La France (55)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Aurelia spune:

Oanaaaa io facui o gluma "par rapport" la semnatura ta !
Da cred ca ti-ai dat seama !!
Pai ce sa-ti zic :plimbare palcuta ,la mine a inceput sa ploua se pare treaba ca tine domnul cu Ana -Maria in felul acesta nu mai ies din casa (doar daca n-o vrea barbatu meu sa ne duca in bowling) si stau si-i fac traducerea ,lasa ca si io fac greseli de ortograf in franceza dar ele incep sa fie din ce in ce mai tolerabile ,nu-mi mai fac chiar asa mustrari de constiinta de cind am vazut cum scriu colegele mele frantuzoaice (unele dintre ele mai au chiar si cite un an -doi de fac)!!
Ba chiar si profele care ne corecteaza lucrarile !!!
Pote nu va vine sa credeti dar si profii fac tone de greseli de ortograf!!
Mi-am confirmat treaba in momentul in care metresse a mea de stage care-i "rédacteur de mairie" (si ea chiar ca-i as in ortograpf) mi-a vazut lucrarea de diploma corectata de profa referenta!!
Asa ca daca-o ramine vreo greseala -doua n-o fi nici o nenorocire o sa inteleaga fata!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

quote:
Originally posted by Aurelia

Oanaaaa io facui o gluma "par rapport" la semnatura ta !
Da cred ca ti-ai dat seama !!
Pai ce sa-ti zic :plimbare palcuta ,la mine a inceput sa ploua se pare treaba ca tine domnul cu Ana -Maria in felul acesta nu mai ies din casa (doar daca n-o vrea barbatu meu sa ne duca in bowling) si stau si-i fac traducerea ,lasa ca si io fac greseli de ortograf in franceza dar ele incep sa fie din ce in ce mai tolerabile ,nu-mi mai fac chiar asa mustrari de constiinta de cind am vazut cum scriu colegele mele frantuzoaice (une dintre ele mai au chiar si cite un an -doi de fac)!!
Ba chiar si profele care ne corecteaza lucrarile !!!
Pote nu va vine sa credeti dar si profii fac tone de greseli de ortograf!!
Mi-am confirmat treaba in momentul in care metresse a mea de stage care-i "rédacteur de mairie" (si ea chiar ca-i as in ortograpf) mi-a vazut lucrarea de diploma corectata de profa referenta!!
Asa ca daca-o ramine vreo greseala -doua n-o fi nici o nenorocire o sa inteleaga fata!!!

Curaj in traduceri atunci! Am scos semnatura aia exact inainte sa zici tu, pt ca e aglomerata semnatura.:) Pupici si nu uita sa bagi in mail niste coliva si la fata!

Oana si Seb
(10.01.2005)

"Dragostea adevarata este o limba pe care surzii o pot auzi si orbii o pot vedea"

POZE
1 2 3
4 5 POZE MARTIE-APRILIE MAI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

Legat de greseli, c'est vrai, si eu am vazut multi francezi scriind ca o cizma. Dar nu stiu cat de importanta este traducerea asta pt Ana, ca sa ma bag.:)

Oana si Seb
(10.01.2005)

"Dragostea adevarata este o limba pe care surzii o pot auzi si orbii o pot vedea"

POZE
1 2 3
4 5 POZE MARTIE-APRILIE MAI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_maria222 spune:

quote:
Originally posted by chatonel

quote:
Originally posted by ana_maria222

fetele, din France ma ajutati si pe mine cu o compunere in franceza despre locul de munca? dau o bere..parol...

http://community.webshots.com/user/ana_maria222[/b] poze noi....

HAI DINAMO!!!!

asta mai lipsea, sa facem temele acu :))) ia fatuca un dictionar in mina si un translator in ailalta si fa-i vint la neuron cu curaj... sint sigura ca nu doare foarte tare, iar daca doar e semn bun, cica ie la locu lui!!!

Toulouse, la ville rose

dictionarul e in mana....translator (credeam ca voi gasi aici)..iar neuronii functioneaza...pe cuvant!
dar nu e bai..pusei doar o intrebare!

HAI DINAMO!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_maria222 spune:

aurelie..iti scriu cand vin! sarumana mult!

HAI DINAMO!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lu.more spune:

Buna seara, vad ca v-ati facut de cap in lipsa mea.
Si eu mi-am facut de cap. Am fost, fetelor, intr-un loc care m-a lasat cu gura asa de cascata, ca nici nu poci sa va descriu.
Fuseram cu corturili. Noi si fetele. Eu am ramas proasta rau de tot, cred ca m-apuc de geologie. Pe un munte aci la noi, la o ora de mers cu masina, nu inalt, la 1000 de metri. Nu stiu cum s-au incretit Alpii cand s-au apucat sa zdrobeasca pre-Alpii, ca eram pe un versant plini de bolovani care rasareau din iarba verde. Niste forme, niste pietre puse de-a-npiciorelea, de parca le-a pus cineva acolo... Mare si minunate e puterea naturii (vorbesc de eroziune). Si era dealul asta plin de cratere, nu mari, cam de 30 m diametru cel mai mare, si 5-6 metru adancime, cica de la meteoriti, eu m-am intrebat daca n-or fi fost nave de extraterestri care s-au amuzat sa aterizeze acolo. In plus, intr-unul s-a distrat cineva de-a aranjat niste pietre in spirala, de mult, ca erau bine infipte si iarba crescuta intre ele, iar fiorul a fost pe masura.
Cortul, ca cortul. Fetelor le-a plactu la nebunie, nu stiu cand au trecut astea 2 zile, iar pe de alta parte sunt asa de relaxata, de parca as fi ramas acolo o saptamana.
Am intalnit un cioban simpatic foc, un algerian care vorbea cu un accent de de ... mictionai pi tini ri ris, care a prins drag de noi si si-a lasat oile sa vina sa ne vada corturili, iar apoi a auzit ca vrem sa uram nitel pi munti, si-a zis ca ni arata el poteca a mai scurta... Am facut poze cu el si tot, si trebuie musai sa ne mai ducem si alta data, ca aproape a plans la despartire.
O sa va pun cateva poze din acest loc... misterios e putin spus. Sincer, daca aseara iesind din cort sa fac pipi, as fi intalnit vreun omulet verde, cred ca l-as fi invitat la un "pinard", ca nimic nu mi s-ar fi parut mai natural. Dar n-a venit...
Va pup si merg la lucriz la albimul di pozi.

P.S. Din lipsa di timp o sa pun acist misaj si la fetele mele mai batrioare, crid c-o iau pi aratura, ma molipsii di la algirian!

.................................................................................
Dragii de noi
.................................................................................
« C'est quand on n'y croit plus, que le ciel vous entend et pardonne. »
Kyo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marox spune:

Fetelor, daca va intereseaza...tocmai a inceput "Buletin de Bcuresti" pe TVR International!

Moamaa, ce frumos pare Bucurestiul de departe!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maria I spune:

LA MULTI ANI SI MULTA SANATATE, ELENA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

lulu, poze, vrem poze... ca nu te credem altfel!!!

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

hai ca scapasi, le vazui la moase :) frumosi mai sinteti... si va puserati si la camping sauvage!!!bataita la posterior!!! pupici fata frumoasa!

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput