Clubul nurorilor (53)
Raspunsuri - Pagina 8
Alynutza spune:
Nico, foarte frumos din partea colegilor tai! Si eu iti doresc sa ai o nunta ca-n povesti, o luna de miere superba si abia te astept sa ne povesti cum a fost. A, si pentru ziua ta de 10 iunie, anticipat, ca tu revii doar in 12 iunie.
si pentru soacra ta!
Cherruca, oare o sa crestem noi mari vreodata? Pentru parinti zic...
Alynutza spune:
Fla, am gasit si am citit. Nu stiu ce sa te sfatuiesc. Pretul pare rezonabil, un fost coleg de-al meu (si de-al lui Mircea) si-a luat apartament de 2 camere (70mp)in zona Bunaziua, spatios, bine facut (constructor si proprietar neamt). El l-a luat cu 47.000 Euroi, cand am fost in vizita la el mai prin iarna ne-a zis ca acum costa 52.000. Despre zona... este destul de departe, asta depinde foarte mult de voi. Foarte probabil ca in cativa ani Clujul se va extinde (ai vazut ce mult s-a construit si in zona Varianta Manastur), dar tot va fi un cartier marginas...
Apoi, aveti mare grija cine este constructorul! Stiu ca sunt care nu respecta conditiile (toarna beton la minus 15 grade, etc).
Trebuie sa chibzuiti bine, ca totusi e o casa si costul e mare.
si daca te mai pot ajuta cu ceva, spune-mi.
SunSmile spune:
Nico vreau sa-ti urez si eu La Multi Ani, Casa de piatra, o viata senina k o primavara, cu iubire, intelepciune, armonie si impliniri! Sa fiti fericiti 1000 de ani! Distractie placuta si mult, mult soare pe cer!!!
Fetelor iubi al meu este NEBUN NEBUN. Intr-o buna zi o sa aflu ca emigram in Congo si deja totul e stabilit. Are el asa un dar de a-mi taia respiratia!!! Nu mai am cuvinte! Si nimic! Sunt doar fericita!
La bine si la greu, STEAUA - Campioana sufletului meu!!!
impreuna spune:
Alynutza mersi de opinie:) Deocamdata mai cautam, ne orientam si vedem, sper si eu sa facem o alegere buna, pt ca eu de felul meu ma grabesc cand imi intra o idee in cap si nu tot timpul aleg cea mai buna varianta
padi chiar ma gandeam sa te intreb daca n-ai fost prin cluj, a esti cam aproape:) Ce ai terminat, unde ai stat? Ti-a placut?
Andreea multumim de tratatie, sper sa iti prinda bine concediul si sa nu te apuce prea curand dorul dupa servici:)
Nico iti dorim o nunta ca-n povesti, daca nu ne mai "auzim" pana atunci, sa vii fericita si sa ne povestesti cum a fost.
In luna de miere unde mergeti?
buni si te asteptam mai des.
cherry va faceti casa noua?:)
Bucurestencelor, cum stati cu intalnirea?
Parca mai erau adepte si Dana si Joce :)
(eu va urmaresc din umbra:)
Sunule da spune-ne si noua ce surpriza ti-a mai facut:)
Flavia (sotie si mamica fericita)
marinar spune:
Fla eu am inceput lista pt bucurestence...astept sa se anunte fetele si sa o actualizez.
Nico sa ai o nunta asa cum ti-ai inchipuit-o si sa fiti fericiti.
Sunule unde mai pleci?
marina
pozici
SunSmile spune:
Fla....hai ca va zic....
Pai v-am povestit ca vara asta avem treaba k la balamuc. Training-uri, conferinte, schimbari si nu stiam cand vom avea si noi vreme de concediu. Initial ne gandisem la august, dar avem nunti pe 19 si 26 si apoi pe 2 septembrie. Stim un lucru cert...ca aniversarea de 1 an a casatoriei noastre va avea loc undeva in Bali sau Seychelles sau Boro-Bora. Am vb deja cu agentia de turism (legaturi stranse) si asteptam cele mai potrivite oferte. DAR ramanea aceeasi problema. Pana la sfarsitul lui sept. noi stam in tara? Noi nu ne facem concediul?
Si ma suna seful acum juma de ora cica sa vin pana la el urgent ca a aparut ceva(tocmai venisem de la un client). Eu deja sictirita ca e vineri si n-am dormit deloc, ma duc agale si inlemnesc in usa biroului. Iubi meu era acolo. Si seful cica...bai va las un pic, sa nu faceti prostii....ma intorc in 5 minute.:)))
Eu...ce faci iubi? Ce cauti tu aici? El cica...eee, am venit sa va vad si am intrat pe la X.
Eu: hai ma iubi...pai tu vii la X sau la mine?
El: iubi, da' promiti ca nu dai si nu ma omori, da?
EU: da ma iubi. Ia spune...ce-ai mai facut?!?
El: Pai stii iubi....noi pana in sept. suntem super prinsi si nu avem vreme de concediu. Si pentru ca e ziua ta si pentru ca nu stiam ce cadou sa-ti iau, m-am gandit sa te duc in concediu. Asa ca incepand de maine pana pe 5 iunie vom fi in Creta. Si stiu ca-ti era dor de prietenii nostri de acolo si m-am gandit sa sarbatorim ziua cu ei...cu cei de aici putem s-o facem la intoarcere. SI pt ca ne-am luat verighetele tot din Creta vreau sa mergem tot la Despina sa-ti alegi ce inel vrei tu cu ce piatra vrei tu si indiferent cat costa sa fie cadoul meu.....palpabil! Si nu-ti face griji, prietenii stiu ca nu-ti aniversam ziua, de fapt toata lumea stia dar am vrut iar sa te surprind. Si cu blanitza am rezolvat, va sta cele doua saptamani tot la cumnati. Si cam atat....acum astept sa ma omori. AAAA....si acum am venit sa-ti aduc bauturi si sa mergem sa luam tortul si prajiturile sa le faci cinste colegilor de azi, daca nu vei fi luni."
EU am ramas cu gura cascata fetelor. Omul asta nu e normal. Ce-as putea sa mai spun.....ca-l iubesc mai mult decat orice suna deja a telenovela, desi e purul adevar!
Asa ca acum.....sa inceapa muzica, sa curga bautura in pahare si sa vina papica....va fac cinste si voua caci luni nu voi fi!
La bine si la greu, STEAUA - Campioana sufletului meu!!!
Alynutza spune:
Sunule, nu pot sa zic decat: sa-ti traiasca si sa-i traiasca naravul! Se vede ca te iubeste mult.
Si sa ne traiesti si tu! Fericita, sanatoasa si iubita la max
padi spune:
Sun, asta da surpriza. Drum bun, distractie placuta si "La multi ani!! " anticipat
Flavia, am terminat la Babes informatica. In primii doi ani am stat in Hasdeu iar in ultimii doi intr-un apartament in Gheorghieni, ca nu prea mi-a placut in camin
Adriana
impreuna spune:
sunulica super surpriza, sa fiti tot asa pana la adanci batraneti si sa aveti parte de tot ce va doriti voi mai mult
Si noi la fel
Atunci azi tre sa stai mult la povesti, sa recuperezi timpul cat nu vei fi pe aici:)
padi si eu tot in gheorgheni stau, pe titulescu:)
Tu lucrezi in domeniu acum?
padi spune:
quote:
Originally posted by impreuna
padi si eu tot in gheorgheni stau, pe titulescu:)
Tu lucrezi in domeniu acum?
eu am stat pe constantin brancusi
da, lucrez in domeniu si-mi place...
Adriana