La France (55)
Raspunsuri - Pagina 4
oana cretu spune:
Apropos de aviara, Simona a vazut doi porumbei morti aici, la Cannes.
Oana si Seb
(10.01.2005)
"Dragostea adevarata este o limba pe care surzii o pot auzi si orbii o pot vedea"
POZE
1 2 3
4 5 POZE MARTIE-APRILIE MAI
SUNT MANDRA DE ECHIPA MEA FAVORITA! STEAUA, SUNTEM ALATURI DE TINE!
blinky spune:
oana si eu am vazut aici intr un parculet un porumbel mort, si erau trei fetite in jurul lui. m am speriat u pic caci persoana care s ocupa de ele citea ziarul si ele (cred ca aveau vreo 5-6 ani) vorbeau de...gripa aviara! Adica stiau deja ce si cum, si se uitau de departe si un baietel le a intreabt "mais c est quoi la grippe aviaire?"...
oana cretu spune:
Mda, e periculos, daca parintii nu-s atenti, copiii risca se se imbolaveasca. Eu in locul tau ma duceam si ii ziceam: "Uite fetitele, sunt langa porumbelul mort". Sper sa nu se imprastie si aici ca la noi gripa aviara.
Oana si Seb
(10.01.2005)
"Dragostea adevarata este o limba pe care surzii o pot auzi si orbii o pot vedea"
POZE
1 2 3
4 5 POZE MARTIE-APRILIE MAI
SUNT MANDRA DE ECHIPA MEA FAVORITA! STEAUA, SUNTEM ALATURI DE TINE!
Aurelia spune:
Hai ca fusei la "un vin d'honeur" prin imprejmurimi ,frumoasa miresica si rochiile de la cucoane chit ca fuse nunta doar la primarie !!!
Cu gripa aviara la Bucuresti vazui si eu telejurnalul de la ora 13h de pe romania international si au zis ca doar pasarile din focare au fost sacrificate ca, cartierele in care au gasit astfel de pasari :Andronache si sectorul 4 sint doar "izolate" si politia este la pinda sa vada cum evolueaza situatia ,oamenii au voie sa iasa si sa intre din cartiere doar ca trebuie sa treaca prin filtrele de dezinfectie !
Asta era astazi ,mine nu stiu ce-o mai fi caci in dupa amiaza astta Basescu ia convocat pe ministrii sanatatii si mediului la Elias unde este el internat si se pare ca la iesire au iesit pe usa din dos deci "pas des declatation à la presse"..........ma uit la stiri si te tin la curent!
Mercic pentru griu ,sigur ca reteta de pe pachet i-mi era cea mai la indemina dar vroiam sa va intreb si pe voi ,crezind ca poate aveti voi ceva "delicios" ca reteta!!
Chato pina la urma ramaseram in casuta noastra pentru ca consortul meu n-a vrut sa mai renuvelam cererea de locuinta sociala ,a zis ca "n'om crapa noi" !!!!
Atunci io visez sa o vindem pe asta si sa ne construim una noua mica si de plain pied in ziua in care voi decrocha un CDI!!!
Au in proect un cartier de 3000 de locuitori la noi in orasel proectat dupa toate normele top de top "developpement durable" caruia i-am vazut planurile (caci sint trei arhitecti care-si disputa constructia lui) la primarie si de atunci visez intruna la noua casuta ,mica cu doar 150 de metri in spate si inconjurata de stejarii batrini care inmprejia o pauzasc zona construibila !!!
Aurelia spune:
Oana ma uitai acum la albumul pe care mi l-ai trimis pe "hi5" si am ramas incintata de Sebi ,doamne cit a crescut sic e frumos este !!!
De ce ma mir nu stiu ca daca ma uit la mumasa (care trebe sa recunosc e fata misto cu parul scurt ) ar trebui sa inteleg de ce-i puiul ei asa frumos!
Adevarul este ca de cind cu scoala io nu prea m-am mai uitat la poze mi-am facut un pic d etimp acum si uite as ai-mi dadui seama cum trece timpul!!!!
Sa fie sanatos si sa va bucurati de el!!
Aurelia spune:
Otilia tu nu mai spui nimica ?
Te asteptam sa ne impartasesti din ceia ce simti acum (asta bineinteles daca simti nevoia sa vorbesti ,daca nu este de inteles )
Eu vroiam doar sa stiu cum se simte tatal tau de cind a venit si cum se acomodeaza cu viata de aici ,banuiesc ca acum ai si tu mai mult de lucru ,in casa dar si fericirea sa-l ai linga tine ........nu se compara !
Cum a-ti avut voi vremea azi ca pe aici :moyen am fost la cununie cu geaca pe mine !!
AB spune:
Sara buna,
am vizitatsatucul si castelul de pe stanci. O fost super, dara mi-am scrantit o glezna,aparatul foto nou a scapat cu semne si cica mere bine inca, acus se asorteaza cu masina pe care ne-a pupat-o unu cu drag acum ceva vreme. Superrr s-avea dreptate consortul..pi caldura si soare ar fi fost crima de vizitat. Asa mai o adiere, mai un soricel ofostr placut.
Auras pai mey aici la mine zic colegii ca dupa Nice e locul al mai scump s-abia apoi Parisu. O fi asa, n-o fi asa cert e ca-ti vine sa te-ntorci la salarii americane No ca deprimarea mea devine de -nteles. Sa zic sicat sunt chiriile pt un T3-T4? asa o medie de 700-800 in zonele ok, nu centre-ville D-ne feri si cu parking colectiv.... brrrrr Naca m-am plans
Blinkydaca musafirul tau nu-i vreo pasare calatoare sau domestica poate veni si daca locuieste in 2sau 4. Il dezinfecteaza nitelus da-i liber sa circule.
Oana pai super... om mere impreuna, desi io pe la soare n-am voie, da iau umbrela stau in apa:).
eibi si ceata de pitigoi
(22.07.2003),(19.06.2005)
ei bi the Extra-Bramburici!!
ei bi, ei bi. B! good. ei bi go home!
AB spune:
S-am uitat , la intoarcere amluat dou kilograme decirese si niste pepenasi galbenide-mi miroase casa... miammmm Bun soarele ista si agricultorii.
eibi si ceata de pitigoi
(22.07.2003),(19.06.2005)
ei bi the Extra-Bramburici!!
ei bi, ei bi. B! good. ei bi go home!
dia_codat spune:
Sa votam Romania la Eurovision
Dia mami de Caroline Iulia (14 iulie 2002) si Stephanie Daria (9 martie 2004)
... noi ...
chatonel spune:
ca tot vb de papa: am luat o lubenita cu toate accentele de coapta- suna bine la ciocanit, a piriit la scosu motzului si fuse alba si necoapta inauntru :( nu mai vreau!!! beurk!
io ma plimbai prin casa, gatii umpic si vezui un film.casa tot nu vazui la un pret ok
Toulouse, la ville rose