu nu suport soarele, la plaja merg doar cu umbrela. Umbrela e un accesoriu ca si costumul de baie pt mine. Imi pare rau pt glezna ta. Ete, si Seb tocmai s-a muscat de buza cand a cazut acum, si ii curge sange, s-a umflat, si il jeneaza si se mai si musca.:(

Oana si Seb
(10.01.2005)

"Dragostea adevarata este o limba pe care surzii o pot auzi si orbii o pot vedea"

POZE
1 2 3
4 5 POZE MARTIE-APRILIE MAI

SUNT MANDRA DE ECHIPA MEA FAVORITA! STEAUA, SUNTEM ALATURI DE TINE!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maria I spune:

Repede, io, curioasa: votarati?
Si mai am o problema: Mihaita al nostru nu e baiatu' ala de-i furasera Roxana si Suzana ceva?
Mi-am mai facut o data datoria fata de patria-muma!
Viu nitel mai incolo
Pupez pe toata lumea, in special pe Seb

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Maria I

Repede, io, curioasa: votarati?
Si mai am o problema: Mihaita al nostru nu e baiatu' ala de-i furasera Roxana si Suzana ceva?
Mi-am mai facut o data datoria fata de patria-muma!
Viu nitel mai incolo
Pupez pe toata lumea, in special pe Seb

Maria

Ce onoare pe el! Merci scumpa! Zi-sa Seb si bonne nuit!

Ala o fi, care i-a furat banana, daca ti-era rusine sa zici!

Oana si Seb
(10.01.2005)

"Dragostea adevarata este o limba pe care surzii o pot auzi si orbii o pot vedea"

POZE
1 2 3

SUNT MANDRA DE ECHIPA MEA FAVORITA! STEAUA, SUNTEM ALATURI DE TINE!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_maria222 spune:

fetele, din France ma ajutati si pe mine cu o compunere in franceza despre locul de munca? dau o bere..parol...

http://community.webshots.com/user/ana_maria222[/b] poze noi....

HAI DINAMO!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

quote:
Originally posted by ana_maria222

fetele, din France ma ajutati si pe mine cu o compunere in franceza despre locul de munca? dau o bere..parol...

http://community.webshots.com/user/ana_maria222[/b] poze noi....

HAI DINAMO!!!!

asta mai lipsea, sa facem temele acu :))) ia fatuca un dictionar in mina si un translator in ailalta si fa-i vint la neuron cu curaj... sint sigura ca nu doare foarte tare, iar daca doar e semn bun, cica ie la locu lui!!!

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabgabriela spune:

' Neata fetelor,

Ati votat pentru Romania ? Ca eu : Daaa ! .Dar am ramas cu un gust amar vazand cine a castigat !Mie nu mi-a placut! dar se pare ca multora da , caci au avut voturi...Ce m-a bucurat e ca Romania a obtinut voturi de la toate tarile .

Va urez o duminica placuta . Eu stau ca pe ace , caci tr sa soseasca mama la ora 12 cu Atlassibul!

tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

cool!!! creca abia astepti, gabriela!!! Mai ai ceva de asteptat pina la 12... ia o cafea :P

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabgabriela spune:

chantonel,

Merci!Dar sa stii ca-mi fac de lucru prin casa ! Am facut de mancare , acum calc si ma pun in "bain"...Urmaresc emisiuni de pe TVRinternational. Mi-au zis cei de la atlassis ca au o ora de intarziere !

Soare tuturor !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aurelia spune:

Neata!(io ma trezii la 11)
Hai mai Chato ,chiar asa rea esti cu fata ,ce-o sa zica saraca ca venii si ea sa ceara o mina de ajutor si noi o trimiseram sa puna mina pe dictionar !!!
Uite mie mi-a placut mult de ea pentru ca tine cu Dinamo ,e clar ca Oana n-o sa-o ajute !!(stelista infocata)da io vreau,asa ca hai "ana-marie" arunca-mi colea unde vrei tu pe PM s-au pe mail textul cu compunerea sa vaz ce pot sa fac pentru tine !!!
Da repejor daca vrei sa-l ai pina mine dimineata!!

P.S. Vazui acu la tele un "foire"al Romaniei pe strazile N-Y-ului cu mici dansuri in costume populare si O-Zone plus o gramada de romanasi care povestesc cum au ajuns ei in America si cit de grabiti sint sa nu se mai intoarca acasa....... i-mi dau seama ca pentru munca depusa salariile nu sint aceleasi aici si acolo de unde si nostalgia Andreei inteleg eu acum.....dupa indepartata America!
Io ma pusei sa-mi fac coliva acum ca tot am griu ......

Mergi la inceput

Vreau si eu coliva!!!!!!!!!!!!!!!

Auras, eu o ajut cu mare placere, dar una la mana, nu stiu foarte bine franceza, si a doua la mana ca plec intr-o ora si nu stiu daca mai revin pana diseara, tarziu. Nu tin cont ca e dinamovist, rapidist, toti suntem oameni!

Oana si Seb
(10.01.2005)

POZE
1 2 3

Mergi la inceput